היי

Prongs

New member
היי

לא הייתי כאן כמה זמן וצצו הרבה דברים חדשים אז אמי אגיב על הכל כאן. א) נוויל לא יהפוך לרשע ג`קר אמרה את זה בראיון. ב) הייתי הופך לאקרומנטולה או נץ. אבל אני צריך לחשוב על זה עוד קצת. ג)לא כתוב בספרים שאתה הופך לחיה שאתה הכי דומה לה. אני חושב. ד)סנייפ לא רשע הוא פשוט לא נחמד. ה)הקטע עם הבלונדיני מזכיר שאלה שמישהו שאל בראיון עם ג`קר. הוא שאל עם יש משהו באות ``ה`` בגלל: ה-גריד ה-ארי ה-רמיוני ה-גוורטס ו-עוד...(-: ג`יי קיי ענתה לו לא וגם קצת צחקה עליו (בדרך יפה) וזהו בעצם. ו) זה במיוחד לליאת. יש לי המון ציורים לשלוח לך אבל מה האי מייל שלך? שלי [email protected]. Prongs WIMBOURNE WASPS R=U=L=E=S יש כאן חצים אפורים? ........Bzzzzzzzzzzz Quill & Parchment אוי אלי! הם הרגו את קני! יא ממזרים!

תשובות

היה כתוב שהופכים לחיה שהכי מזכירים...בדרך כלשהי...בספר שלוש... האימייל שלי-פשוט תלחץ לי על השם! [email protected] עד כמה שאני זוכרת, ג`קר לא רמקה משהו על נוויל בצ`אט, אבל יכול להיות ששכחתי...בכל מקרה, הוא מזכיר את פטיגרו, גם הארי הודה בזה, ואין מה לעשות נגד זה! סנייפ לא רשע, הוא ממש נחמד (והתחלתי לחשוב את זה, כשבספר 2, כשאמרו שמישהו נלקח לחדר הסודות, הוא הידק את אחיזתו בכיסא...אוווו....) הוא פשוט...לא מחבב את הארי במיוחד...וזה די מובן-עושה צרות כמו הארי-מי יאהב אותו?? -ליאת- I love animals, I don`t EAT them!

Vilia©

New member
לא בדיוק

הופכים לאיזה חיה שרוצים ויש סימנים (כשהופכים לחיה) מזהים...כמו אצל מקגונגל הסימנים מסביב לעיניים שזה המשקפיים שלה...סיריוס עם השיער השחור...הבנתם? טלי פניגן

shai.m

New member
לפנתר ולליאת!

אני לא מסכים איתכם שסנייפ רשע, וגם לא שסנייפ לא נחמד! הייתי כותב לכם כאן למה-אבל כבר כתבתי את התאוריה שלי בהודעה אחרת. אז אם מעניין אותכם, חפשו את ההודעה, היא בעמוד הזה ויש לה ספויילר של ספר 4.

למעלה