היי!

moon and sun

New member
היי!

אני חדשה פה, ראיתי את ההודעה של המנהלתבאחדהפורומים והחלטתי לבוא לבקר! אני נורא אוהבת לכתוב, אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב סיפור אקשן או משהו דומה לכך. אולי דווקא אני אלמד משהו מעניין וגם אם לא, עדיין אשמח לקרוא דברים נחמדים שאחרים כותבים... טוב אז.. נעים להכיר כולם, אני אורית

DesertRose1

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo11.gif

ואם את רוצה לכתוב למה שפרסמתי תדברי איתי במסר.. סבבה?

ברוך הבא לך, בא לך לספר על עצמך?

מה אתה הכי אוהב לעשות בחיים? מה אתה הכי אוהב בפורום? בא לך לתרום משהו לפורום? מבטיחה לך שתקבל כאן בית חם, המון פרגון ומחמאות

moon and sun

New member
המממ או שאני לא הבנתי משהו

או שאת לא הבנת! אני חשבתי שכתבתי בצורה די ברורה שאני בחורה!
אבל אני בכל זאת אענה על שאלותייך: הכי אני אוהבת (בחיים) זה את המוזיקה שלי, לישון, לבלות, לצחוק, לבכות, להנות, ללמוד (נו מה לעשות, גם זה צריך לפעמים!), לדבר בטלפון/פלאפון ופשוט להנות מהחיים! מה שעניין אותי בפורום זה לאו דווקא סדרות האקשן אלא יותר הכתיבה. שמעתי שגם החבר'ה פה כותבים, ואני בתור אחת שנורא אוהבת לכתוב החלטתי לבוא לבקר. כמו שציינתי למנהלת הפורום (במסר אישי) שאני נורא אוהבת לכתוב אך מעולם לא יצא לי לכתוב סיפור אקשן או משהו בכוון! אני יותר טיפוס של כתיבת מכתבים ושפיכת לב... אבל גם זה סוג של כתיבה וחשבתי אולי כאן אני אוכל להביא את הכתיבה שלי לרמות חדשות/נוספות. אשמח להישאר לשמוע טיפים ולקרוא דברים שאחרים כתבו.

שרשרתי את התגובה שלי ל-RoyalWizard

ואני יודעת שאת בחורה
טיפים איך לכתוב: לכתוב משהו, להעלות לפורום ולבקש עצות מה אהבנו ומה לא אהבנו. אני חושבת שזאת השיטה הכי טובה לקבל תגובות למה שכותבים

GoLd FlOwEr

New member
שלום אורית../images/Emo70.gif

*מסמיקה* כמה אנשים חדשים...
וחסר לכם אם אתם, כמו כולם, תברחו לנו מפה
כל עוד לא תעשי את זה את מאוד תהני פה...

שלום לך פרח זהב

ניק מאוד מיוחד ומקסים. בא לך לספר על הניק שלך ואיך הגעת דווקא לניק הזה?

GoLd FlOwEr

New member
אוי, איזה חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

*מסמיקה*
לדעתי זה דווקא חרא ניק, אבל לא משנה...
איך הגעתי דווקא לניק הזה
הממ... יום אחד עשיתי עבודה באנגלית ואפושהו ראיתי ת'מילה flower, ובהמשך העבודה ראיתי גם איפושהו את המילה gold ואז חשבתי שיהיה נחמד אם הניק שלי יהיה כזה. ככה נוצר הניק שלי
ד"א, ברוכה הבאה
ספרי על עצמך:)

אני חשבתי שהתכוונת לפרח השמש

כלומר חמניה - אני אוהבת שמשחקים עם מילים. באנגלית זה פרח זהב, בעברית תרגמו את זה לפרח השמש, כשבסה"כ הכוונה לחמניה - כמה מחמאות קיבלה החמניה

rds15

New member
ברוכה הבאה אורית (שם יפה)

ואני חייב להזהיר אותך מאיזה אדם חולה נפש שמסתובב בפורום שקוראים לו דני (הכינוי שלו זה הקוסם השחור) אז אני מציע לקחת בערבון מוגבל כל מה שהוא אומר לך... רק אזהרה מוקדמת...

moon and sun

New member
חחחח ../images/Emo9.gif

שמתי לב שאתה מזהיר את כולם מפניו, מה יש בו כל כך נורא? עדיין לא יצא לי להכיר אותו אבל נראה לי שאתה מגזים

rds15

New member
חכי שתכירי אותו תראי עד כמה הוא כן

כל כך נורא תסתכלי כמה דפים אחורה או אולי אפילו בדף הזה ותראי באילו אשמות שווא הוא מאשים אותי...

הוא אומר את זה לכולם

כי הוא לא רוצה שאנשים יאמינו למה שאני אומר... את מבינה, סיפרתי עליו את האמת (המכאיבה למדי)

moon and sun

New member
חבר'ה...

אני מקווה שכל זה אכן בצחוק... ואין פה שום דבר רציני! לא צריך לריב ולא צריך להאשים אף אחד בשום דבר! (אני אוהבת את כולכם!
ויש מספיק מכום לכולם!)

למעלה