היי

מייבן

New member
היי

אני ממש מת על סאותפארק ורציתי לדעת דרך איפה אפשר להוריד את זה?

positive energy

New member
בארץ הפיות

אם היא קיימת... אסור לדבר פה על דברים לא חוקיים, אבל אשתעל ואגיד ק*זה ושמה יש פרקים באיכות טובה, למרות שבמילא בימים הקרובים יראו בארץ את מה שהראו בארצות הברית

positive energy

New member
עצם כשאני חושב על זה

התכוונתי לאמר שחלק מהפרקים באיכות טובה, לא כולם, אבל אני חושב שאמרתי יותר מדי

elcool

New member
*צק* *צק*

פוזיטיו, אני המום ממך! מאט וטריי מעודדים אנשים להוריד את הפרקים שלהם! הם בעד להורדה! אתר טוב להורדה הוא מר טוויג (שידוע יותר בשם פלנט-א-ריום

elcool

New member
למה?

אם הוא מחפש את כל הפרקים אז טוויג זה המקום בשבילו איקס לא תמיד פותח את כל העונות כל שבוע עונה אחרת (לא כולל את השביעית שפתוחה כל הזמן)

richter

New member
מהמדף בחנות ../images/Emo3.gif

לא סתם, תפוז אוסרים על מתן לינקים לדברים לא חוקיים אבל מכיוון שידוע שמאט וטריי תומכים בהורדת פרקים (להלן ציטוט) אני אאלץ לשאול את הנהלת תפוז בעניין.
32. How do you feel about fans being able to download whole episodes from the Internet? Matt: We think it's totally cool that people can download episodes off the Internet. Comedy Central probably doesn't like it, but we love it. Anyway that people can watch it is good.​

microbe15

New member
יש את כל הפרקים במירק

ובקאזה, ובאימיול / אידונקי, ובמיסטר טוויג (לא תמיד מוצאים שרת נורמלי), ובסאות'פארקX (אין את כל העונות), וב-sphtml יש בדרך כלל את רוב הפרקים וזהו... מספיק

microbe15

New member
תיקון...

אין את כל הפרקים במירק, אבל יש הרבה חדשים, את כל העונה הראשונה ועוד כל מיני

elirano

New member
אבל מה הקטע שלהם?!?!

כל הפרקים שיש על הרשת להורדה כבר שודרו במילא בארה"ב... אז זה חייב להיות חוקי...

elcool

New member
אבל זה לא הולך ככה

את הפרקים אפשר לראות רק כי הם בכבלים. כלומר רק אם משלמים לחברת הכבלים. חלק מהתשלום הזה הולך לקומדי סנטרל שגם קונה את הפרקים ממאט וטריי. וגם כל עוד שהפרקים נמכרים בקלטות ווידאו ובדיוידי, אסור להוריד אותם (זה כמו במשחקי המחשב. רק משחקים שכבר לא נמכרים אפשר להוריד בחינם)

למעלה