היי,

Someone E

New member
היי,

ראשית, אפתח בזה שאני מתנצל מראש אם סגנון הכתיבה שלי אינו ברור או מובן. מקווה שאצליח להעביר את המסר שאליו אני מתכוון בשאלה \ שאלות, חלק מזה נובע כמובן מהתרגשות והחלק האחר נובע מהעובדה שאני מעדיף מספרים על פני אותיות (בקרוב אהיה סטודנט למתמטיקה...).
אז לאחר הקדמה קצת ארוכה ולא ממש הכרחית:
כבר תקופה (יחסית ארוכה) שאני מתעניין בבדס"מ אך לא ניסיתי (ולא, לא ראיתי או קראתי את 50 גוונים של אפור).
מאז ומעולם חשתי משיכה לתחום הזה, בעיקר בתור פנטזיות של נשלט.
מה שמוזר לי זה שלפחות כרגע אני לא רואה את התחום הזה בצורה שהיא לגמרי מינית.
זה כאילו שהצורך שהתעורר בי הוא נפשי, ולכן זה קצת תמוהה בעיניי.

אני יודע שיש פה הרבה מדריכים שכתובים היטב (וטוב שכך), אך לצערי לא כולם עונים לי על השאלות שהצטברו. וכדרך אגב, לטעמי, ואני לא מעביר ביקורת, הם קצת מוציאים את התקשורת הבין - אישית. הם יותר "מדעיים" או "עיוניים" אבל חסר לי הנופך האישי שאפשר למצוא בהתכתבות עם אנשים.

לכן, אשאל בנתיים את השאלה שהכי מעניינת אותי כי סביר להניח שזה יקרה:
כמו שהבנתם, הצורך בבדס"מ מגיע אצלי בעיקר ממקום נפשי ורגשי (או שלכולם זה ככה?), אבל כמה זה נפוץ או מקובל שנשלט בוכה בזמן סשן? ומה התגובות כתוצאה מזה?
אשמח לקבל תשובה \ תשובות מפורטות ולא בסגנון של "כן לא שחור לבן".

אז לעת עתה זה מה שאכתוב, אחרי הכל, לא נעים לחפור יותר מדי על ההודעה הראשונה. וכך אני מרגיש כרגע.
מקווה שמה שכתבתי כאן הוא בגדר PC ולא עיצבנתי אף אחד \ אף אחת.

וכמובן, הכל עם חיוך ועם רוח טובה

DogsPCI

New member
הלו, לילה טוב... מה שלומך? :)

&nbsp
סלח לי, לי לא תהיה אף-תשובה לשאלות ה"מקצועיות" שלך, כי אין לי מושג בבדס"מ
.
&nbsp
מה כן?
&nbsp
ראשית אהבתי את סגנון הכתיבה שלך... :)
&nbsp
שנית - מההכרות הקצרה שלי פה בפורום, כל עוד אין לך מטרה להזיק לאף אחד - אז לא תעצבן אף-אחד :)
תיקון קטן: צירוף תמונות שלך בעירום - יכול להרגיז פה חלק... מנסיון עבר :) - לא שלי...
.
&nbsp
שלישית - נראה לי שיהיו פה אנשים ישכלו לספר את דעתם על העניין, לא נראה לי שזו "שאלה קשה" (אבל אני רק מנחש...).
&nbsp
ולסיום, תוכל לתרגל קצת את הרגלי-הכתיבה שלך - יש בזה המון יתרונות :)
&nbsp
&nbsp
לילה טוב.

A לוןA

New member
ברוך הבא!

ראשית, אנ יכול להרגיע אותך- יש הרבה מאוד אנשים ששליטה לא מתקשרת אצלם בהכרח למין. יש הרבה מאוד מלכות שמחפשות נשלטים ללא מין, והרבה מאוד נשלטים שהשליטה אצלם יכולה להיות בהקשר ארוטי (נגיד, הם יוכלו להישלט רק ע"י אישה ולא ע"י גבר)- אבל לא מיני נטו (ז"א- לא יהיו יחסי מין, אוננות או אפילו ערום במהלך השליטה)
אז אתה לא לבד בעניין.
שנית
במהלך סשן יכולים לקרות הרבה דברים. בכי הוא לחלוטין אחד מהם. נתקלתי בסיפורים של נשלטות ונשלטים שסיפרו ע בכי מתוך שחרור, מתוך חיבור עצום, מתוך מתח שהשתחרר וגרם לזה ועוד ועוד. הבכי הזה אינו רע, והוא יכול לקרות. כמובן שיש גם בכי רע, שמראה על עומס, טריגר שהופעל או סתם סימן שהגענו לגבול (גם אם לא נאמרה מילת ביטחון)- וצריך לדעת להבדיל בינהם (עדיף ע"י תקשורת מילולית ברורה)
&nbsp
לסיכום- זה קורה, אתה לא תהיה הראשון ולא האחרון- קח את זה בפרופורציות ומצא מישהי שתכיל את העניין
&nbsp
בהצלחה!

Someone E

New member
אני מודה

לך ולשאר חברי הפורום שהגיבו והרגיעו אותי בנושא הזה.
לצערי, לאחר שקראתי שוב את ההודעה שכתבתי, שמתי לב שביטאתי את עצמי רחוק מאוד ממה שרציתי.
הצורך בבדס"מ מגיע מתוך צורך פנימי להחצין את הטוטאליות שאני נאלץ למתן. תכונת אופי שיכולתי להחצין בעבר אך לא כעת.
אין זה אומר שאני מחפש יחסים שאינם כוללים מין באופן מוחלט.
חשוב לי שהשולטת שלי תהיה אישה (גנטית או לא), אבל יחד עם זאת, אני מחפש יחסים שלא יהיו מבוססים אך ורק על צורך מיני זמני, אלא גם על צורך נפשי.
זה אכן נראה הפוך ממה שכתבתי וכנראה השעה המאוחרת שכתבתי את ההודעה השפיעה במידה מסויימת.

ושוב, תודה רבה על הקבלה וההבנה

A לוןA

New member
בשמחה

ואתה רק בתחילת הדרך.
בלי ספק תהיינה לך עוד שאלות, תהיות וחוויות שתרצה לחלוק, לשאול או לשתף- אנחנו כאן :)

בטח שזה קורה

בכי אצלי מעיד על שיחרור גדול ואחריו אני מרגישה הקלה, ניקיון וצורך להתכרבל בתוך החיבוק שלו ולישון.

נפוץ מאוד.

יכול לנבוע מהקלה, שחרור, התרגשות, אושר, דברים רעים מהעבר שהוצפו... איש איש וסיבותיו.
&nbsp
אני מוכנה גם להמר שזה קורה לא מעט גם בסקס ונילי - ומאותן סיבות.

אייבורי

New member
קורה והכל בסדר

&nbsp
ועכשיו אני אחזור להיות אייבורי
&nbsp
לך יא בכיין מניאק, שתי סטירות

Dan_Kap_

Active member
כל הספקטרום

מדוע אתה חושב שיש בעיה כאשר מופיע חלק אחד מהספקטרום של הרגשות לעומת חלק אחר?
&nbsp
אם יוקרנו, הלא נזוב דם? אם ידגדגונו הלא נצחק? ואם ירביצו לנו לא נאמר "עוד בבקשה"?
&nbsp
אחרי הסשן, אחרי האפטר-קייר אפשר לברר מה היה והאם יש משהו שרוצים לנסות בצורה אחרת בפעם הבאה.
אבל בעיני זה נכון לכל סשן...

למעלה