היי

S H U L Y

New member
היי

אני בכיתה י'א ואני צריכה למצוא דיאלוג של 2 בנות,לבגרות המעשית שיש השנה.אם למשהו יש רעיון לקטע בן 10 דקות נחמד ולא המוני אני אודה לו אם ירשום.

מתוקיז

New member
אצלנו עשו

קטע מ"המורדים"(כולי תקווה שאת לא חושבת בספרדית עכשיו)... דיאלוג של שתי האחיות שהוא דרמטי, אבל יש בו גם אספקטים משעשעים.

S H U L Y

New member
חחח כן...

אני כל כך לא מחוברת למורדים שלקח לי זמן עד שהבנתי מה הקשר...זה היה טוב! בכל מקרה אני מנחשת שלשו את המחזה הזה מכל הכיוונים...תודה בכל מקרה! לילה טוב בייי

חנוך לוין!

יש לו מיליונים כאלה... ב"ביבר הזכוכית" יש דיאלוגים טובים בין האם לביתה (שכחתי את השמות עכשיו).

gabi1234

New member
שיהיה לך בהצלחה!

עם כל הכבוד אבל ממש לא מבבר הזכוכית אומנם מחזה טוב אבל אני אישית לא מצאתי שום דיאלוג שאני הייתי מעלה אותו שום דבר לא היה עם כוח עוצמה מרגש או בקיצור משהו שבאמת יעניין את הקהל שהוא יהיה מרותק ולא ירצה לקום מהמושב... ובאמת שלא חסר דיאלוגים, אבל לכו תחפשו במקומות בבית צבי בניסן נתיב, באוניברסיטה בקאמרי בכל סיפריה עד שתמצאו!!! אצלי בכיתה אנשים הפכו עולמות עד שמצאו את מה שהם רצו, אני מצאתי את שלי בכלל בעכו!!! ואני מבת ים. בכל מיקרה אם תירצי שמות של מחזות וקטעים אני יכול להמליץ לך כל כל מיני שעשו אצלנו בעבר

מתוקיז

New member
אני מסכימה

לגבי ביבר הזכוכית... ברמה העקרונית זה מחזה מעניין מאוד, אבל מבחינה בימתית זה די פרווה... אין שום התרחשות מעניינת בעיני.

S H U L Y

New member
אז..

קצת באיחור.שחכתי שהשארתי פה הודעה.תודה על היעוץ ואני באמת צריכה להתחיל לחפש כמו שצריך. תודה...

למעלה