היי הרבה זמן לא הייתי פה,וסביר להניח שלא שמתם לב,כי אני חדש,אם יש חלק שכבר מכירים אותי-אני שמח.. ביי
S saar100 New member 12/12/03 #1 היי הרבה זמן לא הייתי פה,וסביר להניח שלא שמתם לב,כי אני חדש,אם יש חלק שכבר מכירים אותי-אני שמח.. ביי
S Silver Fox New member 12/12/03 #2 אאאאאאההההה!!../images/Emo82.gif תפסיק לפתוח כל הזמן הודעות חדשות! זה לא מעניין אותנו אם לא היית כאן הרבה זמן - ואו, שלושה-ארבעה ימים, כמה הרבה זמן... תשרשר, לפחות! תתחיל לכתוב בפורום דברים עניינים ותשרשר אם אתה רוצה שנכיר אותך ונשמח בך!
אאאאאאההההה!!../images/Emo82.gif תפסיק לפתוח כל הזמן הודעות חדשות! זה לא מעניין אותנו אם לא היית כאן הרבה זמן - ואו, שלושה-ארבעה ימים, כמה הרבה זמן... תשרשר, לפחות! תתחיל לכתוב בפורום דברים עניינים ותשרשר אם אתה רוצה שנכיר אותך ונשמח בך!
N Nagini Potter New member 13/12/03 #3 "חלק שכבר מכירים אותי" ../images/Emo6.gif חמוד, יש בערך אחד וחצי אנשים בפורום הזה, ועלית על העצבים של שלושתם לי זה לא יקרה Nagini Potter כן, אני מודעת למה שכתבתי הרגע..
"חלק שכבר מכירים אותי" ../images/Emo6.gif חמוד, יש בערך אחד וחצי אנשים בפורום הזה, ועלית על העצבים של שלושתם לי זה לא יקרה Nagini Potter כן, אני מודעת למה שכתבתי הרגע..
S Silver Fox New member 13/12/03 #4 בדיוק.../images/Emo82.gif אני האדם האחד, יעל היא החצי אדם, ומאיר ומוריה הם לא אנשים.
S Silver Fox New member 13/12/03 #11 בטח שכן!../images/Emo82.gif מי שכתבה את AIIAD תמיד נחשבת! לילך פשוט שכחה אותך. לילך טיפשה-טיפשה-טיפשה.
בטח שכן!../images/Emo82.gif מי שכתבה את AIIAD תמיד נחשבת! לילך פשוט שכחה אותך. לילך טיפשה-טיפשה-טיפשה.
R RaistGirl New member 13/12/03 #6 לא נשמה... אני, את וענת חולקות את החצי אדם (לך יש הכי מעט), מאיר הוא לא אדם ויעל היא האדם האחד (היא זאתי שמאזנת אותנו...).
לא נשמה... אני, את וענת חולקות את החצי אדם (לך יש הכי מעט), מאיר הוא לא אדם ויעל היא האדם האחד (היא זאתי שמאזנת אותנו...).
N Nagini Potter New member 13/12/03 #7 אוהבים אותי. ../images/Emo6.gif בואו נגיד שלכולנו יש חלקים שווים ומאוד קטנים מתוך האחד וחצי... ו*למה* אי אפשר להעלות קבצים לפורום באופן *זמני*? לי זה לי יקרה Nagini Potter
אוהבים אותי. ../images/Emo6.gif בואו נגיד שלכולנו יש חלקים שווים ומאוד קטנים מתוך האחד וחצי... ו*למה* אי אפשר להעלות קבצים לפורום באופן *זמני*? לי זה לי יקרה Nagini Potter
M MadSheep16 New member 13/12/03 #8 את הכי שפויה פה... אם את הכי שפויה פה... אז צריכים לשים אותנו באברבנל... או בשלוותא...
N Nagini Potter New member 13/12/03 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אני לא שפויה אני רק מפנימה את השגעון שלי לי זה לא יקרה Nagini Potter אולי אני סכיזופרן, אבל לפחות יש לי אחד את השני
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אני לא שפויה אני רק מפנימה את השגעון שלי לי זה לא יקרה Nagini Potter אולי אני סכיזופרן, אבל לפחות יש לי אחד את השני
M MadSheep16 New member 13/12/03 #10 אמרתי שאת *הכי* שפויה פה.. ושאם את הכי שפויה פה אז את כולנו צריך לשלוח לאברבנל...