היי....

bat15

New member
היי....

באתי להשתתף איתכם בפורום... חלק אולי מכירים אותי מפורום דתיים... נחמד להכיר! |יד|

bat15

New member
אההממ...

שאלו אותי כמה למה אני נמצאת בפורום דתיים ולא בחרדים, אז החלטתי להיות בשניהם...

למרות שמדובר ב-2 פורומים חברתיים

הם שונים לחלוטין האחד מהשני, כפי שאת בודאי רואה

bat15

New member
אני שמה לב...

זה באמת קצת שונה... טוב, אני מקווה להתרגל... אגב, אני משה לב (לפי הכרטיסים האישיים הריקים) שיש כאן המון שגולשים מהסוללרי.. במיוחד בחורי ישיבות... יפה יפה..

סקרן 1

New member
יפה?

בגלל ירידת הדורות אז בחלק מהישיבות לא מעיפים על החזקת סלולארי בישיבה. אבל ברור שזה לא רצוי.

bat15

New member
אמרתי שזה רצוי?

לא אמרתי את זה, ואני לא צריכה לעשות חשבונות.. כל אחד צריך לדאוג לעצמו... ובדיוק כמו שלך מותר (או אולי לא????) להיות פה, ככה לאחרים מותר... אז שייהנו....

bat15

New member
אה.. שכחתי

להכיר לכם קצת את עצמי... סו אני בת 15. חבדניקית (תקראו לזה איך שאתם רוצים, חרדים או לא יודעת מה)... אני אוהבת להגיב, סו, אם רק תתנו לי, אני יכולה להגיב די הרבה... (אמנם לכל אדם נקצבו כמה מילים הוא יכול לדבר בעולם, אבל לא נראה לי שנקצבו לו כמה לחיצות הוא יכול ללחוץ על המקלדת....) אז בקיצור, לאט לאט אתם תכירו אותי... הכרה נעימה בת.

bat15

New member
אפשר להכנס

לכרטיס האישי שלי, ואם גם אח"כ אני עוש ישמע כזו מעניינת ("זה נשמע די מסקרן!), אז אפשר לשאול שאלות... אה.. אופס... שכחתי, אתה בטח גם גולש דרך הפלאפון.. נכון??? אהה.. טוב... אז יש לי שאלה- קודם כל, מה נשמע מעניין ומסקרן? ודבר שני- איזה עוד פרטים אתה רוצה לדעת עלי? אן על בכלל?

אה כן...

מצא חן בעיני סיגנון הכתיבה הבוטח והשנון. גם הגיל שלך מצא חן. בדרך כלל אני מריח דברים טובים כבר מרחוק. אני טועה?

לביא4

New member
ברוכה הבאה לפורום!

יפה גם שציבור החבדניקים מצטרף, יותר מתאים לך להיות בפורום הזה מאשר בהוא, בסך הכל חבדניקים הם חרדים, לא היית כאן, אבל דיברנו על י"ט כסלו כיום הסגולה בו נתפס הצורר סדאם חוסיין ימ"ש, (ובמאמר מוסגר - היו לי בעבר הרחוק הרבה חוויות עם הרבי, ואפילו בתקופה האחרונה מאז ג' תמוז).

למעלה