היי...

היי...

פורום פולנים... מגניב.. חשבתי שרק אני מתגאה בזה...מסתבר שלא.... שלום לכולם.

אני שונא...

את העובדה שאני לא יודע פולנית בצורה טובה.... מישהו יכול ללמד אותי?

אורית 102

New member
לימוד פולנית

ברוך הבא. עד שתמצא מורה לעברית תוכל להיעזר ב: golem.umcs.lubin.pl eleaston.com/polish בהצלחה

מור ד

New member
וואו!! תודה!! אני שמח ללמוד פולנית!

מישהו מוכן להסביר קצת על סמני הכתב המי'וחדים שבה?

andreas

New member
נחמד שהצטרפת אלינו ../images/Emo45.gif

גם אני רוצה ללמוד פולנית

טוב שאתה כאן../images/Emo24.gif ברוך הבא

אני מאמין שחברי הפורום יעזרו לך בלימוד השפה (למען האמת גם אני צריך) לשגרירות הפולנית יש מרכז תרבות שפעם לקחתי בו שיעורי לימוד שפה, קריאה,כתיבה ודיבור

תמנונה

New member
גם אני מוכנה להצטרף../images/Emo110.gif

לקבוצה ברמת של "שיחון"....ולא ספרות וכד'..... הכי פשוט שיכול להיות. נונה

תמנונה

New member
אורית כן. בהחלט למרות ../images/Emo110.gif

שאני מרגישה כאילו אני דיסלקטית בפולנית...לא מצליחה עם בג' בג' הזה...... אבל איך אומרים"אפשר לנסות" נכון? נונה

אורית 102

New member
נונה

בטוח שתוכלי לגבור על העיצורים האלה. אנחנו מבטאים כמעט את כל האותיות האלה גם בדיבור שלנו (אנגלית, מילים לועזיות). מה שקשה לי זה הכתיב. הוא כ"כ שונה משפות אחרות. אבל אמרנו שנתעניין בדיבור. לא?

מכון התרבות הפולני בתל אביב

קורסים לפולנית, בכל הרמות, פעם בשבוע אחה"צ. מנוהל על ידי נספחת התרבות של פולין בישראל, אשה מקסימה הדוברת עברית טוב מהרבה נערים ישראלים בוגרי תיכון. מומלץ.

נעמי 1

New member
פולנית../images/Emo12.gif ללמוד?

תסלחו לי אבל אני לא ממש אוהבת את השפה. לא להיות ברוגז... טוב!

andreas

New member
שפה זה חלק מהתרבות

אם חסר החלק הזה קשה לפעמים להבין דרך המחשבה.

מי צי

New member
יש מאות תרבויות בעולם

אתה מנסה להבין את דרך המחשבה של כולן? יש 6000 שפות בעולם, אני בטוחה שלפחות 12 מהן לא ידועות לך ואינך דובר אותן, למרות שהתרבות שלהן מענינת אותך, ולמרות זאת אתה לא ממהר ללמוד את שפתן. נכון ששפה היא חלק מתרבות, אלא שאינטגרציה יכולה להתקיים גם בשפת האילמים. אבל, זו רק דעתי.

באיה

New member
אני לא רואה שום פסול בפולנית

אם רצונו לדעת את השפה. היא כנראה קרובה לליבו, ואני לא חושבת שצריך להרפות את ידיו. אני לא אוהבת את הפולנים, אבל לא מפריע לי שאני יודעת את השפה. בכל הזדמנות הנקראת לדרכי אני מנצלת את הידע שלי ומרעננת את שכבר שכחתי.

למעלה