היי

harmless

New member
היי

היי, אני חדשה פה ונראה לי שאני יבלה פה די הרבה... אם אתם רוצים צירפתי קישור לאתר שבו אפשר להוריד קטעים מהעונה התשיעית. ואם תשאלו אותי DJE רק משתבח עם השנים. למישהו יש תמונות שלו בבגדים מינימליים :) אני יסתפק גם בתמונות בלי בגדים:)))

היי!!!!

אנחנו תמיד שמחים שאנשים חדשים מצטרפים!!! מקווה שתהני , יהיה סבבה. אבל למה HARMLESS? למה כ"כ עצוב?

א-מ-א-ל-ה!!!! איזה אתר!!!!!!!

HARMLESS אמרת? גרמת לי להזיל דמעה. איזה דמעה? נהר. אמאלה!!!! מדהים! תורידו את קטע השיר השני( של נטליה אמברוליה, ורונג אימפרשיין , אין לי כח באנגלית) חובה לכל מי שטוען שהוא אוהב את ג'אג ומאמין במאק והארם. אבל תכינו ממטחות.

טופ... אני חייבת להוסיף תיקון...

ה-כל מדהים.... חייב -חייב-חייב להכנס לאתר הזה . האתר הכי שיפרי שראיתי בחיי . אני לא מפסיקה למחות דמעותיי... אתם לאמבינים איזו התרגשות. היה לנו לפני כמה ימים דיון על הנשיקה של הארם ומאק/דיאן. טוב הנשיקה שתראו פה לוקחת אצלי מקום 1 בכל הנשיקות שנעשו בתעשיית הטלוויזיה.THEY BORN FOR EACH OTHER!
סופסופ התסריקקים עשו משו נכון. אני לא יכולה . די *סניף* *סניף*
ג'אגית מתרגשת... לא רק מאוהבת... תודה תודה תודה HARMLESS

Nushi G

New member
wwwwwwooooooooooooooowwwww!

איזה אתר!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אושר!!!!!! אני לא מאמינה!!! סוף סוף אתר שעונה על כל ציפיותיי... harmless-כולנו מרגישות כמוך.. מגיע לך צל"ש על שמצאת את האתר הזה...
אני מתרגשת..

נושי , הורדת את הקטע עם השיר של

נטליה אימברוליה?(הקטע השני) יש שם קטע ע-נ-ק !!!!! בהתחלה יש כזה את הקטע בשיר:(בעברית אין כח לאנגלית) שהיא אומרת : האב יו אבר וונדר??? ואז כאילו הארם אומר WHAT? ואז מראים את מאק עם עני כלבלב מדהימות ....WHY I'M ALWAYS ALON WHEN YOU R IN MY DREAMS..... אני נמסה אני מתה אני לא עומדת בזה *סניף* *סניף*

Nushi G

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם הקטע שבו

היא עוזבת את ג'אג (דלטון תשרף...) ובשיר יש "לא התכוונתי לעזוב אותך..."??????

harmless

New member
זה עוד כלום

יש לי קליפ סוף הדרך-until the end of time זה קליפ שיגרום לך להזיל אוקינוס...רק חבל שאני לא זוכרת מאיפה הורדתי אותו. אני מחפשת את האתר כבר כמה שעות:(

shipper heart

New member
welcome ../images/Emo9.gif אני שמחה שנתת להם אתר

ששימח אותם כוכך...חח הוא היה משמח גמאותי אם הוא לא היה שמור לי במועדפים כמה שבועות חחחח....אניוויס וולקאם ההנאה מובטחת

רעעעעעעעה!!!!!!!!!

יש לך כזה אתר כבר כמה שבועות ולא שיתפת אותנו????? ועוד כזה דבר???? שובבה!!! זה גורם לי לתהות איזה עוד אוצרות יש במחשב היקר הזה שלך... תשפכי!!!!! .....אבל ראית איזו התרגשות? ראית איזה סרטונים מדהימים?

shipper heart

New member
מודה באשמה...חחח את באמת רוצה

לדעת איזה עוד אוצרות יש לי במחשב? חחחחח יש לי הרבה אוצרות...חח הנה אחד- עוד אתר עם סרטונים כאלה...חלק לא באיכות מי יודע מה אבל זה עדיין יפה וגם אחלה מוזיקה....לוידעת אם אתם מכירים או לא אבל אם לא הכרתם את הקודם אז יש אפשרות שגם את זה לא

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifלא כועסת../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

את מקסימה בלי שום קשר לכלום. זה בסדר . את עדין ה-
בשבילי.... אני תיכף הולכת לראות את האתר שנתת לו קישור.

למעלה