היי..

LadyLuvJess

New member
היי..

אני חדשה פה.. ואני אישית חולה על אמינם בגלל הכישרון שלו (כמובן) ובגלל שאיך שהוא מוצא דרכים לעשות חרוזים למלא מילים שאף ראפר אחר לא עשה חרוזים, ושאנשים בכלל לא יודעים שאפשר לעשות כאלה חרוזים והנה אמינם מראה להם בפרצוף שאפשר! אני גם מעריצה אותו כי הוא פשוט אומר מה שהוא חושב. הוא לא מטורף והוא לא רוצח ולא שום דבר כזה (מה שאנשים חושבים מהשירים שלו כמו קים, קיל יו וקרימינל וכאלה..) אלא הוא פשוט מעז להגיד את מה שהוא חושב! אני מאוד מקווה שאני אוכל ללמוד כאן עוד דברים על אמינם.. ממצב ככה? power to da people!!!!!!!!!!!!!!!

אוקוי, אז ככה....

זה הפורום הכי יבש בתפוז! כמעט סוגרים אותו... aniway, פה לא כל כך אוהבים שאומרים ש"חולים" על אמינם אלא שאוהבים את המילים שלו ומזדהים! אין דבר כזה בפורום:"|אמינם כוססון! חתיך" וכאלה! אין! וחץ מזה תהני!

LadyLuvJess

New member
אני לא אמרתי ":"|אמינם כוססון! חתיך

וכאלה.. אני םשוט אמרתי שאני חולה על השירים שלו. אולי אתם רגילים ל"חולה" בהקשר אחר, אבל אין לי ממש מילים לתאר את איך שאני אוהבת ת'מוזיקה שהוא יוצר. אני לא יכולה להגיד שאני מזדהה עם המילים כי זה יהיה פשוט לשקר. הרי אני לא באתי מבית כזה, ממשפחה כזאת. לי אפ'פם לא קראו "ונילה אייס" או "אלוויס" או דברים כאלה, ולו כן. כל מה שהוא אומר (כמעט לפחות..) לא קרה לי, אז אני לא יכולה להזדהות עם זה! למש בשיר "the way i am" הוא שר על איך שעוצרים אותו ברחוב ומבקשים חתימות וכל הבול הזה, ולי זה לא קרה, אז אני לא יכולה להזדהות עם זה, אבל אני כן אוהבת ת'שיר הזה. אני אוהבת ת'ביט המושך ומהפנט ות'מילים העמוקות. אבל אני לא מזדהה איתן.. מקווה שהבנת למה שהתכוונתי, LLJ

ברור!

לאף אחד לא קרה את סיפור חייו של אמינם! הכוונה להזדהות זה שאת שומעת את השירים שלו זה לא רק כדי להגיד שאת שומעת אמינם! זה לא רק כדי לדעת את המילים בעל פה ולהתגאות בזה! לא! זה כדי לשיר מהלב!!! נגיד שאני עצבנית אני באה ושומעת שיר של אמינם ומוציאה את כל הכעס שלי! או... אני לא יודעת איך להסביר את זה אבל בואי נגיד שזה לא כמו בריטני ספירס! שפשוט שרה מה שכותבים לה!

Altryne

New member
יש אנשים עם סיםור חיים דומה

בחלקים מסויימים... למשל אני!

LadyLuvJess

New member
אם מותר לי לשאול..

יעני אם זה לא אישי מדיי.. אז מה הסיפור שלך? ומזתומרת מחלקים מסויימים?

LadyLuvJess

New member
נו גם אני ככה..

אבל זה לא נקרא להזדהות. יעני גם אני לא שומעת אמינם כדי להתגאות בזה, גם אני שומעת בגלל המילים כי אני ממש מרגישה אותן. יעני גם אני כשאני כועסת מקשיבה לשירים שלו והכעס עובר לי.. אבל זה עדיין לא להזדהות.. וזה מה שניסיתי להגיד קודם.

למעלה