טוב..תקראו אם יש לכם כוח..../images/Emo8.gif
דבר ראשון, אני לא אספר לכם מה אין ומה אאוט, כי אני לא סטייליסטית, ולא מתיימרת להיות כזאת, אבל הנה דברים שראיתי המון, וראיתי פחות:
המון:
מגפיים עם עקב דקיק (סטילטו
?) ושפיץ באצבעות, ראיתי מיליונים כאלה!!
פעם היה כאן דיון "האם ורוד עדיין אין או כבר מזמן אאוט?" ורציתי להבהיר לכם-ורוד אין חזק!!! כל כך הרבה ורוד!!! חולצות, מכנסיים, נעליים, אקססוריז, הכל!!! ואל תשאלו את זה שוב, כי אין לי הוכחות חוץ מהמילים שלי!
חצאיות מיני, המון!
גרביונים עם מגפיים..רשת, ציורים, קומיקס, צבעים חלקים, עם קרעים, עם נקודות, עם פסים, הכל הולך!!
שרשראות מכסף עם אות אחת באנגלית של השם שלך. למשל ראיתי תמונה של בריטני ומדונה עם B ו-M..לחברה של דודה שלי, לורן יש L..זה נורא יפה ומיוחד..
אממ..זהו..נראה לי...
פחות
נעלי דוק מרטינס, כמה שאני אוהבת אותם, היום רק הומואים ולסביות הולכים איתם. לא שיש לי בעיה עם אנשים כאלה, סתם שתדעו...
נעלי אולסטאר'ס, עדיין מוכרים אותן, ואני מתה עליהן, אבל לא ראיתי יותר מדי אנשים הולכים איתם..
בבגדים, לא ראיתי שום דבר ממש אאוט, אין צבעים אאוטים, כי תמיד יהיו אנשים שעדיין ילכו איתם..אממ..זהו נראה לי.. לגבי מה שקניתי, רק חולצות..גם T לקיץ, גם ארוכות וגם סריגים..יותר מאוחר אני אספר על מה שקניתי בפרטים, עכשיו אני חייבת לזוז!! ביי!!