היי

• פותח הנושא EmGee
  • פורסם בתאריך

EmGee

New member
היי

רובכם לא מכירים אותי (הרווח כולו שלכם
) רק רציתי שתדעו שקנדה זה לא מדינה!!! זה טעות גיאוגרפית-פוליטית ולא יותר מזה. ודרך אגב, הקטע עם קודמן לא היה כל כך קשור אליו, סתם זה תענוג לסתלבט עליו וכאלה...

justnoa

New member
מי אתה?

אני מניחה שאתה מקנדה או משהו, לא? ניחוש פרוע

EmGee

New member
ברוך השם לא אני מישראל

מי שזה מתיחס אליו יודע מי אני

EmGee

New member
ברוך השם לא אני מישראל

מי שזה מתיחס אליו יודע מי אני

justnoa

New member
אה

מאיפה מישראל? סתם סקרנות... לא להרוג אותי על זה בבקשה סליחה חיחי

EmGee

New member
אם אני אכתוב באיפה מישראל המנהלת

תמחוק לי את ההודעה. בכל מקרה בא לך לדבר תפני אלי במסרים/איי סי קיו/אי מייל/טלפון/יוני דואר. לא נראה לי שזה קשור לפורום כל כך...

canadit

New member
../images/Emo6.gifבאמת????

קנדה זה כן מדינה.....
קיבלה את עצמאותה בשנות השיבעים... אז לדעתי משהו לא בסדר במידע שלך או בראש שלך.. יום טוב....

EmGee

New member
קנדה זה לא מדינה

זה אפילו לא יכול להחשב מחוז נידח. הייתי מתחיל להרצות לך כאן אבל זה לא העיקר. בכל אופן תסמכי עלי זה לא מדינה, תשאלי את המנהלת של הפורום הזה אפילו אם את לא מאמינה.

חח זה מזכיר לי

ששנה שעברה ישבתי עם חברה שלי (קנדית) בקיפטריה בבית ספר שלנו ובדיוק ישבנו לידינו שניים (שהסתבר בהמשך שאחד היה אוסטרלי והשני קנדי) וסתם התווכחו איזו מדינה יותר שווה אוסטרליה או קנדה (מבחינת שטח, אנשים וכו') אז חברה שלי כמובן ישר הפגינה פטריוטיות קנדית והבירה לנו למה קנדה זו אחלה ארץ. אני עדיין מעדיפה את אוסטרליה אם באמת חשבתם אחרת

EmGee

New member
יש לחברה שלך בעיות רציניות

בעצם אפשר להבין אותה, גם אם תשימי אזרח עירקי ולידו אזרח ניו-זילנדי העירקי יטמן שעיראק מדינה מצוינת...

SeanZoR

New member
את לא יכולה

את לא יכולה לשים פסיק בין ה"למה" ל"מה" , כי "למה מה" זה ביטוי (תחשבי שערס אומר את זה " למה מה תעשי לי?") חג שמח :)

EmGee

New member
אני את הבגרות בלשון כבר עשיתי

כן, עוד אחד מהדברים המסריחים שיש בארץ. וזה רק אני או שאיזה קנדית מחקה לי חצי שרשור?

EmGee

New member
אני מקווה שלאנשי ביטחון בנתב"ג

לא תהיה כזאת אבחנה...

למעלה