היי

• פותח הנושא lene
  • פורסם בתאריך

lene

New member
היי

היי קודם כל אני מצטערת שלא שירשרתי...פשוט לא מצאתי שום הודעה שאני יכולה לנצל...
קוראים לי אליסה ואני בת 15, אני חייבת להודות שביום של הפרק ה1 בערוץ 10 לא היו לי ציפיות גבוהת מדי מהסדרה...(מה לעשות אני חושבת שהמשחק של רוב שחקני "קטנטנות" דיי שואף לאפס....באמת בלי להעליב אף אחד מכם!..) אבל זה באמת סדרה יפה...ממש התאהבתי בה! ויש לי שאלה..... מה הגובה של לואיסנה?...

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

א. ברוכה הבאה
ב. למה משחק של שחקני קטנטנות שואף ל 0
אולי אני לא חושבת בכיוון ~~ תזרקי כמה שמות ~~ אולי אני עוד אסכים איתך ג. אכן אחלה של סידרה, גם אני התאהבתי בה ד. אין לי מושג (מה הגובה של לואיסנה)

lene

New member
היי

בקשר לשחקני קטנטנות...אם תשימי לב השחקנים(ובמיוחד הילדים היותר קטנים בסדרה...למרות שגם הבוגרים..) עושים פרצופים....כן זה נשמע טפשי...אבל למשל....כנדיה מחייכת....תסתכלי רגע על החיוך שלה....נכון שהוא נראה נורא מזויף..(נכון..) או שלמשל את היית רואה את העונה השלישית רביעית?... את עדיין זוכרת את כל טילטולי הראש של חימנה כשהיא דיברה?.... אני לא ממש יודעת איך להסביר ...אבל המשחק נורא נורא לא אמין... והאמת אני לא ממש רוצה להמשיך להביא דוגמאות כי יש הרבה...וגם יש פה הרי גם מעריצים של קטנטנות ואני לא רוצה שישנאו אותי על ההתחלה... בכל אופן השחקנים שלקחו למורדים הרבה יותר טובים ומוכשרים מהצוות של קטנטנות (אני מודעת לזה שהרבה מקטנטנות נשארו...אבל את רוב ה"מיותרים" הוציאו!!!..). וגם הבנתי שהמורדים מצליחה פחות מקטנטנות...ותאמת אני לא מבינה למה...

s t a v i

New member
אהה....

אם אני זוכרת נכון הגובה שלה הוא בערך 1.67...........

למעלה