היי

BoogieDTN

New member
היי

וואוו לא ידעתי שיש פורום ללהקה המדהימה הזאת.. אז שלום לכל מעריצי פינק פלויד... המלצות טובות יתקבלו בברכה. (יש לי את:Delicate Sound of Thunder, Momentary Laps of Reason, The Division Bell,The Final Cut וגם The Wall, The dark side of the moon) המלצה משלי : ההופעה של רוג'ר ווטרס(In The Flesh Live) יש בכל בלוקבסטר. מומלץ בחום

meandmeandme

New member
בהחלט

ההופעה של רוג'ר ואטרס פשוט ענקית, אני ינצל את ההזדמנות להמליץ על הדיוידי החדש של גילמור. הופעה פשוטה וחחממת לב ששמראה את גילמור, ככה זקן וחמוד, נותן אחלה של הופעה עם הרכב מאוד מעניין בביצוע מעולה. לך אני ימליץ על Wish you where here וAnimals שבטח חסרים בשרשרת שלך. שתי דיסקים ענקקקייייייייםםםםםם. אם בא לך רגוע, לך על ויש, אם בא לך קצת יותר עצבני לך על אנימלס. למרות שויש מתאים גם למצב רוח עצבני וגם לרגוע וכך גם אנימלס. יאללה! קנה את שתיהם וזהו! אני מבטיח שלא תתאכזב. אשמח לשמוע חוויות.

BoogieDTN

New member
אהה..

איך שכחתי את WISH יש לי אותו ויש בו גם את אחד השירים הטובים שלהם (לדעתי ) SHINE

matanbu

New member
ומה עם ATOM HEART MOTHER?

דיסק מצויין ומוזנח בשרשור הזה.

סיקסטיז

New member
THE PIPER AT THE GATES OF DAWN

למרות שזה שונה מאוד ממה שאתה מכיר מפינק פלויד עד עכשיו (אבל זה הקסם שלו - סיד בארט !!!) ובאותו הקשר גם - A SAUCERFULL OF SECRETS - פשוט חזק.. :) ועכשיו גם נזכרתי שלא ציינת את MEDDLE !! (ציקצוקים בלשון) - איך זה יכול להיות ? בלי ONE OF THESE DAYS , או ECHOES , או FEARLESS ? :) , אבל הכי חשוב לקנות אלבום , אלבום ולא הרבה בבת אחת (טעות שכל הזמן אני חוזר עליה) וכך יש זמן להקדיש לכל אלבום בנפרד ...

meandmeandme

New member
לכל דבר יש זמן ומקום

אין ספק שאטום הרט, פייפר, סוסרפול, ומדל הם דיסקים ענקים. אם הייתי יכול הייתי ממליץ לו על כל דיסק של פינק פלויד כי באמת כולם טובים. זה הכול תלוי בסגנון המועדף של מי ששומע.

burton93

New member
אני ממליץ...

The Piper At The Gates Of Down A Saucerful Of Secrets ועוד שירים נדירים רבים שלא נכנסו לדיסקים... זה החומר הכי פחות מוערך והכי פחות מוכר שלהם ולדעתי גם הכי טוב ומשובח... חבל שרוב האנשים נסגרים לזה ואוהבים רק את החומר המוכר שלהם (דארק סייד, החומה, וויש וכו...) אני מתנצל מראש לאלה שלא - אני רק מנסה לשתף אתכם בדעותיי...

Nir of GondoliN

New member
ההתחלה של let there be more light..

למרות שהיא לא מסבוכת היא מדהימה! ווטרס ממש התעלה על עצמו פה מכיוון שהוא לא בסיסט מחונן במיוחד.

למעלה