היי שלום הרבה זמן לא הייתי פה אז שלום תגידו יש כאן מישהו בת 12
A AndreaCorr © New member 6/12/02 #3 גם אני לא הייתי פה.. ../images/Emo168.gif די הרבה זמן! מה שלום כולם? בקשר לבת 12.. אין לי מושג. אוףףףףף מחר נגמר החופש
גם אני לא הייתי פה.. ../images/Emo168.gif די הרבה זמן! מה שלום כולם? בקשר לבת 12.. אין לי מושג. אוףףףףף מחר נגמר החופש
A AndreaCorr © New member 8/12/02 #6 ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif האמת שהולך אפילו טוב מאוד! אל תפתחי פה לשטן, היא בסוף עוד תקפוץ לבקר שם
../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif האמת שהולך אפילו טוב מאוד! אל תפתחי פה לשטן, היא בסוף עוד תקפוץ לבקר שם
L liat Gi New member 8/12/02 #7 חח מדברים על השטן יש פורום 666 ולא לדאוג נראה לי צנניה עסוקה בלהרוס את הפורום הזה. מה שלא ניתן לה
א [אורן] New member 8/12/02 #8 לא ניתן!!! (פעם הבאה אני לא אתן...) וכולם ביחד! באנו צנניה ל-ג-ר-ש! בניגוד אליה לנו שכל י-ש! כל אחד מביא את שכלו הקטן וביחד אנחנו פותרים תרגיל שלם בטריגו! לכי צנניה חזרה אל הביבים אותך אנחנו בכלל בכלל לא אוהבים!
לא ניתן!!! (פעם הבאה אני לא אתן...) וכולם ביחד! באנו צנניה ל-ג-ר-ש! בניגוד אליה לנו שכל י-ש! כל אחד מביא את שכלו הקטן וביחד אנחנו פותרים תרגיל שלם בטריגו! לכי צנניה חזרה אל הביבים אותך אנחנו בכלל בכלל לא אוהבים!
A AndreaCorr © New member 8/12/02 #9 פששששששש ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif בכל אחד מאיתנו, הס פן תעיר, ישן לו, ישן לו.... משורר זעיר?
פששששששש ../images/Emo6.gif ../images/Emo168.gif בכל אחד מאיתנו, הס פן תעיר, ישן לו, ישן לו.... משורר זעיר?