היי...

שבז

New member
היי...

היי... אני איתי... אני חולה על דרימ ת´יאטר (וגם על מטאליקה סיסטם צ´ילדרן אוף בודום ועוד כמה).... בלינק 182 גירל שלחה אותי לפה אז חשבתי לנסוץ (...מאיה... זה עצוב אבל אני כבר מזהה שמה שאת כותבת זה את...) נ.ב: מישהו פה יודע איך לעזאזל משנים את הניק שלך...???

EROTOMANIA

New member
ברוך הבא.

איזה אלבומים של דרים יש לך? וכמה זמן אתה שומע אותם? אממ.. אי אפשר לשנות ניק.. צריך להרשם למערכת שוב. בגלל תחשוב טוב על ניק לפני שאתה נרשם. ואני קים... ואין לי הרבה מה לספר על עצמי. מאיה תגיד לך... קיצר, ברוך הבא.

שבז

New member
אוקיי..

אני מעריץ די חדש... יש לי את סיקס דגריז מטרופוליס פארט 2 ואימג´ז אנד וורדז... ועוד שתי ימים יהיה לי את לייב סינס... אני מזה מתרגז!!! איזה כיף לי!!!!!!

שבז

New member
אופס!!!

אויויוי.... תעות אנוש.... זה לא מתרגז זה מתרגש....

שבז

New member
אממממ....

אכן כן... live scenes from ny פשוט לא היה ליכ כוח לכתוב את הכול... ד"א... מזה הפורום הזה!!!!!!!!!!!! פעם בשנה מישהו כותב פה... אני דורש החייאה מהירה...

EROTOMANIA

New member
אהה.. הוא נחמד .. אבל אני אוהבת

את הדבר האמיתי..... לא משוגעת על הופעות חיות .. אלא אם כן אני צופה בהן... והפורום באמת יבש... קצת מת... אממ .. אבל אני פה דיי הרבה... בשעות הלילה שלכם ... (נכון שעכשיו לא, אבל מחר כבר אין לי חופש.)

NiGa

New member
אני דווקא הפוך ממנה!

אני חושב ש LIVE SCENES FROM NY זה אחת ההוצאות המצויינות ביותר שיש לי!! קודם קול, דרייב של הופעה - שזה שווה לפעמים הכל! וזה גם אוסף של כל החומר הממש טוב שלהם!

I3link 182 Girl

New member
גם אני חושבת ש...

ההופעה היא ממש טובה... בכלל אני אוהבת הופעות יותר ממקוריים.. וחוץ מזה שבהופעה של ניו יורק הם באמת שמו שירים ממש טובים שלהם... למרות שכשאני רואה את זה בדי וי די זה יותר נחמד מסתם לשמוע את זה... עזבו... זה לא קשור... אני עדיין מסטולה...

שבז

New member
אין לי מה לכתוב בכותרת

כול הלהקות הטובות, מטאליקה דרימ גנס איירון מיידן (חוץ מסיסטם שהם חרא בזה) יותר טובים בהופעות מבאולפן (במיוחד איירון מיידן...)

שבז

New member
אין לי מה לכתוב בכותרת

כול הלהקות הטובות, מטאליקה דרימ גנס איירון מיידן (חוץ מסיסטם שהם חרא בזה) יותר טובים בהופעות מבאולפן (במיוחד איירון מיידן...)

NiGa

New member
דווקא לי היה אבל לא משנה...

לצערי כמובן, זה לא תמיד נכון. לדעתי - להקה נמדדת לפי האיכות שלה בהופעה, כי באולפן ניתן הרי לשנות הכל. כמובן שגם לעשות דרים באולפן זה קשה, אבל תארו לכם דרים בהופעה? ויש המון להקות שההופעות שלהן ממש ממש לא משו... למרות שהן נחשבות להקות טובות.

cha ching

New member
צודק בהחלט!

אני ממש מעריכה את זה שהם ניגנו את כל סינס בהופעה.. זה אחד הדברי הכי קשים בעולם והם עמדו בזה! וממש יפה!

o0 Metallica 0o

New member
ראיתי הופעה של בלינק באם טי וי

והם ממש ממש גרועים...לא שבאולפן הם טובים...

NiGa

New member
תגובה...

א. מטאליקה... פחחח ב. גם ראיתי הופעה של הרד הוט צ´ילי פפרז שהם היו גרועים, ראיתי הופעה של U2 שהם היו גרועים - שיט ראיתי הופעה של מדונה שהיא הייתה גרועה!! יש הופעות גרועות, ויש הופעות טובות יותר... גם לדרים ד"א - וגם למטאליקה! מה אתה חושב - אתה רואה את ההופעות שהם משחררים לא את כל ההופעות...

שבז

New member
סיסטם...

אני חולה על סיסטם .... אבל הם פשוט לא יודעים לנגן... שמעתי אותם בהופעה זה היה מזעזע... לא פחות ולא יותר!!! (טוב... אולי יותר) זאתי דוגמה מצויינת ללהקה שכול האיכות שלה זה אולפן...

cha ching

New member
סבבה.... אז לפעם הבאה, נזכור לא ללכ

ת להופעות של סיסטם....

I3link 182 Girl

New member
חחחחחחחחחחחח......

ההופעות של סיסטם באמת גרועות.. וברור שיש הופעות גרועות לבלינק... אבל גם יש להם הופעות טובות... אתה לא יכול לצפות שכל הופעה של להקה תהיה טובה...

NiGa

New member
יש לך...

את The Mark Tom And Travis Show??? זאת ההופעה שאני ויובל בד"כ חורשים עליה...

למעלה