היי

עתליה 217

New member
תודה ניצת

שלומי דוקא טוב ימים אלו. יש זמנים כאלה של רגיעה, בלי יכולת לומר אפילו למה. סתם הכל נראה על מי מנוחות. כנראה שגם לשדים שעולים מדי פעם יש צורך לנוח.

תהני מהטוב הזה

כל עוד הוא נמצא... נסי אולי להבין מה יש שם בשקט הזה? והשדים? כנראה שקשה להם לעזוב אותנו אז איך אני אומרת? להביט להם בעיניים ,לשדים האלה ולשלוח אותם לדרכם כי טוב הם לא עושים לנו - זה בטוח.

זה בשבלך חיפושית

פחד מילים ולחן: שלום חנוך שוב אנחנו נשרפים בלהבה שוב אנחנו נסחפים באהבה וכששנינו לא בורחים יותר אז בינינו זה חוזר ומסתדר שיכורים ולא מיין לא מסם התרגשות שלא הכרתי מעולם וכל כמה שאתה קרוב וכל כמה שתהיה לי טוב יותר בא לי פחד שפתאום זה ייגמר פחד משהו קורה לי היום פחד פחד לא נותן לי לנשום עירומה בלי כל ההגנות שלי עוד מעט אתה בולע את כולי כי נגעת בילדה שבי כי נגעת עד שכל גופי בוער בא הפחד שפתאום זה ייגמר פחד משהו קורה לי היום פחד פחד לא נותן לי לנשום ואם נשוב להיות ביחד אם יחזור אלי הפחד והפרפרים בבטן לא יתנו לי לשכוח אני אזכור מה שאמרת "זה איך שאת לוקחת כשלומדים לחיות עם זה מפסיקים לברוח" פחד משהו קורה לי היום פחד פחד לא נותן לי לנשום

Lonely In Blue

New member
קיבלת...........

אהבה חדשה
מילים ולחן: אסף אמדורסקי איזה שיעמום בשביל מה בכלל אתה קם בבוקר כאילו שיש לך סיבה אתה צריך אהבה חדשה כזאת שתעיר אותך ותרצה ממך עוד נסעת לפה ולשם בשביל מה לטרוח בכלל הרי בסוף תתקע עוד פעם אתה צריך אהבה חדשה הלכת לבית חולים בשביל מה, אתה הרי לא ממש חולה אולי כבר כדאי לגמור עם זה לשים איזה משהו על הראש בשביל לא לראות איזה בד שחור או אולי פשוט לקשור שקית פלסטיק פשוט לקשור שקית על הראש. אתה צריך אהבה חדשה

Lonely In Blue

New member
יש פרפרים.....

.....ואהבה ? אין לה מדינה. היא יכולה להיות בכל מקום. תסתכלי רגע מאחורייך... אין מדינה לאהבה מילים :יהונתן גפן לחן : צביקה פיק ביצוע : צביקה פיק אל תגידי כן ואל תגידי לא אל תחפשי את הסוף הענן בוכה אל הים שוחה יש אוניה על החוף. אוניה קטנה וארץ ישנה לנו שם באופק מחכה יש שם פרפרים ושלג בהרים פרחים יפים סגורים כמו נשיקה. אל תגידי כן ואל תגידי לא ים מדבר בלי מילים אלמוגים יפים ושלושה שחפים עפים מעל הגלים. גם אם נחפש בכל נמל קטן ובים נפליג כל השנה בתוך ים סוער רק שנינו נישאר כי לאהבה אין מדינה.

לונלי ,הסתכלתי

מאחורי , מלפני ומכל צדדי מצאתי שם המון אהבה אבל לא לאהבה הזאת התכוונתי

כלנית 2

New member
זה כמו לחזור שוב לחיתולים../images/Emo9.gif

היי סהרה ... שאלה לעינין שקופצת גם אצלי מידי פעם.... "אחרי שמתרגלים לבד לישון באלכסון ולעשות מה שבא" מיצד אחד נמאס מהלבד בא לך לדבר לחבק ולשתף אדם יקר אך מצד שני מותרים על חלק מהפרטיות וחוזרים להתעסק בשיתוף הבנה, התחשבות,התחשבנות,פשרה,כעס אהבה ,,,,אין חדש תחת השמש על אחת כמה וכמה עם מתגוררים יחד. אפשר לבחור לא לגור יחד זה מתכון לחיים מאושרים.

ברוכה הבאה

בוקר טוב ראשית ברוכה הבאה. במדבר (סהרה) הגדול של פנויים ופנויות מובטח לך שהגעת לנוה מדבר. כאן תוכלי לנוח בצל כפות תמר, כאן את מוזמנת לשאול, לשתף ,להתלבט, להגיב, לייעץ ולהתייעץ. כאן תקבלי חום ,סימפטאיה והמון חיבוקים. אהבה ובפרט כשהיא חדשה, זה לא מפחיד. אז שיהיה בהצלחה. אגב, מדבר מתקשר אצלי עם המון רומנטיקה אז אשמח באם תעשירי אותנו ברומנטיות שיש בך. יום טוב אבי

אין לי תשובה...

לשאלת השאלות ראיתי שיש כאן אנשים טובים עם רעיונות... אני...עוד לא מצאתי בינתיים ברוכה הבאה...כאן לבית החם, שבטח מחמם את הלב לפחות...

למעלה