היי

PiNk FrOg

New member
היי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

אני אדווה.. שמעתי שאת יעל אבל איזו יעל?
תעשי קצת היכרות.. איפה למודת, גיל, איזו וכו'..
וכמובן, ברוכה הבאתה

../images/Emo140.gif

טוב אז אני אספר על עצמי ככה אני יעל אני לומדת בהדרים כיתה י' בת 15 (וחודש ככה) אני מדריכה בצופים אני גם בצעירי הוד השרון ואיזור?.. רמת הדר ככה מעל הפארק הגדול

PiNk FrOg

New member
חייקההה...../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מותק... מה קורה איתך?? זו אדווה..
(צופים >> כיתב ז' >> להקת הצופים >> שיראיתנו)

La Gamba

New member
ברוכה הבאה

וכפי שנאמר, ספרי על עצמך, זה קצת מבאס שלא יודעים כלום. במיוחד כאשר בטח יש איפשהו קשרים משותפים, כי כולנו גרים כאן. אגב, שמתם לב שבמפות של בי"ס, כתבו את הוד השרון כאילו זה היה כפר? (הגודל של הפונט היה כאילו זה היה כפר-הר-מושב) אפילו רמאללה נכתב בפונט יותר גדול

שלוםםםםםם יעלללל../images/Emo70.gif

ברוכה הבאה
רק חבל שאת מדריכה בצפוים חחח טוב בכל מקרה, כל אחד והסטויות שלו, ומה שמשח אותך
אני הדר, ברוכה הבאה לפורום (קצת באיחור) לא הייתי כל השבועעעע אז חזרתייייייי
העיקר הכוונה תהני בפורום

פח כמה טעויות../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif

צפוים= צופים סטויות= סטיות שמשח= שמשמח

La Gamba

New member
לא נורא, שנתיים לאחר שנעשיתי

חלק מהקהילה ברשת, הפסקתי לשים לב לשגיאות דפוס. למרות שהייתי בטוח שאמרת "שטויות"...

PiNk FrOg

New member
פפחח.. ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוקי... דבר ראשון: יעל בובע הכל טוב מה איתך?!
ודבר שני: הצופים זה הרבה יותר מסתם מסדרים וחקאי, אבל הרבה יותר, אלו סתם תוספות נחמדות.. קחי למשל: טיולים, חברים, כייף, חוויות, מדריכים שבד"כ אוהבים, מוסר, משחקים, שירים/מורלים, פעילות לשעות אחה"צ... פשוט הרבה.. כ"כ הרבה
אני במקרה לא בצופים אבל לא מטעם של "זה פשוט לא זה" אלה יותר מטעם של חוסר זמן משום מה וגם דברים אחרים שאני עוסקת בהם שגוזלים ממני את הימים שבהם יש פעילות של הצופים
(מרגישה חכמה
)...
קיצר, I hope I made my point ^__^

אוקיי../images/Emo45.gif הנה רעיון../images/Emo70.gif

אפשר להשיג את כל זה
בלי החאקי והמסדרים, בקן רמתיים
בנוע"ל אבל בעקרון זה כמעט אותו הדבר חוץ מהחאקי והמסדרים.. אז בלי ירידות
(אני אומרת את זה לעצמי
) והבנו את הנקודה
את ביזי וומן
חחח חמודה

Urik Hai

New member
אההה...

תנועות נוער לא אמורות להיות מבוססות על אידיאלים?

מאיוששששש ../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

גם היא בצופים!! ממצב מותק? רק רציתי להוסיף (אני פשוט לא יכולה שלא..לא רוצה להפוך את זה לדיון צופי אבל..) בצופים יש ערכים ומטרות מעבר להכל שיותר אוניברסאלים לכולם. התנועה היא אי-פוליטית בלי דעה - כמו הנוע"ל. אבל האמת אין לי בעיה עם הנוער פשוט לי יותר כיף בצופים וזה למה שאני שם

כמו שאומרים:"כל אחד והסטיות שלו.."

ד"א- אומרים- זה חברה שלי, למה היא ברבים
אל תשאלו אותי.. אני משתמשת במשפט הזה שמשהו מסריח מתבשל.. כמו דגים.. (
)

נו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

זה לא פטריוטי
זה לא ישראלי
זה כלל עולמי (אוניברסלי)
זה לא משהו ששלנו מיוחד כמו הנוע"ל זהו
חחחח
ו.. העמדה הפוליטית היחידה שראיתי בנוע"ל זה היה עם משהו על יצחק רבין ז"ל.. והם כולה לימדו ערכים את החניכים שלהם.. תחשבי על זה ככה.. יש צופים גם אצל הערבים, ההודים, הרוסים, האמריקאים.. לא משהו ייחודי...
(ולא שיש לי משהו נגד הודים, אמריקאים, רוסים וערבים) *זה בא לי בהיסטריה, לא בכוונה של משהו רע, רק בדחף של כתיבה"

PiNk FrOg

New member
אוייש ../images/Emo4.gif

תראי בובע, אני לא בצויפם וממש אין לי בעיה בנוער בעובד והלומד או וואטאוור, הייתי בכולם וכולםב אמת אחלה, מה שמשנה פה בד"כ זה איפה שהחברים שלך (עם יוצא מן הכלל).. והעיקר זה שאיפה שטוב לאותו בנאדם
ובעיקרון, הצופים זה לא בדיוק כלל עולמי, זה אותו שם וזה דיי דומה אבל זה שונה לגמריי בפואנטה

למעלה