היי !!

tslil sabag

New member
היי !!

אני חדשה פה והפנו אותי אליכם מפורום מאגיה וכישוף. לפני כמה ימים חויתי את הסיאנס הרציני הראשון שלי והזדעזתי לגלות כמה שזה אמיתי . אבל עדין קיים בתוכי הספק עקב חוסר האמונה שלי בדברים רוחנים ולא מוכחים שהדבר אמיתי . עדיין יש בי את ההרגשה שהסיאנס הוא סוג של תופעה או ביולוגית או פסיכולוגית ואין לה שום קשר לעולם הבא. הייתי שמחה אם מישהו היה מסביר לי או מפנה אותי למקור שבו יש הוכחות או הסברים הגיונים ואמפירים לענין . בתודה מראש צליל המלכה..

I am a freak

New member
אני לא מבין אותך

חווית סיאנס. ואת עדיין מבקשת הוכחה
לא יודע למה, אבל- גם אם ייתנו לך את ההוכחה הכי טובה שיש- זה לא יספק אותך
שבת שלום, הפריק.

tslil sabag

New member
שיערתי לעצמי שבטח אני לא

ישמע מובנת.. חויתי סיאנס, ראיתי כוס זזה, הרגשתי רוח. אבל חוץ מהעובדה שהרוח מאוד מאוד מאוד מושפעת התת מודע שלי והמחשבות לי חשבתי שאולי זו איזה שהיא תופעה ביולגית או פיזקלית שלא ידוע לי עליה. אני מאמינה שבאמת הכוס זזה אבל אף אחד עוד לא הוכיח לי שלא אני הזזתי את הכוס ולא שמתי לב. ואם יתנו לי הוכחות זה כן יספק אותי. הוכחות מספקות אותי. הרה דברים מספקים אותי. וזה שאתה מנהל לא צריך לתת לך הרגשה שאתה יכול לרדת על אנשים, במיוחד לא אנשים חדשים בפורום.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

את רומזת שיש לך בעיות נפשיות
"אני מאמינה שבאמת הכוס זזה אבל אף אחד עוד לא הוכיח לי שלא אני הזזתי את הכוס ולא שמתי לב." תראי, שוב נראה לי שלא הבנתי אותך- את חושבת שיש תופעה כימית, או כל סוג אחר, אשר גרמה לכך שהכוס תזוז
אם התשובה היא "כן"... נראה לי שאני יכול להוכיח לך את ההפך. ההודעה שכתבתי לא הגיע משום מקום בכוונה להעליב או לפגוע. זו סתם הייתה ציניות- מצטער אם נפגעת
סליחה, ותודה על התגובה, הפריק.

tslil sabag

New member
ממ אני לא רומזת אני אומרת../images/Emo6.gif

יכול להיות שיש לי בעיות נפשיות. אני מתכוונת שראיתי את הכוס זזה זה לא שדמיינתי שהיא זזה. זה הרי ברור שהיא זזה אבל אני לא יכולה לחתום שלא אני הזזתי את זה בדרך כלשהי ושלא שמתי לב. אני מקווה שאני מספיק ברורהה.. אני מרשהצלך לנסות להוכי לי את ההפך ואני אפילו ישמח. אני רוצה מאוד צהאמין כל כך אבל יש משהו שעוצר אותי . וזה בסדר אני סולחתת

Flame

New member
היי צליל ../images/Emo13.gif

קודם כל- ברוכה הבאה לפורומינו הקט
מקווה שתהני פה ושתלמדי..
שנית, אם אני לא טועה, אני מכירה אותך.. אני לין, גם אני אילתית
את בטח לא זוכרת אותי או משהו כזה..
.. בקיצור, אגיב לגבי הסיאנס- ברור שאת לא יכולה להיות בטוחה, את לא יכולה להיות בטוחה בכלום לפי מה שאת מתארת! מה שעוצר אותך מלהאמין זה בעצם ההיגיון שבתוכך, הקול הקטן הזה שתמיד יהפוך אותך סקפטית לגבי כל עיניין שבאמת לא נראה הגיוני, או שמה נאמר.. כל עיניין שהחברה לימדה אותך עוד מאז שהיית פעוטה שלא הגיוני.. כי מה שאת לא רואה לא קיים! אין כזה דבר חיים אחרי המוות! אנשים לא ממשיכים לשוטט על פני כדוה"א לאחר המוות! זה פשוט לא יכול להיות..
את בתור אדם שמעולם לא חווה סיאנס עד לפני אתמול, ובכלל כנראה חוויות כאלה לפני (תקני אותי אם אני טועה וכן חווית) קשה לך טיפה לקבל את העובדה שזה כן יכול להיות..
.. זה נורמלי לחלוטין..
אני לא יכולה להוכיח לך שומדבר לצערי.. אבל הנה, הבחירה בידייך..
להאמין שבאמת הרגשת בנוכחות.. ולא סתם דימיינת.. או שפשוט לפסול ולהמשיך לחפש הוכחה..
... אגב, אני באמת מציעה לך לא לעשות סיאנס בלי אדם מנוסה.. ובכלל,
אני לא ממליצה לך בכלל לעשות סיאנסים.. זה עלול לפגוע בנוכחים,קרעים בהילה.. ועוד... אתם נמצאים במצב די פגיע בזמן הסיאנס ואחריו.. ואם לא יודעים איך להתמודד עם בעיה שתבוא בעקבות הסיאנס .. אז הממ.. לא ממש נחמד. בכל מקרה, שבת שלום לכולם

tslil sabag

New member
היי לין. נחמד לגוש אותך שוב בתפוז

נעלמת מנערי החוף מסתבר.. תופעה.. התחלתי להסתבך עם עצמי בניסיונות להסביר לכם מה אני מרגישה וכנראה שזה לא יעזור לי גם שכן רק הוכחה תצליח להעליםאת "הקולות הקטנים" שגורמים לי לא להאמין בקסם הזה. לא חשבתי לרגע להמשיך בענין הסיאנסים שכן זה לא נושא שאני ממש מתחברת אליו במיוחד אם אני לא מצליחה להאמין בו בלב שלם, אבל לכו תדעו הכל יכול להשתנות. אני אדם סקרן ולכן אני משתדלת לחוות כל חויה אפשרית, ותאמינו לי אני מסתדרת עם זה לא רע בכלל. הניסיון שלי עם סיאנס היה ניסיון חד פעמי ויכול להיות שאני ימשיך עם זה רק כדי לנסות להבין את זה. הכוונה שלי מלכתחילה היא שתתנו לי "הוכחות" לאמיתו של הסיאנס. לא יודעת לאיזה סוג של "הוכחות" התכוונתי שתיתנו לי אבל אני רק רציתי להבין אם באמת התשובות מגיעות מאיזה שהוא מקום שהוא לא התת מודע שלי .

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

לנסות להוכיח
אם את חושבת שזו תופעה כימית (עד כמה שהבנתי, זו הבעיה שלך) אז.... למה התופעה הכימית הזאת- לא מתרחשת כרגע
את רואה כרגע כוסות זזות
לא. אזזז... למה התופעה הכימית המדוברת הזאת- לא מתרחשת עכשיו
מה ההבדל בין מקודם לעכשיו
חוץ מזה- אם את חושבת שזה טלקינזיס-
קחי לך כוס ושבי מולה. תתרכזי בלנסות להזיז אותה. אם תצליחי- יכול להיות שזו את. אם תיכשלי.... נסי להסיק מסקנות
שבת שלום, הפריק.

faith2

New member
תשמעי,

אמממ, אני חושבת שקצת הבנתי אותך...את חושבת שאולי הכוס הוזזה על ידך?... תשמעי, טלקנזיס זה כוח, שהוא מתנה. אצל רובנו יש את הכוח הזה, אבל נזקקים המון תרגולים בשביל לפתח את הכוח. המון ריכוז.... יכול להיות שיש לך אנרגיות מאוד חזקות, אני בספק אבל זה יכול להיות. ככה שההנחה שלי היא שאכן הצלחת להעלות רוח.

mr nice guy

New member
מצטער על התגובה המאוחרת... פשוט

חזרתי לא מזמן מאילת... אז אני כמוך, השתכנעתי שהחוויות שחווים בסיאנס קורות באמת, ואני יוצא מנקודת הנחה שגם את חווית משהו דומה. אבל לגבי הספקות שלך יש לי שתי נקודות למחשבה. אחת- החוויות בסיאנס מאוד דומות, עכשיו אם באמת החוויות הן תוצאה של התת מודע, אז זה קצת לא הגיוני שכל אדם ואדם שביצע סיאנס התת מודע שלו גרם לאותן חוויות כי כל תת מודע פועל לפי הדחפים השונים של אנשים שונים. ועוד דבר, אחרי סיאנסים, שלא נסגרו טוב יש השפעות שליליות, כמו נפילת דברים כבדים וכו'. עוד דבר זה מקרה ששמעתי שנערה שמתה מוות פתאומי אחרי שבסיאנס אמרו לה שהיא לא תראה את שנת 2003. ועוד מאמר על העולם הבא, או מה קורה במוות אולי, צירפתי כקישור.

למעלה