היי!!!

נטלי ב

New member
היי!!!

יש לי עבודה באזרחות ולכן אני צריכה עזרה. אני מחפשת כתבות/מאמרים מהאינטרנט שקשורים בסרבנות מצפונית (כלומר, לאנשים שעל סמך עקרונותיהם או ערכיהם מסרבים לציית לחוק, כמובן שהנושא הכי משמעותי בקשר לזה בארץ הוא סירוב לשרת בצה"ל - לכן אשמח לקבל כתבות על זה). ובנוסף אשמח לקבל כתבה שקשורה בעבריינות שלטונית - כלומר שהעבריינות בוצעה ע"י אדם שמכהן במשרה ציבורית, והמניעים שלה הם לטובת המדינה או לטובת ציבור מסויים (המניעים צריכים להיות אמיתיים ולא מזוייפים לדוגמא: אדם שמכהן בתור שר ונותן משרה לאחד ממקורביו מהמפלגה - אשם בעבריינות זו אך היא הייתה מתוך מניע מזוייף לטובת המדינה ואת זה אני לא צריכה, אני צריכה לדוגמא כתבה שמסופר בה על אנשי שב"כ שהרגו למשל אדם שידע או תכנן פיגוע מסויים, הם נחשבים עבריינים אבל זה היה מתוך מניע אמיתי לשרת את המדינה ואת זה אני כן צריכה). תודה תודה לכל מי שימצא לי לפחות כתבה אחת.....

oren z

New member
אתרים

www.shministim.org אתר של חותמי מכתב השמינסתים המסרבים לשרת את הכיבוש www.newprofile.org פרופיל חדש- תנועה לאזרוח החברה לישראל, התומכת בסרבני מצפון www.yesh-gvul.org אתר של קבוצת יש גבול, התומכים בסרבני השרות בשטחים.

למעלה