היי

הדרומית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

צודק. את נמצאת כרגע בימי הבטוחים. אבל הימים הבטוחים הם לא ממש בטוחים. בשביל השקט האישי שלך תעשי בדיקה, ואם אפשר גם תבדקי אם לא נדבקת במשהו. ולטעמי, אם הסקס בינכם הוא בסדר היום, כדאי לך לעבור לגלולות ולא לסמוך על גומי.

היי

תקשיבו אני ממש בלחץ ופנקיה ואשמח אם תעזרו לי!! היום אני וחבר שלי עשינו סקס ובמהלך הסקס נקרע הקונדום (כן הוא גמר) אני הייתי יומיים אחרי המחזור בכל מקרה אני מתה מפחד!! עצותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת וספרו לי מקרים דומים זה יעזור לי תודה!

זה לא נקרא הימים הבטוחים...

או משהו כזה? כאילו שאין ביצית מופרת באיזור השחלות....אבל תלוי גם בבחור אם יש לו זרע עיקש במיוחד... :)

lee_1

New member
אם זה היה היום

אז תרוצי מחר בערב, ברגע שסופר פארם נפתח לבית מרקחת ותקני גלולת היום שאחריי

Angelred

New member
.....

אני מציעה לקחת את הגלולה שאחרי אם עוד לא עברו 72 שעות מאז ואם כן אז לחכות ולעבור בדיקת הריון. בהצלחה שירן

מוסר השכל ועצה חכמה...

נתחיל מהעיצה - תעשי בדיקת הריון שאותה את הולכת מהר וקונה בסופרפארם ב-30 שקל!!!!! (קצת שקוף לא!?!?!) ומוסר השכל - מהיום לא משתמשים יותר ב-R3!!!!!

feeler

New member
טוב, סיפור.

לא הכי קשרו, אבל אלה אמרה R3 אז זה איכשהו כן.. הייתי בסדנה של תנועת הנוער שלי וחילקו לנו קונדומים של R3 אבל מיד אחרי שחילקו לנו אותם הזהירו אותנו לא להתשמש בהם כי זה הסוג הכי גרוע שיש בשוק... מכאן, אלה(ככה קוראים לך? אני לא בטוחה...) צודקת! מהיום, לא משתמשים ב R3

למעלה