היי! :]

shiri93

New member
היי! :]

חח, אחרי שקראתי כמה הודעות כאן, אני חושבת שאני לא כ"כ קשורה, כי אתם כבר מכירים הרבה זמן, אבל חפיף. ^^ אתמול סיימתי את מיכא"ל. :( זה יהיה לי מאוד מוזר בלי במיכא"ל כל שבוע. :/ בקיצור, אני חדשה בפורום. ../images/Emo13.gif יומטוב [:

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אנו תמיד פתוחים ומברכים מצטרפים חדשים את מוזמנת בברכה להצטרף ולהפוך לחלק מהקהילה הקטנה וההאיכותית שלנו בהנאה ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה

תמיד מרגישים ככה, לא קשורים... אבל תביאי איתך חבל, נקשור אותך ../images/Emo8.gif ברוכה הבאה שוב יום טוב!

shiri93

New member
תודה ^^

חעחע. חבל? אני צריכה שניה לחפש. ../images/Emo3.gif

adi23e

New member
ברוכה הבאה

למה לא קשורה? דווקא נראה לי שאת כן..:) בלי שתבחיני את כבר תכירי פה את כולם איך היה הסיום?

shiri93

New member
חחח :]

אתמול היה ממש מצחיק וגם עצוב קצת המחנה הביא לנו חילק אותנו לקבוצות במפגש 12 ונתן לכל קבוצה משימה. המשימה שלנו הייתה לפתור את החידה בעמוד האחרון שבספר. :) קבוצה אחת עשתה הצגה ממש מצחיקה והייתה עוד קבוצה שעשתה מיכא"ל בעוד 50 שנה. ובסוף אחרי שההורים יצאו עשינו חיבוק קבוצתי. תודה =]

count on me

New member
ברוכה הבאה = ]

אין לי ספק שאת כבר חלק מאיתנו =] ואנחנו מאוד שמחים שהצטרפת אלינו =] לאט לאט את תכירי את כולם... יום טוב =] וחופשש מעולהה לכולםם =]-

shiri93

New member
תודה ../images/Emo204.gif

רק שאלה- איך שמים לתימה? *מבט מבולבל*

count on me

New member
* חתימה ( ? )

בכרטיס אישי שלך יש לך אפשרות, אם לא תימצאי אני אסביר לך בשמחה =]

shiri93

New member
הממ.

כתבתי בשירשור הכירות. [תגובה לפני אחרונה. ^^] ותודה ^^. ../images/Emo13.gif

hadarwin

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo6.gif

למה לא קשורה?? כל אחד שבא פעם ראשונה לא מכיר אףחד ואףחד לא מכיר אותו ... אבל ככה זה פעם ראשונה ../images/Emo3.gif חחח שמח להכיר

למעלה