בתכלס אני לא בטוחה ואני משוחדת...אז
אני אומרת- בה!!! לעזאזל בה!! בפרק הקודם *יה בייבי* היא הבינה *בעזרת קלואי(לא כלואי FCOL)* שהיא מאוהבת בהארם והיא אומרת בLL ואני מצטטת(טיפה יותר מדי אבל לומשנה)- "you know Jordan only belived you'll be with her until i decided i wanted you?" harm- "she told you that?!" mac- "the funny thing is i half belived it myself" אז היא די האמינה שהוא רוצה אותה. דבר שני ביה בייבי היא גם אמרה- if you leave it means flying is more important to you than JAG, more important than Jordan more important to you than ואז היא נעצרה, כמעט אמרה me אבל בסוף החליטה לא ואמרה than everything....והיא גם לא הכחישה בפני קלואי שהיא אוהבת אותו. עוד דבר- כשהיא אומרת לו בסצינה הזאת *שכתבתי בהודעה הקודמת* i have so much i want to tell you but i just cant cant find the words יש שם *לדעתי השיפרית המאוד מאוד אובייקטיבית אני חייבת לציין חח...אובייקטיבית בערך כמו שטליה רייניץ יפה...חחחח* רק כוונה אחת- אני רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך אבל אני לא מסוגלת כי אני מפחדת מאיך שתגיב ואני גם יודעת שתעזוב וזה לא ישנה כלום ואני רק אפגע עוד יותר...ככה אם היא לא אומרת את זה מפורש היא יכולה להדחיק את זה ולהגיד לעצמה שזה לא נכון ושהיא אוהבת אותו כחבר הכי טוב שלה והשותף שלה במשך 4 שנים כמעט.... אבל הארמיפו שלי כמובן ניסה להדחיק את הרגשות החזקים שיש לו ותמיד היו לו כלפיה מאז שהוא פגש אותה ברוז גארדן *אני מתחילה להישמע כמו FF או שזה רק אני?! חח* והתחמק כמו שהוא עושה תמיד כשזה מגיע לעניינים אישיים ורגשיים... וואיי איזה ניתוח פילוסופי...כל האמור לעיל הוא בגדר הנחה והתפרעות של המוח השיפרי שלי שמתעלם מכל אפשרות אחרת בסביבה....אתם יכולים לבחור להתעלם מכל מה שקראתם למעלה אבל יותר נחמד להאמין במה שכתוב שם מאשר בזה שהיא שאלה אם הוא מאוהב בג'ורדן כי זה הורס את הכל...מבחינתי לפחות...חח