היי

daveScorpions

New member
היי

שלום לכולם שמי דוד או דייב איך שבא לכם אני חובב משחקי D&D וחשבתי שזה המקום לחובב משחק זה כמותי אני לא יודע למה אני אומר את זה אבל אני אגיד את זה בכל זאת אני משחק רק אבל רק בתור גנב, אולי אני אומר את זה בכדי לספר משהו על עצמי אבל אמרתי זאת XD Hello People

ננסק

New member
הי איש,

ברוך הבא לפורום. בבקשה אל תקפיץ עצים שנוצרו רק לפני שלוש שעות, הפורום הזה מתקדם באופן נינוח ובקצב שלו. ראיתי שאתה מגיע מפורום אנימה: את משחק התפקידים Exalted אתה מכיר?

daveScorpions

New member
היי

אני לא הקפיץ עצמי שוב אני מבטיח רק נשמע מאוד אבל מאוד מוכר אולי שיחקתי פעם ואני לא זוכר או שאולי סיפרו לי עליו משהו אבל השם ממש מוכר ולא עולה לי לראש מה זה אגב אני מעדיף את השם דייב או דוד על איש XD אגב תמונה מגניבה בכרטיס האישי אהבתי ועוד דבר אחד קטן אתם משחקים כאן d&d או משהו כזה?

שלום ../images/Emo13.gif גם אני משחק גנב

אבל לא -רק- גנב
למה רק גנב ?

daveScorpions

New member
פעם שיחקתי עוד דמויות

היי אלף (גם אהבתי) הייתי קוסף (פחת אהבתי) למה רק גנב אתה שואל? אולי בגלל זה שאין לך מצפון אולי בגלל הזריזות ובעיקר בגלל הכסף!!!! Monky buys Power!!!!

DDN

New member
לכל הדמויות יתרונות וחסרונות.

קודם כל, ברוך הבא לפורום! דבר שני, הנוכל הוא באמת דמות חביבה (כלל מאנצ'קיני מספר אחד - דרגה ראשונה של כל דמות, היא נוכל), אני בד"כ יותר מסתדר עם אנשי הקרבות (לוחמים ופלאדינים), גנבים הם דמויות מאוד נוחות, והדמות הנוכחית שלי היא מקסימה (ENCHANTRESS, שהיא למעשה SORCERESS עם התמקדות בלחשי ENCHANTMENET) ואני מסתדר איתה יפה מאוד (בד"כ לא מסתדר עם מטילי לחשים, אולי דמות הבאה שלי תהיה כהן. . . .) אה כן, וכסף אתה יכול להשיג ככל דמות, אבל. . . .יש דברים חשובים יותר מכסף (תשאל את רולנד)

daveScorpions

New member
היי DDN

אגב אני מטנצל בפני כולם על שגיעות הכתיב שלי יש לידיסלקסיה נעים מאוד להכיר אותך אני חושב שכל הדמויות מצויינות אני חולה על כל הדמויות אבל אני הכי אוהב להיות גנב תראו את כרטיס הביקור שלי כשפים זה מאוד כיף וגם קרבות אבל אני תמיד מנסה להתחמק מכל זה אולי גם בגלל האופי המוזר שלי ואולי בגלל הדמות. מי זה רונלד? אגב אתם יודעים מה זה magic?

DDN

New member
לא תירוץ

גם אני דיסלקט
רולנד (ל לפני נ) הוא הדמות ששיחקתי בעבר, אתה מוזמן לפשפש בהסטוריית הפורום ולקרוא אודותיו. אהבת האמת הפרישה אותו מחיי ההרפתקנות.

כן אבל

גם אני בין הדיסלקטים, אבל אנחנו לא מתייחסים לשגיאות כתיב בפורום בכל מקרה - כך שזה לא ממש משנה - נכון? ברוך הבא דייב שאל את עצמך למה אתה לוקח דמות מאותו טיפוס תמיד. זה יתן לך תשובות מעניינות על עצמך. יש לי חברה שגילתה את זה לא מזמן (חומר אישי שאני לא אפרסם כאן). לא שאני רואה רע בלקחת את דמות הגנב. זה קרוב לודאי סוג הדמות הורסטילי ביותר שמו"ד מציעה. נסה לחבר לעצמך דמות במערכת משחק מאוד שונה ובדוק אם הדמות שחיברת היא עדיין אותו טיפוס. אם כן - אתה יכול לחזור לפיקה הקודמת בוודאות...

daveScorpions

New member
רציתי לדעת אם אתם מכירים Magic

אם אתם שחקני מג'יק ו/או אוספי קלפים רק תודיעו לי אגב אתם משתמשים במירק (יש לכם ערוץ משלכם)? דיסלקסיה רולז ואולי אני מכיר את זה משם (מהעיתון)

למעלה