דסייייייי תעשה לי חתימה! היה בנזונה רק חבל שהם לא אמרו את השם הנכון של בצפר.. (האנשים בעדשה מקומית)
F FiFi 59 New member 24/2/04 #15 דסייייייי תעשה לי חתימה! ../images/Emo140.gif היה בנזונה רק חבל שהם לא אמרו את השם הנכון של בצפר.. (האנשים בעדשה מקומית)
דסייייייי תעשה לי חתימה! ../images/Emo140.gif היה בנזונה רק חבל שהם לא אמרו את השם הנכון של בצפר.. (האנשים בעדשה מקומית)
H Heavy Thought New member 25/2/04 #45 אני לא סגורה על זה אבל אחרי שראיתי שוב, שמתי לב לזה שהשם (דרורים) מוזכר שם בכתבה ע"י מישהו מבי"ס. לא זוכרת אם זה היה שלט או מישהו שאמר, אז לא פלא שהם התבלבלו.
אני לא סגורה על זה אבל אחרי שראיתי שוב, שמתי לב לזה שהשם (דרורים) מוזכר שם בכתבה ע"י מישהו מבי"ס. לא זוכרת אם זה היה שלט או מישהו שאמר, אז לא פלא שהם התבלבלו.
F FiFi 59 New member 25/2/04 #46 כן גם אני שמעתי משהו מבצפר שאומר דרורים ולא דרור וזב דיי טיפשי כי בשלט הגדול והמואר שוראים מכביש 4 כתוב דרור
כן גם אני שמעתי משהו מבצפר שאומר דרורים ולא דרור וזב דיי טיפשי כי בשלט הגדול והמואר שוראים מכביש 4 כתוב דרור
R R a a B New member 25/2/04 #43 תאר לך היו מראיינים אותה ואז באמצע הרעיון כולם היו קופצים עליה ונותנים לה מכות, והמצלמה הייתה מתעדת הכל (משפט מחובר) זה היה יכול להיות שוס בן זונה.
תאר לך היו מראיינים אותה ואז באמצע הרעיון כולם היו קופצים עליה ונותנים לה מכות, והמצלמה הייתה מתעדת הכל (משפט מחובר) זה היה יכול להיות שוס בן זונה.
O Oi va av Oi New member 26/2/04 #48 אז מה?!? אז אני אוהב אותם קטנות! יש לך בעיה? תחרבן קוביה!! נ.ב אם תכתוב עוד פעם אחת אימרי אני ישבור לך את האגן! בן אבלה..
אז מה?!? אז אני אוהב אותם קטנות! יש לך בעיה? תחרבן קוביה!! נ.ב אם תכתוב עוד פעם אחת אימרי אני ישבור לך את האגן! בן אבלה..