היי!

לבנדר

New member
היי!

אני חדשה פה. למרות שאני קוראת את ההודעות שלכם כבר מלא זמן אף פעם לא היה לי הזמן להציג את עצמי. בכל אופן, קוראים לי פולינה אני בת 13 ואני פאנטית של הארי פוטר. וגם של Draco Dormiens ן-Draco Sinister. נכון שדראקו חמוד? -לבנדר-

המפ...

בהתחלה מתתי על דראקו ואז כולם התחילו לקרא את DD וDS וזה כבר לא היה מקורי, אז אני מאוהבת בברטי קראוץ` ג`וניור....שוב נפתחה שיחה בנושא ``אני אוהב/ת את...``...אוי דמט! לא התכוונתי! באמת! בכל מקרה, ברוכה הבאה! ליאת בת 14 (אבל אני בוגרת! אהה...אולי...!) סיונרה (אני חכמה...{?}) -ליאת-

לבנדר

New member
גם אני בוגרת ויש לי שאלה.

תיארו בכלל איך קראוץ` גוניור נראה. או שאת פשוט חושבת שהוא חמוד כי אחרים לא חושבים ככה. או, שאת חושבת שהוא חמוד בגלל שהוא נחמד. למרות שלפי הסיפור של ג``ק הוא ממש לא. אולי מאיזה שהוא פאנפיקשיון? -לבנדר- שעדיין חושבת שדראקו חמוד!!!

בקשר לברטוש...

הוא מתואר כאחד בעל...אמממ...סנדי האיר, כלומר שיער בצבע חול....והוא חמוד כי הוא ממש מגניב בתור מודי.... -ליאת שלא באמת בוגרת אלא רק רוצה לעשות רושם נורמלי על אנשים חדשים ובעצם היא ממש לא שפויה, או לפחות ככה היא טוענת-

MadonnaFan

New member
תתרגלי לליאת

היא מופרעת אבל למעשה כולנו כאלה, והיא בכל זאת חמודה. למעשה היא גם זו שהדביקה את כולנו בדפיקת הראש במשהו חזק. אלא אם כן הכוונה שלה היא לסמים? כי אני טהורה מכאלה. שכחתי לציין- אני מעין, בת 13 (וחצי!) וגם, הנה אני משוויצה- מנהלת פורום מדונה!!! טה דה דה דאאאאאאם!!! @מעין@ Long Live Madonna

זה לא נכון

קראתי את דרקו דורמינס ואני עדיין שונאת את דארקו. התחלתי לקרוא גם את דרקו סיינטר אבל הגעתי למסקנה שזה יותר משעמם, יותר ארוך, והרבה פחות יפה מדארקו דורמינס, והפסקתי באמצע פרק ארבע כשאני מכבה את המחשב בעצבנות. טוב, לבנדר, היי. יש לי רק אזהרה בשבילך- תיזהרי לא להידבק מהסטיות שלנו [כמו לדפוק את הראש במשהו חזק] זה יהרוס לך את החיים על בטוח. הם אמרו לי ``בואי, רוצה לנסות לדפוק את הראש בקיר? בחינם`` ואני עשיתי את זה. ואז פעם אחר כך, הם אמרו ``רוצה לדפוק את הראש בקיר?`` ואני אמרי שכן, אז הם אמרו לי ``עכשיו את צריכה לשלם`` ואני עשיתי את זה, והתמכרתי. מחרתי את כל מה שיש לי כדי לדפוק את הראש במשהו חזק, ועכשיו חיי אינם חיים, אין לי כסף, אין לי חיים, אין לי כלום. עיזרו לי! לתרומות- האגודה למען תמר דינור, דואר נע, עומר. תמר דינור

לבנדר

New member
הוא כן חמוד!!

את פשוט אומרת את זה כי לא קראת את DD ו-DS!!! -לבנדר- שחושבת שדראקו כן חמוד!!

Sweat Heart

New member
רר!

טוב, שמענו עלייך, אם יש לך ת`ספר- אולי... אולי תשאילי לי אותו? :) אביגעגע

Vilia©

New member
דראקו נחמד אבל אין כמו ביל!!!

כזה חמוד...שיער ארוך...מתלבש כמו זמר רוק...אני מתארת אותו כל כך חמוד!!! ותסלח לי..למה אנחנו עושות לך בושות?! טלי פוטר -גאה בכל מילה שלה, ולא שפויה על תרופות-

Marty McFly

New member
עד כמה שאני מנסה...

להבין מה קורה בעולמו של הארי פוטר, אני לא מבין מה זה DD DS פינפאק וכל זה! מי מוכן להסביר לי?? בפירוט!

פגעסוס

Well-known member
תשובות:

פאנפיק: כשמו כן הוא, פאן פיקשן (FAN FICTION), סיפור שנבדה מלב המעריצים. זהו סיפור שמעריצים של ספר או סדרה או סרט מסויים (במקרה הזה הארי פוטר) כתבו בהמשך לסיפור המקורי. DS ו DD: דראקו דורמיינס ודראקו סיניסטר (ראשי תיבות), שני פאנפיקים של הארי פוטר. דראקו סיניסטר הוא ההמשך של דראקו דורמיינס.

למעלה