היי
התלבטתי בין מספר 2 ל-50. אולי 2.
מה עליי לעשות כדי לקבל את עצמי כמו שאני בחודש הקרוב?
תוצאות פריסת ייעוץ רזה:
מצב נוכחי - עשר הגביעים
עיצה - שש החרבות
ממה להמנע - גלגל המזל
תוצאה - נער הגביעים
פירוש שלי לקלפים - עשר הגביעים - מצב נוכחי
אמנם עשיתי אימונים לשרירי הפנים הבוקר אך אני חושב שעדיין יש לי דרך ארוכה כדי להחזיר את הפנים למצב שהיה לפני כמה חודשים או לעשות אותם יפות יותר. צריך להתמיד באימונים לפנים ולגוף, תזונה נכונה, שינה מוקדם, מוצרי טיפוח וכו'.
שמתי לב שבעבר כשהיה לי נפח בפנים ועצמות לחיים נשיות יותר בחורים יותר הסתכלו עליי ואילו כעת שהנפח ירד ואני יותר גברי יותר בחורות מסתכלות עליי וזה קצת מבאס כי אני רוצה גם בחורים. אני חושב שהטארוט פירשו את התוצאה לפי כמות הבחורות שמחייכות לי ומעוניינות בי והעניין שאני רוצה בעיקר בחורים. קראתי הסבר על הקלף וכמה שהוא טוב מהבחינה של מימוש והגשה עצמית, משאלה שמתממשת כמו להיות יפה יותר ואני עדיין בתהליך, סיפוק מעבודה ודברים שילכו לטובתי ועוד. אני בהחלט חושב שייתכן שאני במקום יחסית טוב (גם נוספו לי חברים חדשים לחיים שזה טוב) אך לדעתי יש לי עוד דרך ארוכה שהמקום יהיה טוב יותר. מגורים אחרים, הכנסה נוספת, הסרת שיער בלייזר +ניתוח, להראות עוד יותר צעיר ויפה יותר, עבודה במקצוע מסוים שמעוניין ותתאים לי גם מבחינת נוחות וגם מבחינת הכנסה גבוהה מאוד, בגדים יפים יותר ואפשרות לצאת למסיבות ולחגוג ועוד...
שש החרבות - עיצה
הם מדברים בתרגום לקלף על חופשה כדי לנקות את הראש. ידיד הציע לי לבוא איתו ללונדון ואני רוצה אך מפחד כי אף פעם לא הייתי בחו"ל. הם דיברו שם שגם סטוץ יכול להחשב כחופשה וזה באמת משהו שאני צריך. הם כתבו שם שסטוץ זה משהו זמני ואי אפשר לבנות עליו לטווח הארוך - ואולי באמת אני זקוק לאהבה.
ממה להמנע - גלגל המזל
אני בהחלט חושב שאני כמו גלגל מסתובב - יום יפה יותר ויום אחר פחות יפה.
תקופה מסוימת צעיר ונערי ותקופה אחרת בוגר. יום אחד רענן ויום אחר עייף.
הם גם דיברו שם על דוגמה בבחורה שמחפשת זוגיות ועצם זה שהיא תלותית בגבר שיחמיא לה שהיא בעלת ערך מרחיק ממנה גברים ואם היא תדע שהיא כבר בעלת ערך ולא תצטרך חיזוקים זה ימשוך גברים. אני בהחלט דורש חיזוקים שיגידו לי שאני יפה, צעיר ומושך.
הם דיברו שם גם שצריך איזון פנימי ולכן התחלתי טיפול נפשי חדש. אני לא לגמרי מאוזן ברגשות שלי ותלוי ביחס של אנשים אליי כל יום ובצורת היחס בהקשר למראה שלי.
נער הגביעים - תוצאה
הם מדברים בקלף על ביטוי לרגשות שלנו - שאני פחות מבטא רגשות ואני בהחלט לפעמים חושש לבטא רגשות אמיתיים כי אולי אנשים לא יראו בעין טובה. למשל חושש לפנות לגבר ברחוב\בסביבה מחשש לדחיה, חושש לספר לפסיכולוגית שלי את המניעים הכי כמוסים שלי מחשש שתשתמש בזה נגדי. אני מתקשה. גם כשאני כותב ומספר על הרבה דברים שזה סוג של יצירה הכתיבה אני לא מספר עד הסוף הכל גם מחשש מעין הרע וגם מחשש שאנשים יכולים לגלות עליי פרטים אישיים או לעשות לי נזק.