היי

StyleGirl

New member
היי

שלום לכולם.. אמ רציתי לדעת אם מישהו מכם יכול לעזור באנגלית, חשבתי מאחר ואתם גרים בחו"ל אז אתם בטח יודעים טוב אנגלית.. זה אפשרי? בבקשה

בטח! היום החמיאו לי... או שניסו

להעליב אותי ואמרו לי להפסיק לענות במקום חברות שלי כי האנגלית שלי פרפקט ולתת להם הזדמנות לענות ולשפר את האנגלית... חחחח מניאקים... בקיצור שאלות, עבודות... שרשרי לפה חופשי אני אעזור לך בובה!

FriendlyFriend

New member
חחחחחחחחחח כן בטח אנגלית פרפקט

יאללה כתבי לי משהו (של כמה שורות) ונראה

Cuteguy

New member
ולמה מה אתה

המורה המקומי כאן? אם דבר אז תרשמו לי :). סתם בצחוק....

FriendlyFriend

New member
אני בת

והנה כמה מילים באנגלית (זה המילים הכי טובות שלי, אז נה נה בננה!!!) מי וואז וולקינג דאון דה סרטיט, מי סי בירד. בירד סיי היי, מי סייד היי. איי סיי הלו בירד, בירד נו אנסר.

פחחחחחחחחעעעעעעעע

איך קרעת אותי!!!! חחחחחחחחחחחחחחח די די זה היה טוב!!! למה את רוצה לבדוק לי את האנגלית? את לא מאמינה לי שאחרי 9 חודשים המינימום שאני אדע זה לדבר??? תני לי משו בעברית ואני אתרגם לך לאנגלית ואז תראי!

Well, aren´t we bragging...

Now now child, no need to brag so much! No one is doubting your linguistic capabilities, let´s all calm down and have a cup of tea or something :) Or are you Scots not into that? If you really want evidence of your English and Hebrew levels of articulation I suggest you take the Hebrew GCSE and AS and A Level...You should find them quite...How shall I put it....interesting? Although I was asked about the history of Israel, which to be honest I cannot really remember as it has been a long time since I opened my "Lexicon" from Kita Vav. By the way, I´m not trying to undermine your abilities, so don´t get annoyed ;) Anyway, peace out... BG

Oh, and by the way...

I am only writing in English because I can´t type in Hebrew on this computer, and the other computer takes about 10 minutes just to load, and it´s 11 pm here - I want my bed! (I´m just making things clear so that you don´t accuse me of bragging instead!) G´night BG

FriendlyFriend

New member
חחחחחח איך נפלתם בפח!

אני זיוואני אפילו יותר קשה
ואני אמרתי בצחוק, למה כל דבר צריך להפוך לתחרות? ודרך אגב, אני יותר זמן ממך!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח so wut´s ur prob? lol btw- anybody knows where sivAni is? omg, sivAni go online RIGHT NOW important VERY important. oh, you read everything? well, you have more
haha u can get out if u want now, but u have to finish...... g
a little more.................. let´s count to 10! 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10!!! another time!!! just kiddin peeps! cya!

ואם ביום רביעי....

לא בא לי???? בכל מקרה... אני לא מתלהבת או משו... פשוט זה סבבה שנותנים מחמאות ורציתי לשתף אתכם... וואי גם את זה אסור? טוב אז לא יודעת מה נסגר עם הפורום.... פרינדלי פרינד... איזה קטעים עם ההודעה שלך! חחחחחחעעע עייפת אותי! ולא הבנתי את הקטע על סיון...? כאילו סיון ואת יותר זמן ממני? וואו אל תעשו לי את זה!

למעלה