היי... אני חדש כאן ויש לי שאלה.. האם יש את הערוץ סטארוורלד בישראל? אם כן איזה ערוץ זה? זה בתשלום?
B bigrbl New member 1/10/03 #1 היי... אני חדש כאן ויש לי שאלה.. האם יש את הערוץ סטארוורלד בישראל? אם כן איזה ערוץ זה? זה בתשלום?
W wanna get high New member 1/10/03 #2 הי!!! ברוך הבא!!! וכן, יש אותו בישראל... אם יש לך ערוצי זהב אתה מקבל אותו חינם (נראה לי...) בערוץ 45.
הי!!! ברוך הבא!!! וכן, יש אותו בישראל... אם יש לך ערוצי זהב אתה מקבל אותו חינם (נראה לי...) בערוץ 45.
מ מאסטר מושי New member 1/10/03 #4 שלום לך חדש אם אין לך דיגידלי אז במט"ב סטרוורלד זה בערץ 15 ובערוצי זהב זה 18 ומה הקשר של זה לפורום?
מ מגבת מסטולית New member 1/10/03 #5 על פי השמועות... העונות הראשונות של סאות' פארק הולכות להיות משודרות בסטאר וורלד אני פשוט לא מצליח למצוא לזה הוכחה.
על פי השמועות... העונות הראשונות של סאות' פארק הולכות להיות משודרות בסטאר וורלד אני פשוט לא מצליח למצוא לזה הוכחה.
B bigrbl New member 1/10/03 #6 תודה רבה אבל... טעות שלי.. התכוונתי לקומדי סנטרל.. אני צופה שעות על שעות בסטאר וורלד...
מ מגבת מסטולית New member 1/10/03 #7 אם ככה אז... התשובה היא לא, אין קומדי סנטרל בארץ. עם זאת ערוץ ביפ משדר חלק מהתוכניות שמשודרות שם כמו: סאות' פארק, דיילי שואו ועוד...
אם ככה אז... התשובה היא לא, אין קומדי סנטרל בארץ. עם זאת ערוץ ביפ משדר חלק מהתוכניות שמשודרות שם כמו: סאות' פארק, דיילי שואו ועוד...