היי...

הילוש*

New member
היי...

מה שלומכם???? טוב אז ככה חברה שלי חלמה עליי חלום ממש מפחיד הוא הולך ככה: היא חלמה שהלכנו למפגש של הצ`אט שנעשה על צוק על הצוק יש מעקה וגובה הצוק הוא 20 מטר ובסוף הצוק יש נהר. כולם מגיעים אומרים שלום חיבוקים נשיקות ואז מגיע אחד מהקבועים ותופס אותי בכתפיים ואומר לי בגלל שאת בת 16 זה מגיע לך הוא זרק אותי מהצוק. כולם צעקו עליו בכו ואז התסכלו למטה ולא ראו אותי בכלל. חברה שלי ועוד אחד קפצו למים לחפש אותי ומצאו בבות ברבי שעליה היו הבגדים שלי והראש שלי היה חסר. עכשיו מהנה היו מדרגות שהובילו לצוק היא עלתה במדרגות בוכה בלי סוף מחבקת את הבובה וכולם צועקים לה תביאי לי את הבובה כאן נגמר החלום אני רוצה לדעת מה זה אומר??? זרק אותי מהצוק.

זה פשוט מעלה קונוטציות של...

הבחור ההוא זרק אותך מהצוק בגלל שאת בת 16, ולבסוף מוצאים רק בובת ברבי שמזכירה אותך, אך בלי הראש. אני פשוט לא יכולה להתאפק! :) אולי אני טועה, אבל יש לי הרגשה שהשינויים של גיל ההתבגרות מטרידים אותך, אולי יש לך מחשבות ורגשות שמוזרים לך (אולי אפילו נחשבים בעיניך לחטא, אם הן בנוגע למין ועוד עניינים של גיל ההתבגרות), ולכן את מרגישה שמגיע לך להיות מושלכת מהצוק בגלל שאת בת 16. חברייך מוצאים ממך רק שריד אחד- בובת ברבי, שלדעתי מסמלת את הילדות, הזמן שלפני השינויים המפחידים, שבו היה הכל פשוט וקל. אם כך ייתכן ואת פשוט מרגישה לחץ מהשינויים הכרוכים בגילך וגעגועים לילדות והתמימות... אולי אני טועה, אבל זה פשוט הסתדר כל כך יפה שהייתי חייבת לכתוב את זה :)

למעלה