היי...

לימור1977

New member
היי...

אני בת 26 מבאר שבע, מחוסרת עבודה כבר שנה, קונה 5 עיתונים כל שבוע ובכולם יש את אותן משרות, הולכת פעם בשבוע לחברת סטארט אפ ומפקססת קורות חיים לכל חברות כוח אדם. מה לעשות???????????????????????????????????... אם יש כאן מישהו שיודע על משרות פנויות בבאר שבע אנא עזרו לי. אם יש כאן מישהו שיכול להפנות אותי לאתר מתאים לחיפוש עבודה באינטרנט אז בבקשה... נכנסתי להרבה לוחות דרושים כאן ואין כלום בדרום. מחכה לתשובה.

לימור75

New member
והדבר החשוב מכל - באיזה תחום??

לא כתבת מה את יודעת לעשות או איזה סוג עבודה את מחפשת

לימור1977

New member
אוקיי אז ככה

אני מחפשת עבודה בכל תחום, כי עם המצב של היום אין צורך להגדיר תחום מסויים כי במילא אין הרבה עבודות. אני מעדיפה עבודה בתחום שירות לקוחות. עבדתי בתור פקידת שירות+פקידת קבלה בכל העבודות שלי עד היום. עבדתי גם בתור אשת טלמרקטינג בחברת תיירות ונופש, ובתור קופאית ומוכרנית בסטקייה. יש לי תעודת מזכירות 1 מטעם משרד העבודה אבל אין לי מה לעשות בה. בצבא תפקדתי בין השאר בתור פקידת קבלה במרפאה. זהו. מקווה שתעזרו לי.

orom

New member
הצעד הראשון...

תעלי את קו"ח שלך לפורום כדי שנוכל לשפצם ולשדרגם. קו"ח הם כרטיס הביקור שלך, לפיהם יזמנו אותך או שלא יזמנו לראיונות. לעיתים קו"ח כתובים לא נכון וזה עוצר אותך מלהתקדם בתהליכי חיפוש עבודה.

לימור75

New member
בלי פרטים אישיים

צשאירי את הכותרתת פרטים אישיים, ותרשמי איזה נתונים את רושמת שם זאת אומרת במקום לרשום את השם המלא תכתבי - שם פרטי ומשפחה וכך גם לגבי: כתובת ומיקוד טלפונים כתובת דואר אלקטרוני וכו' בשאר החלקים תשאירי הכל כפי שאת שולחת

לימור1977

New member
אהמממממ....אהממממממ.....

פרטים אישיים שם: ת.ז: תאריך לידה: מצב משפחתי: כתובת: טלפון: פלאפון: דוא"ל: השכלה 1991-1995: מקיף א' - מגמת כימיה - בגרות מלאה. קורסים והשתלמויות 1997-1998: קורס מזכירות בכירות/רפואיות במכללת אתגר - תעודה של משרד העבודה, במהלך הקורס עברתי סטאז' במכון להתפתחות הילד בקופ"ח מכבי. שירות צבאי 1996-1997: לבורנטית רפואית במרפאה בבסיס חיל האוויר. עיקרי התפקיד: הוצאת דם לחיילי היחידה. איסוף הדגימות ושליחתן למעבדה. מעקב אחר בדיקות המעבדה והרנטגן ורישומם בתיק הרפואי. פקידת קבלה. עיקרי התפקיד: קבלת קהל, זימון תורים. מענה טלפוני. פתיחת וסגירת תיקים רפואיים ווידוי מצב החולים. 1996: קורס לבורנטית רפואית בחר"פ 542 במסגרת השירות הצבאי. ניסיון תעסוקתי 1999-2002: חברת מפעיל - פקידת שירות לקוחות. עיקרי התפקיד: מענה טלפוני. פתיחת וסגירת קריאות שירות וניתובם לטכנאים. הקלדת דו"חות שירות, הוצאת חשבוניות ותעודות משלוח. ניהול מחסן חומרים, מכירת חומרים ללקוחות. 1999: חברת חרסה - פקידת מחסן טכני. 1998: חברת תיירות ונופש ,טריו גולד קלאב" - פקידת טלמרקטינג. ידע במחשבים word: ברמה גבוהה. הדפסה מהירה ברמה טובה. שפות עברית: שפת אם. אנגלית: רמה טובה. המלצות יינתנו עפ"י דרישה קורות החיים שלי לא נראים ככה במציאות(מבחינת העיצוב), פשוט כאן לא ניתן לסמן קווים, למרכז, להוסיף תבליטים. במציאות הם ממורכזים בקטעים של עיקרי התפקיד, והם מודגשים בכותרות, והם עם נקודות בקטעים שמתחת לעיקרי התפקיד, והם עם קוו תחתון איפה שצריך... מה ההתרשמות שלכם מקורות החיים ומה לדעתכם צריך לשנות? עבדתי גם בסטקייה במשך 5 חודשים לפני הצבא אבל בחברת סטארט אפ(שבה בניתי את קורות החיים) אמרו לי לא לציין זאת.

orom

New member
קו"ח- כמה שיפוצים...

ת.ז- ממש לא מומלץ להוסיף קו"ח.
לדעתי כדאי לאחד את השכלה וקורסים והשתלמויות. ואת קורס המזכירות לציין לפני הבגרות. במידה וסיימת את הלימודים בהצטיינות כדאי לציין זאת.
אחרי ההשכלה יש לרשום נסיון תעסוקתי. כדאי להוסיף מענה טלפוני ללקוחות. ולפרט מה עשית בשני התפקידים הקודמים שלך.
עכשיו מגיע השירות הצבאי. כדאי להחליף את המינוח "הוצאת דם לחיילים" במינוח אחר.
ידע במחשבים- להוסיף אקסל ו- Power Point ואינטרנט.

orom

New member
מטלות...

ועכשיו אחרי שקו"ח משופצים. לאיפה פנית?- לאיפה שלחת את קו"ח שלך? האם שלחת אותם לכל מרכז רפואי/ בית חולים/ מרפאה שקיימת בארץ?

למעלה