היי

אסף 8

New member
היי

מממ... נחמד, פורום לנוער בחו"ל. אז אני אסף, לפני חודשיים עברתי לריצ'מונד (זה ליד ונקובר) והבנתי שפה זה מקום טוב להתלונן.... אז בכל מקרה היי לכולם!

היי! ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני ליאורוממש ממש כמעט בטוח שאני עוברת בדצמבר הקרוב לארה"ב, עוד לא בטוח לאן אבל האופציות היותר בטוחות שלנו הם או ניו ג'רזי או גרייט נק. בהתחלה ממש ממש התעצבנתי! ולא הייתי מוכנה לכלום! פשוט כלום! אבל אחר כך קצת נרגעתי וניסיתי לחשוב על היתרונות והצדדים הטובים. אבל אני רואה שרובכם כאן כל כך מתלוננים על החיים בחו"ל שאני מתחילה כבר ממש לפחד! זה עד כדי כך נורא?

האמת שלא...../images/Emo4.gif

אנחנו סתם מנסים להפחיד אנשים ובתקווה שגם ההורים שלכם יראו את ההודעות שלנו ויחשבו פעמיים לפני שהם עוברים מרחמים אליכם.
וברצינות- כל אחד משתלב בדרכו שלו ובזמנו. יכול להיות שתמצאי חברים תוך יומיים, ויש סיכוי שייקחו לך כמה חודשים... תלוי בבן אדם שאת ובאנשים במקום שאליו את עוברת.
וברוך הבא אסף
המנהלת הקודמת התגוררה בריצ'מונד שבוונקובר (קנדה) אני חושבת שהיא דיי נהנתה שם לקראת הסוף.... (היא חזרה לארץ)
מקווה שתשתלב שם והמעבר לא יהיה כל כך קשה
התמכרות נעימה לפורום
וזה בדיוק המקום להתבכיין ולקטר... או שמקסימום תפתח בלוג (אם האנשים פה באמת מתייחסים אליך מגעיל ואתה מרגיש לא שייך. מה שאני עושה בזמן האחרון....
חחח סתם...)

אסף 8

New member
ת'אמת, כבר פתחתי בלוג... הדרך הכי

טובה להתלונן
.... כן, נחמד בריצ'מונד, זה מקום יפה כזה, עם מלא דברים לעשות... וכבר השתלבתי והמעבר היה קשה, אבל שורדים.... אבל תודה בכל מקרה

אולי כדאי שנשנה את שם הפורום

ל"נוער בחו"ל - קיטורים ותלונות" משעשע. ברוך הבא לפורום. קח
כי אתה עוד אנדראייג', תתרווח בכיסא ותקטר כמה שבא לך!

feeler

New member
ברוך הבא לך ילד! ../images/Emo153.gif

תהנה לך להתלונן פה

אסף 8

New member
להתלונן מה? יופי, בזה אני טוב....

או-הו-הו... כמה בלאגן המעבר הזה עשה לי בחיים.... נפרדתי מהחברה וגם היינו פעם כמה כאלה שעשינו הכל יחד ומאז שעזבתי אז הם מתפרקים, האימונים שלי בהוקי ובכדורסל כל הזמן נדחים, יש פה יותר מידי סינים ויפנים, יש פה יותר מידי שיעורים, המורות משחקות אותה נחמדות אבל כשזה מגיע לשיעורי בית הן לא כל כך נחמדות והכי נורא - אין שומדבר בטלוויזיה!!! וזה רק חלק....

feeler

New member
מבינה אותך ילד

(אל תעלב מזה שאני קוראת לך ילד, כלם אצלי זה "ילד". אני יודעת שאתה אסף, ילד.). מבינה.

gabriela r

New member
תיכנסי

בורנבי? זה איפה שדוד שלי גר עם המשפחה שלו ואני כנראה גם עוברת לשם...

אסף 8

New member
בורנבי, אבא שלי עובד שם...

אז אני בן 14 וחצי, אני בגרייד 9 (כתה ט'), אני לומד ב-steveston high, לא שזה אומר לכם הרבה ואני ממש מתגעגע לארץ....

Cuteguy

New member
איפה אבא שלך עובד???

לא קריאו במקרה??? כי שם שלי עובד :) כמה זמן אתה כבר תקוע כאן? מאיפה בארץ?

אסף 8

New member
אין לי מושג, איפשו בבורנבי...

חודשיים... גרתי במושב שאין סיכוי שתכירי, ליד חיפה, אבל רוב הזמן הייתי בחיפה...

למעלה