היי

חסויH

New member
היי

לפני כמה חודשים הכרתי בחור ברשת, התחלנו להתכתב ואז עברנו לטלפון. ניכנסנו למערכת יחסים מאד אינטימית אבל לא ניפגשנו, בגללי, ממש פחדתי מהמפגש (כמובן לא ממנו!!!). בכל מקרה, אני נמצאת כרגע במין מצב שאני לא יודעת מה אני. היתה לנו מערכת יחסים כמו של חבר וחברה אבל אני לא יודעת אם אני אוהבת אותו. איך אני יכולה להבהיר את זה לעצמי? אתם יכולים לעזור לי כי אין לי ניסיון באהבה...... ד"א אני בת 19

טאKילה

New member
חסויה ..../images/Emo39.gif

מאוד קשה להיות שם במקומך. אם כייף לך איתו,מה רע בלנוסות להיפגש? מקסימום לא יראה לכם אז כוס קפה,ותפרקו עיסקה. או לחילופין תני לעצמך עוד קצת זמן ותחלטי אם ביכלל בא לך לפגוש אותו. מאחלת לך הצלחה והחלטה נכונה..

חסויH

New member
תראו...

אנחנו מכירים כבר חצי שנה+.... הגענו למצבים מאד עמוקים.... לשבור את הכל זה מפחיד.... אני לא יודעת למה אני כ"כ נמנעת מלהיפגש איתו... זה ממש נראה לי מוזר אבל אני כאילו לא מסוגלת.

מ ופרעת

New member
חסויH

אהלן חמודה. הגבתי רק כי ביקשת וראיתי שאין תגובות(למדתי פה שאנשים לא כול כך אוהבים לשמוע את האמת ) אז מתוקה א. לדעתי טוב שלא נפגשתם ואם בכול זאות תרצי לפגוש אותו דאגי לעשות זאות במקום ציבורי ואם אפשר שתתלווה אליך חברה או אחות עוד יותר טוב. ב.אין אפשרות כזו שהייתה לכם מערכת יחסיים כמו של חבר וחברה וזאות משום שמערכת יחסיים כזו מבוססת על הרבה מעבר לשיחות דרך מחשב או פון אז מערכת כזו היא לא מערכת של חבר וחברה אם תביני את זה את כבר צעד קדימה להחלטה נכונה. לעזור לך? תשמעי מתוקה פה יכולים לייעץ לך אבל ההחלטה נתונה ביידיך כדי מאוד שתעשי חושבים טוב טוב ורק אחרי שתהיי בטוחה שזה מה שאת רוצה לכי עם זה שמעתי מספורים שמפה כלומר בצ'ט צמחו אהבות גדולות . אבל גם אכזבות וכאבי לב לא חסרו פה. אז מחזיקה לך אצבעות את ילדה גדולה עיבדי עם הראש ולא רק עם הלב בהצלחה

FreeFromGulit

New member
קבלי ../images/Emo39.gif

אם את נהנת מהשיחות איתו ולא מרגישה חיבה שהיא מעבר לזה, אל תנסי להיפגש. טוב לך ככה אז למה שתמשיכי הלאה...כמו שכבר אמרו כאן ההחלטה היא בידיים שלך. כאן את יכולה לקבל עיצות ובקשר לחוסר בניסיון
זה הכי כיף שיש, הכל טרי וחדש !!! אל תפחדי להיפתח לקשרים חדשים...העיניין הוא שאם את נפתחת את יכולה גם להיפגע ואם לא, אז את פשוט מפסידה... יוווווווו איזה אופטימיות תפסה אותי היום
מזמן לא הייתי כאן, והתגעגעתי.... מאחלת לכולם שבת שלום
נתראה בחלומות המתוקים ....

luviaun

New member
וואוו

בגילך, חיבוטי נפש כאלה על פגישה עם בחור? אם לא עכשיו - מתי? ממה בדיוק את מפחדת? שזה יצליח, שלא יצליח? את רוצה לאהוב אותו?

טאKילה

New member
חסויה ...

לא היתה שם נימה של זלזול,, שאלות והן לגטימיות.. את רווקה,את צעירה, למה לפחד להיפגש? אין בשאלה כל פגם או העלבה.. יום נפלא..

luviaun

New member
חלילה

חלילה, לא. (שוב לא מבינים אותי – הבעיה אצלי.) אני מבין שבשבילך, בנקודת הזמן הנוכחית, יש כאן מכשול רציני. מהמקום בו אני עומד אני לא רואה בעיה בכלל. אז אין מישהו שצודק יותר. לפעמים כדי לפתור בעיה צריך לשנות את נקודת המבט והדברים נראים לגמרי אחרת. לדוגמא: אם הוא היה היא - לא היתה לך בעיה ולא היו עוברים שישה חודשים , אז למה לא להתייחס לזה כך, את בקשר עם אדם שכיף לך לדבר איתו, לשתף אותו, לצחוק איתו וכו' (כך אני מבין) ,מי אומר שזה חייב להגמר רק בקשר של חברות(בין גבר לאישה) ולא בקשר חברות(ביו אדם לאדם) ? את מרגישה שזה מה שמצופה ממך? (טיפ קטן ממני – היו לי יותר "חברות נפש" מ"חברי נפש") וזה עדיין לא אומר שמצב כזה לא מזמין בעיות אחרות אבל על זה כבר נאמר ש אנחנו לא ממש מנגנים אנחנו מתקנים את הטעויות באמצע הנגינה.

luviaun

New member
להיפך!!

רק לחשוב. אני בעד המוח ובעד להשתמש בכלי המשוכלל הזה כדי לשפר את החיים. לא לתת לבטן להחליט. לא לעשות משהו כי כך נהוג או שזה מה שמצופה שנעשה. האופי המברקי של ההודעות לא מאפשר הרחבה אז זה על קצה המזלג: הרעיון שהצעתי הוא יישום של טכניקה אחת מתוך רבות של "חשיבה יצירתית" (שיטה שפותחה באוניברסיטת ת"א - ASIT פרטים ב - www.learn2think.com) שאפשר להדגים אותה בפשטות(שלא תהיה שוב אי-הבנה זה רק לצורך ההסבר) ע"י הבדיחה הישנה שלנזלת אין תרופה אז צריך לעשות אמבטיה חמה ולצאת החוצה לקור - מקבלים דלקת ריאות ולזה יש תרופה.

חסויH יקרה

עד שלא תראי אותו במציאות. מדבר, שותה (יין...ממממממממממ),צוחק,מעביר את הלשון על השפתיים, אולי קצת נבוך..עד אז, לא תדעי אם יש מה לדבר פה על אהבה....ולמה לפחד מפגישה? בלי פגישה לא תדעי לעולם אם הוא ה"נסיך" או סתם צפרדע ....

חסויH

New member
נכון

בספ"ש האחרון הגעתי למסקנה הזאת. המשימה עכשיו היא להכין את עצמי ולהתכונן לפגישה.....

טאKילה

New member
בהצלחה חסויה חמודה../images/Emo39.gif

תבואי לספר לנו שתיקרת השמים לא נפלה עליך..
מאוד מקווה שהפגישה הזו, תנביט בכם אהבה של אמת..

למעלה