היי

היפו32

New member
היי

שלום לכולן, אני פוליציסטית אחרי מספר הזרעות שכשלו והפסקה ארוכה שבה האמנתי שאצליח להיקלט באופן טבעי... ממתינה כעת לקבלת המחזור על מנת שאוכל להתחיל להתכונן לivf ראשון.. רציתי להתייעץ איתכן, בשנים האחרונות למרות היותי פוליציסטית המחזור הגיע כמו שעוןכל 28 ימים. דווקא עכשיו כשאני כולי בציפיה להתחיל סבב חדש הוא מאחר כבר בעשרה ימים. עשיתי בדיקה לפני כשבוע- שלילי. האם כדאי לערוך בדיקה נוספת או להמתין.. מה הייתן עושות ???

היפו32

New member
שכחתי לציין

שכחתי לציין שכבר קרוב לשבוע עם כאבים עמומים שמבשרים שהמחזור מתקרב.. אבל אין

טוליתי

New member
הי
,

איזו בדיקה ביצעת? בדיקת דם או סתם מקל?
אם לא ביצעת בדיקת דם, כדאי לבצע את בדיקות הדם הבאות: בטא, אסטרדיול ופרוגסטרון. כך תראי באמת אם את בהריון, או לחילופין - מתי תגיע הווסת.

היפו32

New member
תודה ��

תודה טוליתי ��
ביצעתי בדיקת שתן לפני כשבוע..

זה קורה מידי פעם...

אני הפסקתי גלולות לפני כמעט שלוש וחצי שנים, מאז רוב מוחלט מהמקרים המחזור הגיע אחרי 31 יום. אבל פרט ל-4 מקרים בהם קיבלתי הורמונים שעיכבו, היו 3 מקרים נוספים (כולל החודש הזה) שהמחזור בושש להגיע... זה 'נורמלי' אצל פולציסטיות... אפילו אצל אלו שמקבלות באופן סדיר. (אישית במקרה שלי קצת חששתי החודש מאחר ועשיתי פרופיל הורמונלי והוא ממש חריג ביחס לכל מה שהיה לי מאז שבודקת, אך גם לגבי זה הרגיעו אותי כאן שזה מדדים 'נורמלים' לפולציסטיות).

אגב, בלי קשר לחודש הזה ספציפית, עשית פרופיל הורמוניל מלא כולל ביום ה 21? יצא שם שכל ההורמונים מתנהגים באופן נורמלי? אנחנו גם עשינו מידי פעם הפסקות לנסות טבעי, אך בשלב מסויים נפל לנו האסימון שזה לא מספיק שהכל נראה כאילו מבייצת ואז אם בודקים אחרי הביוץ הפרוגרסטרון נותר נמוך. כך שהבנו שכל הנסיונות שלנו באופן טבעי + החזרות מוקפאים שנעשו על בסיס טבעי עד כה לא היו רלוונטיים בכלל. [הערה- אני יודעת שזה מקרה נדיר, שהכל בבדיקות דם ואולטרסאונד "לפי ספר" ורק הפרוגסטרון לא עולה, אבל מאחר ואני "נפלת בזה" משתדלת לגרום גם לבנות אחרות להיות ערניות].

שיהיה המון הצלחה, ומצטרפת למה שהבנות הציעו- תבדקי E2 פרוגרסטרון ו LH, זה יגיד לך בערך באיזה שלב את בחודש.
אגב, אם ממש לחוץ לך, יש כדורים שהרופא המטפל יכול לרשום לך. אני אישית לא ממליצה. מספיקים ההורמונים שיבואו א"כ, שבועים לכאן או לכאן לא משנים הרבה... (אלא אם עכשיו תהיה לך חלילה הפסקה במחזור של כמה חודשים, ואז כדאי לשקול אם דחוף לכם להרות).
בהצלחה!

היפו32

New member
תודה לך

היי פרופיל הורמונלי עשיתי מספר פעמים בין הימים 3-5 למחזור מעולם לא נאמר לי לעשות ביום ה 21..
לגבי האיחור יודעת שזה נפוץ אצל פוליציסטיות אך בגלל השנים האחרונות שהיה סדיר חשבתי שהנה זה הסתדר..
מותר לשאול שאלה אישית.. האם הצלחת להרות??

למעלה