היי!!!

היי!!!

ערב טוב... מישהו נמצא או שאני לבד...?
מחכה לכם...

shipper heart

New member
פסדר חחח אני משועממת רצח ומחפשת

מקורות FFים חדשים...חחח מה איתך? *דרך אגב תודה שנתת לי רשות ללכת להתקלח אתמול חחחחחח
*

omer landau

New member
חחחח../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

מה זה FF ??? אני לא ממש קורא את כל המאמרים האלה שלכן חח אני משועמם שומע לי קצת מוזיקה ואולי אעבור לטלוויזיה יותר מאוחר אין לי כח לזוז

shipper heart

New member
מכירה את ההרגשה של חוסר כוח לזוז חח

FF-Fanfiction כאלה סיפורים של מעריצים על הסדרה...חח

Dark Storm

New member
שלום לכולם....

אני לא יכול להשאר, אני הולך לאכול ואז לראות את הפרק של אנג'ל שסופסוף הגיע! שיהיה לכם סופ"ש מהנה, מי שיהיה כאן צהריים מחר ובמשך שבוע הבא אז יהנה מהנוכחות שלי, כי אני אעבוד את הלילות...

shipper heart

New member
גיל כבר טיפחת את הציפיות שלי חחח

חשבתי שיהיה עוד מישו לדבר איתו עומר נעלם לי טיפה פתאום...חח אולי הוא מצא כוח לעבור סופסוף לטלוויזיה חחח... נהנה אל תדאג

shipper heart

New member
and again...i'm alone all by myself

*now you see Chandler sitting at his window watching the rain fall and now it's Joey watching the rainfall at the window only when the camra zoom out you see it's not the window and it's not rain....it's whatever that staff name is ha ha...sorry too much friends in my brain* and i need new fics ASAP and I don't know where to get them and i dunno what to do with myself...maybe i'll sent me an email ha ha...anyhoo...i'm off to search for fics...goodbye *why goodbye and not good luck? didn't i say that to you once? when i was stupid enough to leave JAG? yes you did...you said you were happy for me. i was but that was different you were in love. and you're not?! what does..love have to do with anything? hey...so do you want me err to water your plants while you're gone? i don't have any plants. damnit. i have so much i want to say to you but i can't, can't find the words. i know. damn you. why am i the only one crying?!* god sick sick sick me....but me proud of meself cause me knows all the H/M scense in LL...WTG me

harmless

New member
אוקיי בקשר לסצינה הזאת

כשמאק שאלה אותו עם הוא מאוהב-היא התכוונה לשאול אם הוא מאוהב בה או אם הוא מאוהב בג'ורדן...??? הסבירי, נמקי, הרחיבי והביאי דוגמאות

shipper heart

New member
בתכלס אני לא בטוחה ואני משוחדת...אז

אני אומרת- בה!!! לעזאזל בה!! בפרק הקודם *יה בייבי* היא הבינה *בעזרת קלואי(לא כלואי FCOL)* שהיא מאוהבת בהארם והיא אומרת בLL ואני מצטטת(טיפה יותר מדי אבל לומשנה)- "you know Jordan only belived you'll be with her until i decided i wanted you?" harm- "she told you that?!" mac- "the funny thing is i half belived it myself" אז היא די האמינה שהוא רוצה אותה. דבר שני ביה בייבי היא גם אמרה- if you leave it means flying is more important to you than JAG, more important than Jordan more important to you than ואז היא נעצרה, כמעט אמרה me אבל בסוף החליטה לא ואמרה than everything....והיא גם לא הכחישה בפני קלואי שהיא אוהבת אותו. עוד דבר- כשהיא אומרת לו בסצינה הזאת *שכתבתי בהודעה הקודמת* i have so much i want to tell you but i just cant cant find the words יש שם *לדעתי השיפרית המאוד מאוד אובייקטיבית אני חייבת לציין חח...אובייקטיבית בערך כמו שטליה רייניץ יפה...חחחח* רק כוונה אחת- אני רוצה להגיד לך שאני אוהבת אותך אבל אני לא מסוגלת כי אני מפחדת מאיך שתגיב ואני גם יודעת שתעזוב וזה לא ישנה כלום ואני רק אפגע עוד יותר...ככה אם היא לא אומרת את זה מפורש היא יכולה להדחיק את זה ולהגיד לעצמה שזה לא נכון ושהיא אוהבת אותו כחבר הכי טוב שלה והשותף שלה במשך 4 שנים כמעט.... אבל הארמיפו שלי כמובן ניסה להדחיק את הרגשות החזקים שיש לו ותמיד היו לו כלפיה מאז שהוא פגש אותה ברוז גארדן *אני מתחילה להישמע כמו FF או שזה רק אני?! חח* והתחמק כמו שהוא עושה תמיד כשזה מגיע לעניינים אישיים ורגשיים... וואיי איזה ניתוח פילוסופי...כל האמור לעיל הוא בגדר הנחה והתפרעות של המוח השיפרי שלי שמתעלם מכל אפשרות אחרת בסביבה....אתם יכולים לבחור להתעלם מכל מה שקראתם למעלה אבל יותר נחמד להאמין במה שכתוב שם מאשר בזה שהיא שאלה אם הוא מאוהב בג'ורדן כי זה הורס את הכל...מבחינתי לפחות...חח

harmless

New member
אוקיי עוד שאלה

אנחנו תיכף נתחיל בשיחה פילוסופית על היחסים בין הארם ומאק. זה ברור שהם נמשכו אחד לשני כבר מההתחלה (הרי מאק מאוד דומה לדיאן שבה הוא היה מאוהב אז לא יכול להיות שהוא לא נמשך אליה מההתחלה. וכמובן איך אפשר לא להמשך להארם?! אז השאלה שלי היא כזאת מתי כל אחד מהם הבין שהוא מאוהב בשני? נמקי , הדגימי וכו'...

shipper heart

New member
סורי קראתי פיק...אז ככה...

לא ברור בדיוק מתי הוא התחיל להבדיל ביניהם אבל זה ברור שהוא מבדיל ביניהם *ומי שיעז להגיד לי שהוא אוהב את מאק רק בגלל שהיא נראית כמו דיאן יחטוף טיל לתחת ויעוף לאטלנטיס ויעלם יחד איתה*. אני מניחה שהוא התחיל לראות את ההבדל אחרי שהוא התחיל להכיר את מאק קצת יותר טוב כי הוא וגם באד אומרים שהיא מאוד שונה מדיאן מבחינת אישיות וכשבנאדם נהיה החבר הכי טוב שלך אתה מתחיל להכיר את האישיות שלו לכן אני חושבת שכשהם התקרבו קצת יותר *עדיין לא מספיק אם תשאלו אותי...if you know what i mean...* הוא התחיל להבין שמאק זאת מאק ולא דיאן. לדעתי כבר לפני פול אנגייג'מנט(208) הוא הבין את זה כי הוא פונה אליה כ...אממ לא זוכרת את כל המשפוט אבל זה משו כמו מיי ג'ארהד קיק אס מארין ויש שם עוד משו...חח בגלל העובדה שהוא היה מאוהב בדיאן לדעתי הוא היה מאוהב במאק מההתחלה ואחרי שהוא הבין שהיא מאק הוא התאהב במאק ככה שמההתחלה...ומאק גם מההתחלה חחח! מהפרק הראשון!! היא לא הייתה נפתחת אליו ומספרת לו דברים אחרת... *where did you get this sailor? in the rose garden uncle matt in the rose garden* (לוידעת מה איתכם אני חולה על השם הזה...רר חחח מאט או מתיו...) אז אני פוסקת- הם אהבו אחד את השני מהרגע שהעיניים שלהם נפגשו בווייט האוס רוז גארדן!! אבל שוף אני נורא אובייקטיבית חחח

Dark Storm

New member
אוף אני מדוכא....

ראיתי עכשיו את הפרק ה 100 של אנג'ל וזה היה הפרק הכי טוב שראיתי ויותר טוב מכל פרק של ג'אג שראיתי עד עכשיו.. (הכוונה היא רק להראות כמה הפרק היה טוב ולא כמה ג'אג רעה חס וחלילה...
) והסיבה לדיכאון - כי הסוף שלו ממש עצוב... השאיר אותי בשוק...

Dark Storm

New member
נכון...

ויש גם את הפרק הבא של סטארגייט שיוצא ביום שלישי ויש את הפרק המוזיקאלי של באפי על דיסק מוכן כבר בדי.וי.די... אולי זה יעזור
נשים גם את הדיסק של Evenescence ב repeat... רק ליתר ביטחון

shipper heart

New member
גיל תזהר...למרות שאתה בטח מרגיש מה

שאני הרגשתי אחרי שראיתי LL פעם ראשונה... אני הייתי פשוט בהלם...והחלטתי שזה הפרק הכי טוב שנברא ושאי פעם נוצר באיזשי סדרת טלוויזיה ועד עכשיו לא ראיתי שומדבר שנוגד את זה...בתקווה שהקליפהאנגר של עונה 9 יעלה על זה ויתן לי סופסוף מה שאני רוצה וכל כך צריכה לעזאזל... DPB you gotta give me a bit shipperness for crying out loud!! i already know Lifeline by heart and it's written in all of my notebooks and more things..i'm considering printing it and put it on my door....i need more epis like Lifeline...and not the damn 200 that will end without really ending and will leave me cursing like mad when i'll understand that she might pick the idiot and not harm...and then i'll see her getting punched and losing it ha ha...and i don't care that it won't have anything to do with the epi before...it would be a sweet revnge for even thinking of leaving harm...the idiot how can she even consider that?! i need more epis like that...now!! i want baby deal!!!! i wanna see the kiss before the baby deal and after and through all the tenth season for crying out loud why are you making it so damn hard?! גאדדדדדדדדדדדדדדדדדד חחחח

harmless

New member
פשוט צריך להפוך

את כל העונה התשיעית-לסרט אירוטי אחד גדול
עם כמה מטוסים ברקע... אולי כמה סצינות בבית המשפט:) ונשנה את שם הסידרה ל-jag undercover או jag law and lust just kidding (maybe........

למעלה