היי!

היי!

נכון שאני לא מעריצת אלאניס רשמית, אבל יש שיא שאין לי מושג איך קוראים לו. אז חשבתי- מי יכול לעזור לי יותר מהאנשים הנחמדים בפורום אלאניס מוריסט? (איזה התחנפות...) i'm not here to remind you all the mess you left when you walk away its not feir ..... אז תהיו נחמדים ותגידו לי את השם של השיר? תודה רבה!

C L A Y M A N

New member
דבר ראשון

השיר הולך ככה: And I'm here to remind you Of the mess you left when you went away It's not fair to deny me דבר שני, אני יודע איך קוראים לשיר אך אני לא יודע אם כדיי להגיד כיוון שאם אני יגיד, את בטוח תרוצי להוריד אותו, סורי אז אם שאר חבריי הפורום מסכימים אני יגיד לך..

סליחה שאני לא מדייקת!

באמת מצטערת שאני לא יודעת את המילים של השיר! אני ביקשתי עזרה יפה, וישר שולחים לי תגובות נזעמות! ועוד משהו, אני אפילו לא שואלת את זה בשבילי, אלא בשביל חברה שלי, שסוף סוף אוהבת עוד שיר חוץ מכל מיני שאקירה למיניהם, אז אני מעודדת אותה ללמוד אל מוזיקה קצת יותר טובה! אבל אם אתה כל כך לא רוצה לעזור, אז לא צריך!

suns32

New member
איי איי איי אז היא תוריד אותו..

ביג דיל ! יש הרבה אנשים שאוהבים שירים בודדים של אלניס ולא את כול הדיסקים ואולי זה שהיא תוריד את השיר הספציפי הזה יעזור לה להתחבר יותר למוזיקה.. בכול מקרה אני בטוח שגם לך יש אמפי'ז של אלניס אז למה שלה לא יהיה שדונית השיר נקרא : Alanis Morissette - You Oughta Know תבלי (מודי סטייל)

Rוית

New member
בדיוק...

אנשים בבקשה ממכם (וזה מופנה בכלליות לכולם:) לא להתחמק מלתת תשובה, לא לתת תשובה שגויה, לא להתעלם, לא לצעוק לא כלום. פשוט תענו לאדם בצורה נחמדה וזהו וזאת מהסיבה הפשוטה שאם אותו אחד ירצה להוריד את השיר הוא יוריד. וזה שפה לא יענו לו, לא יגרום לו לקנות את הדיסק או לא להוריד את השיר, זה סתם גורם לנו להראות לא יפה. אני לא באה לצעוק עליכם, אתם יודעים שאני אוהבת אתכם אבל אני רק מנסה להאיר את עינכם שזה סתם יוצא שאנחנו לא מתנהגים יפה ומשאירים רושם רע על אנשים שבאים לרגע, וגם זה רושם חשוב וכל זה בשביל משהו שבאמת לא נוכל לעצור בעדו (הורדת השירים).

למעלה