היי מה המצב? אני חדשה פה (מקווה להתקבל בברכה) בכל אופן שיהיה לכולם יום טוב ושבוע טוב שלכם, dream3
D dream3 New member 26/5/03 #1 היי מה המצב? אני חדשה פה (מקווה להתקבל בברכה) בכל אופן שיהיה לכולם יום טוב ושבוע טוב שלכם, dream3
א אנרכיסטית New member 27/5/03 #2 ברוכה הבאה../images/Emo39.gif ספרי קצת עלייך - את רוכבת? איך, מי, כמה ולמה.... מקווה שתמצאי כאן את המקום לכתוב בו |כוכב|
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif ספרי קצת עלייך - את רוכבת? איך, מי, כמה ולמה.... מקווה שתמצאי כאן את המקום לכתוב בו |כוכב|
ש שלומצי המלכה New member 27/5/03 #3 הי ../images/Emo80.gif ברוכה הבאה ספרי לנו קצת על עצמך! איפה את רוכבת? איזה סיגנון? כמה שנים? וכו'...
הי ../images/Emo80.gif ברוכה הבאה ספרי לנו קצת על עצמך! איפה את רוכבת? איזה סיגנון? כמה שנים? וכו'...
D dream3 New member 28/5/03 #5 היי טוב אז הנה כמה פרטים על עצמי: אני בת 18 ואני רוכבת כבר שלוש שנים בהתחלה הייתי בחווה ברישפון אבל עברתי לפני חצי שנה לנצר סירני.... זהו...
היי טוב אז הנה כמה פרטים על עצמי: אני בת 18 ואני רוכבת כבר שלוש שנים בהתחלה הייתי בחווה ברישפון אבל עברתי לפני חצי שנה לנצר סירני.... זהו...