היי

היי

ממה יכול להיות שפתאום מקרר יפסיק לקרר ? כבדקתי מאוחרה ראיתי שהקופסא השחורה שזה כנראה גוף הקירור רותח אבל הצינורות שמחוברים אליו לא קרים בכלל. אציין שכל המקרר הפשיר כתוצאה מזה? אשמח לשמוע מהמומחים?
 

יוסיזיו

New member
הצינור הדק שיוצא ממנו צריך להיות חם העבה לא.בדוק עם הרדיאטור

השחור מאחור אם קיים גם הוא צריך להיות חם.
אם אין רדיאטור כזה אז יש פנימי ליד המדחס ,זה מה שקראת לו גוף קרור שחור ואם הרדיאטור סתום או יש לידו מנוע מאורר קטן שלא פועל אז באמת המדחס חם מאד ומפסיק עבודתו כהגנה וחוזר לעבודה אחר כך.
תקלה נוספת שיכולה להיות זה ממסר התנעה פגום או המדחס לא מניע כתוצאה מתקלה מכנית בו.
זה תוכל לבדוק אך ורק שהמדחס יהיה קר,תקשיב לרעשים ממנו כשתחבר לתקע אם מזמזם כמה שניות טובות ומפסיק אלו הסיבות.
 
היי תודה רבה

לפי בדיקה שעשיתי אז החלק השחור העגול היה חם מאד. בכל מקרה...המקרר לזר להקפיא כמו שצריך. השאלה אם זה קורה שהמקרר מפסיק לעבוד ומתמלא כל המיכל של המים למטה עד שיוצא החוצה?
 

ב1ל1ו1

New member
יכול להיות ש:

1. היתה הפסקת חשמל בזמן שלא הייתם. ולכן הכל הופשר.
2. יש תקלה במערכת הפשרה שלא הפסיקה בחום מסוים והופשר המקרר עד התכת פיוז הגנה.
לאחר מכן התחיל שוב מהלך קרור.
במצב זה הטמפ תורגש לא מספקת תוך יממה עד כמה ימים. בתחילה בתא הקרור ואז תא המקפיא חצי חצי.
אם תרצה עזרה במצב 2 בסכום סמלי לבדיקה אונליין וליווי תפנה בקבוצה:
www.facebook.com/groups/mekarerim
 
עכשיו שאני נזכר היית הפסקת חשמל

ויכול להיות שהיא היית יותר זמן משחשבתי. בכל מקרה ..המקרר עובד רגיל ללא שום בעיה. האם עדיין אני צריך לדאוג?
 

ב1ל1ו1

New member
לעקוב. ולשים מגן ברקים להפחית סיכון מהפסקות חשמל וכד'

 
למעלה