היי

• פותח הנושא Dumbo
  • פורסם בתאריך

Dumbo

New member
היי

חוץ מזה שאני מעריץ של עברי אני גם מנהל אתר על ביה"ס שלי, בכל אופן, רציתי לשאול לדעתכם, אני עורך כעת מן ספיישל\מחקר על מודעות\ובכלל על גאווה בגיל ההתבגרות, ואני חושב לצרף שיר רקע של עברי לכל העניין, אז רציתי לשאול איזה לדעתכם הכי מתאים מכל הבאים: משהו אמיתי האנשים החדשים בוא מלטף ומשקר אחר____________ תודה לכל מי שעונה

מייקל21

New member
יש כמה שירים שיתיאמו -

וכל אחד מהם עוסק בנושא אחר בנושא - 'בוא' - הוא החידוש וגם השיר האחרון של לידר, שעוסק באורח פלא באופן הישיר של ההתחבאות בן דלתות 'הארון'. המשמעויות הכפולות של השיר שמתפרשות בכמה כיוונים נותנים לשיר את המסתורין ואת ההתרגשות בדיוק כמו הנושא של יציאה מהארון. מומלץ. 'מרי לנצח' - שיר זה, שנלקח מאלבום הבכורה של לידר יכול אף הוא להתאים לך, רק שהוא מתבונן משני הבטים אחרים - הציניות הנלווית לכל המסתורין שבלהיות גיי (בחור מחופש לבחורה) וכמובן - התסכול והיאוש ('ובוכה שם בשקט כי יודעת שכמו כולם הוא יברח'). 'משהו אמיתי'/ 'מלטף ומשקר' - אלו שני שירים שעוסקים באופן ברור וישיר בהביט ההורים והחשיפה מולם. כנראה שתמיד יהיה הכי קשהב לספר לאימא. 'גקט' - שיר היציאה מהארון הפורמלי של לידר, שמלא בתקווה לעתיד טוב. (האמנם?)

mushmor

New member
אין ספק!../images/Emo34.gif

מלטף ומשקר! כל השיר הזה הוא הומו אחד גדול (במובן החיובי...!)

ZVI Z

New member
בשביל הגיוון-

אני יגיד שאולי גם לבד יכול להיות מתאים אבל בעיקרון מלטף ומשקר באמת הכי

Dumbo

New member
תודה לכל מי שענה...

בסוף בחרתי כמובן במלטף ומשקר, אבל באחד העמודים אני ישים ככל הנראה גם את "משהו אמיתי"...

למעלה