היי

היי

היי אני הייתי בפורום של האתר של יוסי כמה זמן ואני מעריצה של אלאניס כבר הרבה זמן אבל קצת חבל שהיא משתדלת לא לשחרר שירים עם ביקורת חברתית כמו שהיא עשתה בג'גד

symptoms

New member
היי גם לך

ברוכה הבאה לפורום וסבבה שהחלטת לבוא אני מקווה שגם תישארי אני לא מסכימה איתך בקשר לשירים עם הביקורת החברתית לפי דעתי בשיר של היום יש אפילו יותר ביקורת מאשר בימי ג´אגד כל הבי סיידים של URS הם שירי ביקורת ומה עם ספוזד קראת למשל את השירים של השיר המדהים Awakening Americans או של SYMPTOMS? כי אלה שירים של ביקורת בחברה האמריקאית בעיקר אבל גם בחברה כולה אז שוב אני שמחה שהצטרפת ברוכה הבאה
ואני מצרפת את מילות השיר Awakening Americans

symptoms

New member
המילים

Awakening Americans We watch movies of murder and we censor the breast Give thanks for the murders of Chris Columbus We kill our own and we hail the vote for the man The lesser of evils and us starring in the role of victim I wonder how we'd change if we can in this land I wonder how many mountains we'd move if we band together Us privileged Americans We pass our revisions onto the next generation We kneel to the gods of corporation We eat when we're full and we hoard all the rest With our hands on remotes we say "Yes, we're the best" I wonder what we'd change in this land 'cause we can Even with western-centricity this rampant Us ugly Americans Tied are not my hands But see strangers and lineaments As part of me, as you For me, this awakening Canadian We teach our offspring: for themselves, every man We shrug our shoulders and create yet another "ism" We dissuade our young from using their imagination We avert our eyes from this our very own manifestation I wonder what will change in this land, 'cause we can I wonder how many mouths we'd fill if we band together Us awakening Americans​
את אלו של SYMPTOMS ניתן למצוא בשירשור פירושים (עם פירוש מן הסתם)

symptoms

New member
אני חושבת שעשיתי טעות ../images/Emo9.gif

נכון אומנם שאלאניס כותבת הרבה שירים עם ביקורת חברתית אבל לשחרר אותם היא באמת לא משחררת ודי סתרתי את עצמי בסוף שכתבתי שחבל שהיא לא הוציאה את סימפטומס ואת אמריקאנס שזו יכולה להיות הסביה שהיא לא הוציאה אותם אז סורי
אבל מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה יש ביקורת חברתית בגאגד?

בדיסק עצמו?

אני לא חושב שיש אבל יש את הבי סייד של הדיסק, pf שהוא כן ביקרות על החברה~~ וברוכה הבאה~~~

Rוית

New member
אממ בג'אגד היתה יותר ביקורת אישית

לדעתי, אבל אפשר להגיד גם שפרפקט הוא שיר די ביקורתי על החברה.. פחות או יותר (חברת הורים על ילדים או אפשר לפרש את זה אחרת כהחברה עצמה על כל אדם..)

אלאניס אמרה פעם משהו חכם בקשר לזה

היא אמרה שבני אדם קודם כול צריכים לעשות שלום עם עצמם ולבקר את עצמם ואחר כך לעשות שלום ולבקר את החברה ואני חושב שזה עונה על השאלה למה אלאניס לא מתעסקת כל כך עם ביקרות חברתיות או פוליטיקה (למרות שלדעתי היא כן אבל לא נורא) מקווה שהבנתם! לילה טוב~~

symptoms

New member
היי גם לך

ברוכה הבאה לפורום וסבבה שהחלטת לבוא אני מקווה שגם תישארי אני לא מסכימה איתך בקשר לשירים עם הביקורת החברתית לפי דעתי בשיר של היום יש אפילו יותר ביקורת מאשר בימי ג´אגד כל הבי סיידים של URS הם שירי ביקורת ומה עם ספוזד קראת למשל את השירים של השיר המדהים Awakening Americans או של SYMPTOMS? כי אלה שירים של ביקורת בחברה האמריקאית בעיקר אבל גם בחברה כולה אז שוב אני שמחה שהצטרפת ברוכה הבאה
ואני מצרפת את מילות השיר Awakening Americans
Awakening Americans We watch movies of murder and we censor the breast Give thanks for the murders of Chris Columbus We kill our own and we hail the vote for the man The lesser of evils and us starring in the role of victim I wonder how we´d change if we can in this land I wonder how many mountains we´d move if we band together Us privileged Americans We pass our revisions onto the next generation We kneel to the gods of corporation We eat when we´re full and we hoard all the rest With our hands on remotes we say "Yes, we´re the best" I wonder what we´d change in this land ´cause we can Even with western-centricity this rampant Us ugly Americans Tied are not my hands But see strangers and lineaments As part of me, as you For me, this awakening Canadian We teach our offspring: for themselves, every man We shrug our shoulders and create yet another "ism" We dissuade our young from using their imagination We avert our eyes from this our very own manifestation I wonder what will change in this land, ´cause we can I wonder how many mouths we´d fill if we band together Us awakening Americans​
את אלו של SYMPTOMS ניתן למצוא בשירשור פירושים (עם פירוש מן הסתם)

טוב

אני מכירה את כל השירים שאמרתם והם ממש טובים אבל היא לא משחררת אותם חוץ מזה איפה אפשר להשיג את הדיוידי החדש

symptoms

New member
בגלל זה אמרתי שטעיתי

באמת חבל שהיא לא משחרר אותם למרות שPF יצא עם הסינגל של טאנק יו אבל זה לא נחשב אלא דווקא שירים מקסימים והם בין האהובים עליי בקשר לדיוידי ניתן להשיג אותו בכל חנות טאוור - הוא עלה 99 שקל כשהוא יצא אבל אני לא בטוחה שזה עדיין ככה יכול להיות שזה היה מבצע בדקתי ועכשיו זה עולה 160 שקל בטאוור אבל בטח יש מקומות שאפשר להשיג את זה ביותר זול

160???? איזה חוצפנים!

שיורידו!!! מזל שקניתי עוד רק שזה הגיע אני לא יודע אם הייתי יכול לממן עכשיו את זה

למעלה