היי

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
היי

רציתי להביא לכם קטע שכתבתי לפני חודש בערך. לקח לי זמן לעכל את מה שעובר עלי ואז לשחרר. מקווה שזה מתאים או מדבר אליכם: נולדתי מחדש. אני יפה..כן,כן..והדמעות זולגות,דמעות של אושר של התרגשות. אמרת לי פעם להקשיב ללב,איך אפשר להקשיב ללב כשאתב מת מבפנים? אמרת לי פעם שאני יפה,כל מה שראיתי זה ילדה קטנה שהלכה לאיבוד ורק בוכה ומרוב דמעות כבר לא ראיתי כלום. אמרת לי המון דברים שלא הבנתי ולכן גם לא הסכמתי.וכאבתי כ"כ. והיום אני יודעת שאני יפה.איך לא ראיתי זאת קודם? איך הייתי שקועה ברחמים ובכאבים שלי? אתמול שוב הקשבתי ללה שלי..וניקיתי את הכאב היחידי שותר לו..ניתקתי את החבל האחרון מהעבר,זה שלא הכיר בי כאדם יפה..זה שלא ראה את האור שיש בי. אני נולדתי מחדש..ואף אחד לא יכול לקחת זאת ממני. אני חופשיה כציפור..והלב שלי פועם חזק מתמיד,מוביל אותי ונותן לי תחושת ביטחון אדירה. להתראות עבר,שלום להווה והמחר..כי העבר הכאיב וההווה נעים..המחר לא ידוע,אך אני יודעת שלהכאיב לי הוא כבר לא יכול,כי אני נולדתי מחדש. אני בוכה מהתרגשות,מעין אושר שכזה של סגירת מעגל.. אני יפה וגאה.

בוקר טוב לך ולכולםםםםםםם

לא הבל היופי ושקר החן? האם כתבתי את המשפט נכון. ואני גורסת שהיופי הפנימי לא אחת מבטל את היופי החיצוני. היופי החיצוני במהלך הזמן מת אך היופי הפנימי נותר לעד כגל עד. האחזי בהתרגשותך הנוכחית וכפי שכתבת הביטי קדימה ולא לאחור. שיהיה שבת שלום לכולםםם

*g99

New member
אכן..

במשך הזמן היופי החיצוני לא ממש מוחש..היופי הפנימי הוא המורגש והעיקר (אצלי לפחות). אני ממשיכה וצועדת ומתרגשת עוד ועוד..
תודה.

היי g

אני שמחה לשמוע שאת צועדת קדימה אל עתיד חדש ומיוחד. אל תחששי ממנו קבלי אותו בזרועות פתוחות וגם אם מידי פעם יהיו בו מהמורות, אין לי ספק שתוכלי לדלג מעל ולנחות בקלות בצד השני. שולחת לך שקית של כוכבי דרך. רק טוב!!!

אופה3

New member
היי גי, שמחה לקרוא את הודעתך

אכן עתיד חדש נגלה לפניך, ובכוחות חדשים הגעת אליו , הדרך לא תהיה קלה, ולא תהיה בלי מכשולים, אך אני מאמינה עקב הבעת האומץ והנחישות שלך, כי את תעשי הכל על מנת להצליח בחיים החדשים, ועל מנת להמשיך להיות יפה וגאה כל הזמן, כל הכבוד לך, שאספת הרסיסים, ואת ממשיכה קדימה בחיים. איתך לאורך כל הדרך, אופה החברה של..... את יודעת מי, חברה משותפת שלנו

*g99

New member
אופה יקרה..

אני רוצה לפתוח בהסבר על המשפט שרשמתי: "וניקיתי את הכאב היחידי שותר לו..ניתקתי את החבל האחרון מהעבר,זה שלא הכיר בי כאדם יפה..זה שלא ראה את האור שיש בי". המשפט הזה דיבר על אותה "חברה" משותפת שבשבילי היא כבר לא "חברה". חבר אמיתי לא מנצל חולשה של חברו..חבר אמיתי מסביר ואם צריך "נותן על הראש" לחבר השני,לא מנצל את עמדתו.זה היה ניתוק מצידי למען התקדמות בחיי,למען אושר.נתתי הזדמניות ,אך לא ראיתי שום רצון מהצד השני ושום איכפתיות ולכן החלתטי שמן ההגינות לפנות אליה ולהסביר לה את החלטתי.כבובן שהצד השני היה שקוע בלהתקיף ולנתק את האיי סי מבלי לשמוע אותי או לנסות ולשוחח בנועם. כעס-אחד האוייבים הגדולים של האדם. אופה,גם את עברת בחייך ואת יודעת היום מה טוב לך,אני בטוחה שאת מבינה שלא היה לי קל להגיע להחלטה הזו ולנתק קשר ככה סתם,אך זה מה שעשה אותי מאושרת יותר. טוב לי היום יותר מתמיד. תודה אופה..

*g99

New member
גחלילית..

אותך אני זוכרת עוד מהמייל ההוא.. את אותו היום שקראתי מה שרשמת לי,ופשות הרגשתי צמרמורת בכל גופי.. מאז עבר המון זמן,אולי שנה..והיום אני נמצאת במקום שפעם נראה לי כגן עדן. הכל אפשרי,רק אנחנו יכולים להכתיב לעצמנו את גורלנו.. תקופה קשה עברה עלי,אך הכי שווה שיש..כי היום אני מאושרת מכל המובנים. תודה לך גחלילית על מי שאת..

גיייייייינקהההההההה../images/Emo25.gif

אני? אני מה שאני, כלומר בעלת כנף גאה במשושיי
שמחה שטוב לך, שמחה שנתקת את כבלי העבר ושאת מה שאת היום בזכות עצמך!!! אנחנו כאן תמיד להושיט יד, לתמוך לחשוב ולחבק! שאי ברכה באשר את רק טוב!!!

למעלה