היי

היי

אני לא חושבת שיש לי ממש אוסידי ברמה שמגדירים את זה אוסידי אבל יש לי בעיה לפעמים עם דברים שהם לא "מושלמים" וזה מרתיח/מלחיץ אותי. מזמן לא נתקלתי בבעיה כי לא טרחתי יותר מידי לעשות דברים אבל היום החלפתי מצעים ולא עשו אצלינו סדר במצעים יש בלאגן וגם חלק מהמצעים ישנים אז או שיש קצת חורים או שחסרים כפתורים לפעמים . עכשיו החלפתי ציפה וגיליתי שחסרים מלא כפתורים אני יודעת לתפור פלוס מינוס כפתורים וגם היו לי כמה במגירה אבל כל כך התעצבנתי שזרקתי את הציפה לפח וצעקתי אחר כך על מישהו והוצאתי עליו את העצבים והכל בגלל כמה כפתורים מסכנים בציפה. וזה מעצבן לחוש כל כך הרבה כעס או לחץ על דברים יחסית די תפלים לא כל כך חשובים שיש איך להתמודד איתם גם אם לא באותו רגע כלומר באותו רגע לא היה לי כוח לתפור כפתור אבל יכולתי לדוגמא לדחות את זה למחר ודווקא הייתי צריכה להלחץ מזה ולהגיב ככה וזה מבעס כי בחיים יש כל מיני דברים קטנים ומעצבנים כאילו ולא רוצה להתהלך בעולם עצבנית ולחוצה בגלל דברים כאילו ואחרים :\ ואני עוברת דירה והשיפוצניק לא תיקן הכל כמו שצריך אלא חלק וחלק לא וגם זה גרם לי להכנס למחשבות שהדירה בחיים לא תהיה מוכנה בזמן וזה גם הכניס אותי לסחרור של לחץ ועצבים בקיצור קשה

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי יקירה

זה לא בהכרח מסמל על אוסידי, לפעמים לחץ מרובה יוצר שדברים קטנים יכולים להוציא אותנו לגמרי משלווה. אם את בכל זאת חוששת אני ממליצה לעשות איבחון אצל מטפל אבל לא באינטרנט הם לא מדויקים במאה אחוז.

היי

אני יודעת שזה לא ברמה של אוסידי אבל זה עדיין יכול לקרות לי הרבה על דברים פעוטים ולכן כתבתי פה ציינתי שזה לאנמספיק כבד כדי להחשב אןסידי בהודעה

jacolevi

New member
איזה קשר יש לזה עם אוסידי ? את בכלל לא בכיוון

גם לי יש לפעמים התפרצויות כאלה , משהו שאני רוצה וצריך לעשות אבל דוחה ודוחה , וזה כל הזמן מגרד ומפריע עד שלבסוף אני מתעצבן מהשטות הזאת ומוציא את זה החוצה בצורה לא פרופורציונלית ואח"כ מצטער וכועס על עצמי למה התנהגתי ככה.
אנחנו בסה"כ בני אדם וקורה שלא שולטים ברגשות , אנחנו לא רובוטים אלא רק בני אדם.
אבל אין לזה קשר לאוסידי, שום קשר.

אוף

ציינתי כבר פעמיים שידוע לי שזה לא אוסידי פשוט חשבתי שמכיוון שאתם מתמודדים עם לחצים על רעיון דומה שזה לא בדיוק כפי שאתם רוצים אז אתם חווים חרדה אז חשבתי שאולי יתנו לי פה עיצות או תמיכה בנושא הזה.
בכל אופן תודה

jacolevi

New member
קוסמת חמודה , צר לי אבל כנראה לא ירדתי לסוף דעתך.

לכל אחד יש ראש אחר והלך מחשבה שונה והתכוונות אחרת . האמיני לי שאת בעיות הנפש שלי קשה לי להבין והן גורמות לי סבל .

OCD001

New member
לדעתי כן יכול להיות קשור ocd או לפחות יש לך סיכוי נטייה לocd

-יותר מאדם רגיל היי יש הרבה אנשים שכל דבר קטן מלחיץ אותם נורא וחייב להיות מושלם. מרמה מסוימת קשה יכול להיות או סי די. אני לפעמים מאד נלחץ מדברים יותר ממה שאמורים ויש לי או סי די בהרבה מאד דברים.

לא יודעת אחותי אמרה לי שזה יכול

להיות קשור לסימפטומים של אוטיסטים.
למשל שראיתי יעה והיה לו קצת חלק קטן שבור והוא עבד לגמרי כלומר היה אפשר
לפנות איתו אבק שלא לומר שיש לנו עוד יעה חדש ושלם בבית אבל נתקע לי בראש לקנות יעה חדש ויהי מה כי מפריע לי לראות את זה. אז אחותי סבורה שזה רמה מסויימת של אוטיזם ויכול להיות.
אין לי מושג באבחונים

למעלה