היי,
ראשית, אפתח בזה שאני מתנצל מראש אם סגנון הכתיבה שלי אינו ברור או מובן. מקווה שאצליח להעביר את המסר שאליו אני מתכוון בשאלה \ שאלות, חלק מזה נובע כמובן מהתרגשות והחלק האחר נובע מהעובדה שאני מעדיף מספרים על פני אותיות (בקרוב אהיה סטודנט למתמטיקה...).
אז לאחר הקדמה קצת ארוכה ולא ממש הכרחית:
כבר תקופה (יחסית ארוכה) שאני מתעניין בבדס"מ אך לא ניסיתי (ולא, לא ראיתי או קראתי את 50 גוונים של אפור).
מאז ומעולם חשתי משיכה לתחום הזה, בעיקר בתור פנטזיות של נשלט.
מה שמוזר לי זה שלפחות כרגע אני לא רואה את התחום הזה בצורה שהיא לגמרי מינית.
זה כאילו שהצורך שהתעורר בי הוא נפשי, ולכן זה קצת תמוהה בעיניי.
אני יודע שיש פה הרבה מדריכים שכתובים היטב (וטוב שכך), אך לצערי לא כולם עונים לי על השאלות שהצטברו. וכדרך אגב, לטעמי, ואני לא מעביר ביקורת, הם קצת מוציאים את התקשורת הבין - אישית. הם יותר "מדעיים" או "עיוניים" אבל חסר לי הנופך האישי שאפשר למצוא בהתכתבות עם אנשים.
לכן, אשאל בנתיים את השאלה שהכי מעניינת אותי כי סביר להניח שזה יקרה:
כמו שהבנתם, הצורך בבדס"מ מגיע אצלי בעיקר ממקום נפשי ורגשי (או שלכולם זה ככה?), אבל כמה זה נפוץ או מקובל שנשלט בוכה בזמן סשן? ומה התגובות כתוצאה מזה?
אשמח לקבל תשובה \ תשובות מפורטות ולא בסגנון של "כן לא שחור לבן".
אז לעת עתה זה מה שאכתוב, אחרי הכל, לא נעים לחפור יותר מדי על ההודעה הראשונה. וכך אני מרגיש כרגע.
מקווה שמה שכתבתי כאן הוא בגדר PC ולא עיצבנתי אף אחד \ אף אחת.
וכמובן, הכל עם חיוך ועם רוח טובה
ראשית, אפתח בזה שאני מתנצל מראש אם סגנון הכתיבה שלי אינו ברור או מובן. מקווה שאצליח להעביר את המסר שאליו אני מתכוון בשאלה \ שאלות, חלק מזה נובע כמובן מהתרגשות והחלק האחר נובע מהעובדה שאני מעדיף מספרים על פני אותיות (בקרוב אהיה סטודנט למתמטיקה...).
אז לאחר הקדמה קצת ארוכה ולא ממש הכרחית:
כבר תקופה (יחסית ארוכה) שאני מתעניין בבדס"מ אך לא ניסיתי (ולא, לא ראיתי או קראתי את 50 גוונים של אפור).
מאז ומעולם חשתי משיכה לתחום הזה, בעיקר בתור פנטזיות של נשלט.
מה שמוזר לי זה שלפחות כרגע אני לא רואה את התחום הזה בצורה שהיא לגמרי מינית.
זה כאילו שהצורך שהתעורר בי הוא נפשי, ולכן זה קצת תמוהה בעיניי.
אני יודע שיש פה הרבה מדריכים שכתובים היטב (וטוב שכך), אך לצערי לא כולם עונים לי על השאלות שהצטברו. וכדרך אגב, לטעמי, ואני לא מעביר ביקורת, הם קצת מוציאים את התקשורת הבין - אישית. הם יותר "מדעיים" או "עיוניים" אבל חסר לי הנופך האישי שאפשר למצוא בהתכתבות עם אנשים.
לכן, אשאל בנתיים את השאלה שהכי מעניינת אותי כי סביר להניח שזה יקרה:
כמו שהבנתם, הצורך בבדס"מ מגיע אצלי בעיקר ממקום נפשי ורגשי (או שלכולם זה ככה?), אבל כמה זה נפוץ או מקובל שנשלט בוכה בזמן סשן? ומה התגובות כתוצאה מזה?
אשמח לקבל תשובה \ תשובות מפורטות ולא בסגנון של "כן לא שחור לבן".
אז לעת עתה זה מה שאכתוב, אחרי הכל, לא נעים לחפור יותר מדי על ההודעה הראשונה. וכך אני מרגיש כרגע.
מקווה שמה שכתבתי כאן הוא בגדר PC ולא עיצבנתי אף אחד \ אף אחת.
וכמובן, הכל עם חיוך ועם רוח טובה