היי

capoeira boy2

New member
היי

היי אני קונה תוכי קוקטיל ורציתי לשאול מחירים אז תגידו לי כמה עולה: כלוב ( לא ממש גדול ) אבל תביאו מחירים נמוכים! אוכל וזהו... האא והכלוב בא עם המתקן של המים ושל האוכל?!?!

הקוקטל

הקוקטל עולה עד 120 שקל וכלוב טוב 200 אוכל וכל מיני צעצועים וויטמינים ביחד 100 שקל ממליצה על גוזל עם אתה מעוניין לעלף

יש לי שאלה

התוכי שלי מאוד פחדן הוא עצלי שבועיים והוא בן 3 חודשים הוא משחק ואוכל הרבה אבל הוא מאוד פחדן מה עושים???? תענו

רואי

New member
אם הוא פחדן..

אז צריך להיות איתו הרבה וללטף אותו כמה שיותר ככה, עם הזמן, הוא יפסיק לפחד מאנשים דבר נוסף שאפשר לעשות זה לשים אותו במקום מסויים בבית, כך שתעברו לידו כל הזמן, לדוגמא- בסלון... בהצלחה

לרואי

תודה ויש לי עוד שאלה הדררה יכולה לילמוד לדבר עם אתה יכול בבקשה לירשום עוד על הדררה כי אני לא ממש יודעת אמא שלי מודה לך וגם אני

hoolon

New member
אם הוא פחדן קשה יהיה לשנות אותו

נראה שהוא לא האכלת יד, וזה אומר שגם אם כל היום תשבו איתו הוא ימשיך לשקשק מכם, וגם אם הוא קצת ירגע, הוא פשוט יתרגל לנוכחותכם אבל לא ירצה בקרבתכם

talkk

New member
../images/Emo26.gifלהיכנס לפה../images/Emo36.gif

גם לי קרה אותו סיפור: תוכי בן שלושה חודשים שהיה אצלי שבועיים והיה ממש פחדן, אבל אכל ושיחק טוב. הוא פשוט לא אהב להיות בקרבתנו, וגילינו שהוא לא היה האכלת יד! החזרנו אותו לחנות ולקחנו אחד אחר שברח (אבל זה סיפור אחר). אמרו לנו שהטא צריך להתרגל לכלוב, אבל אחרי שבועיים הוא אהב את הכלוב מאוד, אבל אותנו לא! אני מייעצת לך לנסות להחזיר ולקחת אחר במקום (אלא אם נקשרת אליו)... טל

יש לי

חדשות טובות התוכי שלי התחיל לצאת מהכלוב ואפילו להיתקרב אלינו רק חבל שהו לא מצליח לחזור בעצמו!!! לדעתי הוא אוהב אותנו כי כל פעם שאף אחד לא נימצה הוא צועק ונותן לאמא שלי ללתף אותו והוא אוכל מהיד שלנו

יש לי

חדשות טובות התוכי שלי התחיל לצאת מהכלוב ואפילו להיתקרב אלינו רק חבל שהו לא מצליח לחזור בעצמו!!! לדעתי הוא אוהב אותנו כי כל פעם שאף אחד לא נימצה הוא צועק ונותן לאמא שלי ללתף אותו והוא אוכל מהיד שלנו

רואי

New member
אני רואה שהוא מתחיל להתרגל

אם הוא נותן לכם ללטף אותו אז זה כבר טוב מאוד בכל מקרה, תמשיכו ככה. בקשר לדיבור-כעקרון דררה, כמו כל תוכי, יכולה לדבר, אבל זה לא יהיה קל, כי הדררה לא בדיוק מהתוכים הדברנים. בכל מקרה תנסי ללמד אותה, אין מה להפסיד... למשל- בכל פעם שאת נותנת לה אוכל ביד אז תגידי לה "קח" ואולי יום אחד היא תגיד את זה...

למעלה