היי

arem12

New member
היי

כבר כמה זמן שאין לי אייקונים בכלל,למה? ומה עליי לעשות? תודה

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

כמה זמן הבעיה קיימת? נכנסתי להודעות אחרונות שלך, ראיתי שאתמול עד שעות אחה"צ הוספת אייקונים להודעות. האם הוספת אותם בצורה ידנית? מה קורה כשאת לוחצת על סמלים וסימנים? האם נפתח איזה חלון? או שזה פשוט לא מגיב? האם אינך מצליחה להוסיף את האייקונים גם לכותרת וגם לתוכן ההודעה? לפני שננסה למחוק קוקיז וקבצים זמנים... תנסי למחוק את ההיסטוריה ( כלים>אפשרויות אינטרנט>מחיקת היסטוריה). האם הבעיה עדיין קיימת?

arem12

New member
הבעיה מאתמול בערב

ואני לא מצליחה להכניס לא בכותרת ולא לתוכן.ניפתח חלון אני לוחצת על איקון זה לא מגיב ואז אני מנסה שוב זה לא ניפתח. תודה לך

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

האייקונים לא שמעו שהשבתון נגמר?
נסי למחוק את ההיסטוריה: כלים>אפשרויות אינטרנט>מחיקת היסטוריה. (יש לציין שזה ימחוק את האתרים בהם ביקרת אבל מעבר לזה לא תהיה השפעה קיצונית) מה קורה עכשיו? עדיין הבעיה קיימת?

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

בואי ננסה למחוק את הקוקיז: רק הערה חשובה... לפני מחיקת קוקיז תוודאי שאת זוכרת את הסיסמאות לאתרים שאליהם נרשמת. אם יש אתרים שאת נכנסת אליהם עם ססמא, וביקשת לשמור ססמא בצורה אוטומטית, תצטרכי להכניס את הססמאות שוב. כמו כן, יתכן שיקח קצת יותר זמן לדפים להטען. בשביל מחיקת קוקיז: כלים>אפשרויות אינטרנט> מחיקת קבצי קוקיז. וכדאי גם לעשות מחיקת קבצים (אופציה שקיימת ליד). האם הבעיה עדיין קיימת?

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

לא להתייאש... איזו מע' הפעלה יש לך? ומהי גרסת האקספלורר? מצאתי שרשור קודם שהיה בנושא, את מוזמנת להכנס ולקרוא. האם את נתקלת בדברים דומים?

arem12

New member
היי

אצלי זה שונה.הדף ניפתח כשאני לוחצת על אייקון פשוט אין תגובה.גם במסרים, החל מאתמול בערב גם הדפים(דף הבית של תפוז לדוגמא)לא ממש ניפתחים לי. יש לי חלונות 98. תודה

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

תבדקי שהתאריך (כולל השנה) נכונים ומתאימים אצלך. במידה ולא, תקני אותו. לצערי, בשבוע האחרון גולשים שמשתמשים ב win 98 נתקלים בבעיות דומות, הדבר היחיד שעזר זה שחזור המחשב. אני אעביר הלאה את הנושא לבדיקה, מקווה שיהיו לי תשובות בתחילת השבוע. לא להתייאש בינתיים

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

במידה והבעיה עדיין קיימת, את מוזמנת לפנות להנהלת הפורומים באמצעות דוא"ל: [email protected] תצייני את הבעיה, את כל הנסיונות לפתרונה , ומומלץ גם לתת קישור לשרשור הנ"ל. בינתיים, אני מצרפת תמונת מסך של האייקונים הפעילים, כדי שתוכלי להוסיפם בצורה ידנית. מקווה שיסתדר~!

למעלה