היי

sus 55

New member
היי

שלום !!! יש לי שאלה שמשגעת אותי ? יש לי חברה אנחנו קצת דיברנו ביחד והיא אמרה לי שהיא רוצה לשכב איתי אבל היא לא מדברת איתי היא לא אומרת לי האם זה היה טוב או לא אני שואף להכי טוב ואני מרגיש שאני לא כזה טוב ? אולי באמת תגידו לי מה נשים רצות שאני ידע מה יעשה לה כיף שהיא לא תשכח אותי אף פעם משהו מיוחד

melodynoa

New member
שאיפה די מפוקפקת...

זה שזה מה שאתה רוצה להיות, זה לא צריך לעניין אותה. אם היא אתך, כנראה היא אוהבת אותך, להיות איתך, ולא רק בגלל הסקס. אם היא באמת אוהבת אותך, זה צריך לספק אותך. אם היא תדע שאתה איתה כי אתה רוצה להתאמן עליה, או להגשים את המטרה המגוכחת שלך להיות הכי טוב במיטה, היא ממש לא תאהב את זה. רב הנשים פשוט רוצות מישהו שיאהב אותן. ולא איזה קזנובה.

magicyoni

New member
תגובה לנועה !!!

תסלחי לי אבל זה לא נכון מה שאת אומרת אני לא רוצה להתאמן אלא אני רוצה שיהיה לה הכי טוב שיכול להיות בשבילה אני מאוד אוהב אותה והיא אותי כמו שאת אומרת עצם העובדה שאנחנו ביחד זה אומר הכל אבל לא רק להיות ביחד גם במיטה זה חשוב שיהיה לה טוב כל בחורה שואפת לשלמות גם במיטה ואני מחפש לעשות לה גם טוב בזה אני לא התכוונתי שניה רק על זה כי זה לא הכל זה רק קצת מהחיבור

melodynoa

New member
אני בכלל לא אוהבת סקס. אולי גם היא

לא. אולי יש לה דברים יותר חשובים כרגע שהיא היתה רוצה שתשתפר בהם, ואתה רוצה להשתפר במה שבא לך... מה נשים רוצות? לאהוב ולהיות נאהבות, הן רוצות גבר נאמן ואמין, קשוב, שירגיש אותן מבלי שיצטרכו לומר הרבה, הן צריכות את הביטחון שהוא לא יקום ויעזוב ביום בהיר אחד, ואת הידיעה שיש על מי להשען רגשית (ואולי גם כלכלית, אצל חלק מהנשים), וכמובן, את הבטחון שהן במקום הראשון אצלו. אם אתה מספק לה את כל זה, אתה יכול להתחיל להתעסק בסקס. אם זה לא קיים, יכול להיות שיותר מטריד אותה דברים אחרים, כמו למשל, מה אתה עושה עם הידידות שלך, מה אתה מספר לחברים שלך עליה, מה אתה חושב על בגידות, ועד כמה אתה אוהב אותה, לדוגמא, אם היתה לך הצעה מצויינת לעבוד באוסטרליה, אם היית מקבל אותה ומשאיר את החברה פה, או מעדיף להשאר איתה. תחשוב על זה.

sus... אהבתי את הכינוי ../images/Emo13.gif

אז תשאל... דבר אתה על איך זה היה בשבילך ותשאל אותה "נהנית? - היה לך טוב?" מה נשים רוצות? - אני יודעת מה אני רוצה: שלא יתקיפו אותי, כשיש לי בעיה לבטא את עצמי, ובמקום זה, שיעזרו לי להתבטא.

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

כל אשה והכיף שלה! אפילו במיטה. תבחן תגובות ובמידה והתגובות לא משביעות רצון, אתה יכול לשאול [למרות שיש נשים שלא ממש ששות לדבר על זה] או לנסות דברים חדשים ולראות את התגובות לחידושים.

למעלה