היי

rivi4

New member
היי

סוף כול סוף עברתי תא הראיון אצל שלומית שלשום ואני חושבת שהרשמתי את הרכזת לטובה הרכזת מאוד התרשמה ממני אבל מסתבר שזאל לא הרכזת שלי אלא מחליפה שלה ליום אחד (לא נורא ) מה שרציתי להגיד שבסוף אני והרכזת קבענו על מד"א או מזכירות רפואית אבל היא רשמה לי את מדא בעדיפות ראשונה ככי היא אמרה שזה עבודה מאוד טובה . האם מישהו פה התראיין אצל חגית ? האם מישהו יודע על סמך איזה קרטריונים מתקבלים במד"א ? מישהו הולך פה ליום הפתוח ?

M o n a L i s a

New member
ריבי ../images/Emo13.gif

אני שמחה שמצאת את הכיוון שלך!!!
אני לא כל כך בטוחה בקשר למד"א, אבל אני יודעת שבאופן כללי צריך לעבור קורס עזרה ראשונה ועוד כמה קורסים, ואת צריכה לעשות מבחנים שייקבעו אם התקבלת או לא. כל המתנדבים עושים את המבחנים האלו. (לפי מה שאני יודעת...)

rivi4

New member
שלום

בקשר לקורסים זה סבבה כי אין לי בעיה לעבור קורסים העקר להתקבל לתפקיד שאני כול כך חושקת בו . האם הם מתחשבים בי כתור תלמידה שלומדת חמש יחידות ביולוגיה עם ציון 90 כלומר מה שילמדו אותנו בקורס סביר להניח שכבר למדתי במסגרת הלימודית

M o n a L i s a

New member
../images/Emo41.gif ריבי ../images/Emo41.gif

אני מניחה שהם ייתחשבו בבגרות בביולוגיה, וזה בהחלט ישפיע על הקבלה שלך במידה מסויימת. אני מצטערת שאני לא יכולה לעזור לך יותר מזה, זה פשוט ממש לא התחום שלי. רק תרשי לי לומר לך כל הכבוד על הציון!!!!

rivi4

New member
שאלונננת

היי האם יש פה מישהו שמשרת כתור חובש /פרמדיק במדא אם כן האם הוא יכול לספר לי את החוויות בשירות לתאר לי מה בדיוק תפקידם כתור עובדי מדא ומה התנאים להתבל ועל מה בדיוק הקורסים סליחה מראש שאני מציפה אותכם בשאלות אבל התשובות לשאלות אלו מאוד חשבות לי

rivi4

New member
בבקשה תעזרו לי זה חשוב

היי האם יש פה מישהו שמשרת כתור חובש /פרמדיק במדא אם כן האם הוא יכול לספר לי את החוויות בשירות לתאר לי מה בדיוק תפקידם כתור עובדי מדא ומה התנאים להתבל ועל מה בדיוק הקורסים סליחה מראש שאני מציפה אותכם בשאלות אבל התשובות לשאלות אלו מאוד חשבות לי

rivi4

New member
למה אף אחד לא מגיב ???

למה אף אחד לא משתף פעולה למה אף אחד לא רוצה לעזור לי

בקשר למד"א

אני לא משרתת שם אבל מהידוע לי : מדובר בתפקיד של חובשת מלווה על אמבולנסים. כלומר- מתלווה לצוות הרפואי בקריאות חירום, מספקת טיפול ראשוני לנזקקים ( חולים, נפגעי תאונות, פיגועים וכיוב'...), ומסייעת בפינוי לביה"ח. אני יודעת שצריך הרבה כוחות. הן מבחינה פיזית, והן מבחינה נפשית ! המראות הם לא תמיד קלים... בראיון הקבלה יתרשמו ממידת הרצינות שלך, החריצות, הנכונות לעבודה מאומצת וקשה, ורצוי שיהיו לך ציונים טובים בתעודה ( אם יש לך רקע ביולוגי- על אחת כמה וכמה...). במידה ועברת את הראיון, תצטרכי לעבור קורס חובשים אינטנסיבי בן מס' שבועות לפני תחילת השירות. ההכשרה בקורס היא עיונית ומעשית. מקווה שעזרתי...

rivi4

New member
האם צריך לשלם על הקורסים שעוברים

לפני התקבלות לעבודה לדוג' האם אני צריכה לשלם על קורס מדא ןטאם כן אז כמה?

לריבי

התשובה היא - לא. את לא צריכה לשלם. מקום השירות הוא שמממן את הקורס. אבל כמובן, שאת צריכה להתחייב לשרת בתפקיד שהוכשרת אליו...

למעלה