היי!

• פותח הנושא 8be1
  • פורסם בתאריך

8be1

New member
היי!

מה שלומך אודי? |סדגש מקווה שהכל טוב, בקובץ ישנו כתב יד שהייתי רוצה שינותח... תודה

שלומי טוב ואת ? אז הנה משהו קטן

זה עתה דיברנו על מגמות רוחב והנה אותיות רחבות שרחבות מגמה אחת מנוגדת לשניה כגון: כ' "כותבת" ד' "חודשים" צ' "הצלחתי" מ' "משהו" באופן פשטני ניתן לראות בכך גישה אוהדת ונכונות להתייחס ולהתחשב, ובלבד שגם הצד השני נוהג כך ונשמר עקרון סימטריה. שכן, הדגשה רק של הכוון ימינה, בלי הערכה ונתינה שמאלה יכולה להיתפס כתובענית, מנצלת וחצופה, ולפגוע בחברות ואמון, אבוי מה יחשבו עליה, רק זה חסר לה לאבד את מעמדה הרצוי כאחת מן החברה. למה פשטני, היות שהאיזון בין הרחבות ימינה ושמאלה מושג באימוץ מסויים, כלומר נדרש מצידה להזרים לו כל פעם מחדש אנרגיות כדי לתמוך בכך ולהיות זכאית לשבחים. לפעמים כדי לאזן שטויות שעשתה היא חשה צורך לפצות מישהו במחווה אישית. תפני תמיד אלי אז תחסכי לעצמך אכזבות. בידידות רבה רבה. אודי.

8be1

New member
לאודי היקר!

בקר אור! שלומי טוב, ואני מקווה שימשך כך לשנינו! תודה על הניתוח אך יש לי שאלה, על איזה סוג אכזבות אתה מדבר? איך ניתן למנוע אותן?

כתבתי זאת היות שסרקת את כתב ידך

בפורום אחר, התאכזבת שלא קיבלתי ניתוח, מסבות מובנות ( גיל ) וגם מדיניות ואופי שונה. חוץ מזה אנחנו יודעים שאת לא שגרתית ו מ י ו ח ד ת. יש לך דמיון וכושר המצאה שלא היה מבייש אף סופר ריגול שהוגה עלילות מפותלות ושומר הפתעה קטנה לסוף. יומיים רצופים אתי ואת תהיי מחוסנת בפני כל סוג של הפתעה. צ'או.

8be1

New member
תודה!!../images/Emo140.gif

דבר ראשון, אני רוצה להודות לך כי אתה הראשון שעונה לי ברצינות..
אז תודה! חוץ מזה אני נהנת לקרא את מה שאתה כותב, ואם אוסיף קצת ביקורת- אני יאמר שאתה צודק. בקשר לסוף ההודעה שלך - רק יומיים?!
סתם. ושוב אני יאמר תודה

מילה1

New member
בקשר לכתב של דנה

שמתי לב להרבה כתמי דיו בקוי האותיות, קשה לי להחליט אם זה בגלל עט לא כל כך מוצלח, או שזה מעיד על משהו? מה דעתכם? דנה- אולי תוכלי לעזור לנו בכך שתגידי אם העט שכתבת בו נזל-דלף?

8be1

New member
או קיי אז ככה-

בקשר לשאלתך- העט שבו כתבתי הוא עט רגיל לא pilot. ולא הוא לא דלף. קוראים לי בתאל..

מילה1

New member
הי בתאל -

שלחתי לך מסר לתיבה, כי זה נראה לי אישי מכדי לפרסם בפורום. ביי.

מילה1

New member
סליחה שקראתי לך דנה,

אני לא יודעת מאיפה זה צץ לי, אבל יש לי עכשיו תירוץ טוב- יש לי חום... (אמנם הוא כבר ירד קצת, אבל אשתמש בתירוץ הזה עוד כמה זמן, זה ממש נוח)

אודי,

שמתי לב שרבים דואגים לשלומך, ומקווים שהכל טוב... ורק במקרה מבררים שכתב ידם ינותח...

למעלה