היי

Zack DA

New member
רועי, ברוך הבא לנוער הליכוד ולפורום

התפקדות היא הבעת תמיכה ונוכחות. הרעיון הוא שאתה נותן מעצמך ולא מקבל - כלומר אתה הופך לחלק מהנוער של הליכוד, משתתף בפעילויות, מכיר חברים חדשים ועוזר לליכוד לזכות בבחירות.

Zack DA

New member
אז ככה...

הפעילויות גורמות לך להפגש עם אנשים חדשים. לגבי ה- 10 שקלים, אני באמת נגד העניין הזה, אבל ההגיון מאחוריו הוא שלא יבואו אנשים ללא מוטיבציה.

רועִי

New member
ואם אני לא ישלם ../images/Emo35.gif

מה יקרה אז

Zack DA

New member
לא תוכל להשתתף בפעילויות מאורגנות

כמו סמינרים, הסעות, טיולים וכו´...

eviv

New member
זה נורא טיפשי...

אם מישהו סתם רוצה להצתרף 10 ש"ח זה לא מה שיעצור אותו האם זה עוד דרך לגביית כסף שלא ביושר?

locutos

New member
למה

אם נגיד אני לא רוצה להצטרף, אז מן הסתם אני לא אבזבז 10 ש"ח רק כדי לבוא פעם אחת. אני דווקא רואה את ההגיון בכך (בערך).

Zack DA

New member
לא...

תראה, מתפקד מקבל חולצות וכרטיס מגנטי. תחשוב שאנשים סתם רוצים להוסיף עוד חולצה לארון - הם סתם יבואו ויקחו אותן. כמו שאמרת, 10 שקלים לא יעצרו מי שרוצה להצטרף. מה כאן לא ביושר ?

בתור מי שהחליט בזמנו על הסכום...

כידוע אני עמדתי בראש צוות מפקד אשר הוציא את תוכנית המיפקד לאור את הטפסים וכו´... ה 10 ש"ח נגבים א. כדי להראות נכונות להיות חלק מהפעילות ולא עוד מתפקד... ב. הכסף הולך לאגף הנוער המוציא פעילויות לנוער הליכוד, כמו טיולים סמינרים וכו´... ג. עלות הכרטיס... (מישהו צריך לשלם את זה לא?)

Zack DA

New member
תגיד את זה לו

אגב, אם אתה היית קשור לעניין - זה אומר שכל עניין ההתפקדות הוא חדש יחסית. איך פקדו בנוער ליכוד של לפני 10 שנים ?

eviv

New member
אם זה בשביל החולצה...

אני מסכים איתך החולצה צריכה לעלות כסף אבל כרטיס מגנטי? יש לכם הטבות ומבצעים?

Zack DA

New member
"הטבות ומבצעים" ../images/Emo13.gif

תראה, אנחנו לא סופרמרקט. מצד שני, הליכוד משקיע הרבה כסף במימון פעילויות, חולצות, הסעות וחומרים שונים ומשונים. זה לא עסק רווחי בכל מקרה. הכוונה הייתה שהמתפקד יראה רצון כלשהו להתפקד, וכמו שאמרת 10 שקלים לא ימנעו את זה ממנו - בהנחה והוא באמת רוצה להצטרף.

eviv

New member
צודק

סתם שאלה מתוך עניין אם מישהו מאבד חולצה הוא צריך לשלם עוד 10 שקלים? אני פשוט מנסה להבין עם התשלום הוא לחולצה ולכרטיס או רק להצתרפות שבותכה בכל מקרה מקבלים חולצה וכרטיס

Zack DA

New member
התשלום הוא להצטרפות

מי שמאבד חולצה, סביר להניח באופן חד פעמי - ניתן לו עוד חולצה...

טוב, אז ככה...

ראשית, בתור אחד מנוער מרץ אתה אמור לדעת שגם שם גובים דמי חבר על הצטרפות... שנית, היה ניסיון בעבר ליצור קשר עם חברות מסחריות ולקבל את שרותיהן בהצגת הכרטיס... משום מה זנחנו את זה באמצע... ננסה להריץ את זה שוב... ובקשר לדרך התפקדות אז....זה היה שונה לחלוטין, אם יצא לך להגיע לעירי אי פעם אני אוכל להראות לך את הסמל והטופס הישן של נוער ליכוד... (שנמצא בתוך אוסף חומר הסברה וטיקירים ענק...)

למעלה