היי

Black Shark

New member
היי

אני חדש בפורום.......נראה לי שיכול להיות פה מעניין....... רציתי לדעת כמה דיסקים יש למשינה?

שלמונזה

New member
ברוך בואך לפורום

כמו כל החדשים יש לנו כמה "דרישות": שם, גיל, איזור מגורים והכי חשוב דרג את 5 השירים של משינה שאתה הכי אוהב (אני יודעת משימה קשה) לגבי הדיסקים אין לי כח לספור...

ברוך הבא

דבר ראשון, יש פה מין מסורת של ציון 5 השירים האהובים עליך בכניסה הראשונה לפורום (שירים של משינה כמובן). ובקשר למספר הדיסקים של משינה: משינה 1 (קופים) משינה 2 (קקטוס) משינה 3 (רוטשילד 96) גבירותי ורבותי משינה (אוסף) העמותה לחקר התמותה מפלצות התהילה שיא הרגש להתראות נעורים שלום אהבה מכונת הזמן - דיסק כפול, הופעה חיה שהוקלט בסיבוב הפרידה. ועוד דיסק שאני מאוד מסתייג ממנו (ולכן לא סופר אותו) שנקרא האוסף השני, ועטיפתו היא כמו גבירותי ורבותי משינה רק בנגטיב. סה"כ יש למשינה 9 אלבומים, אחד מהם כפול, כך שאפשר להגיד שיש להם עשרה דיסקים.

ANIGO MONOTOYA

New member
שכחתה את האוסף השני!!!!

למשינה ידידי יש כ-9 אלבומים והופעה אחת (ההופעה היא דיסק כפול,כפי שכבר אמרו לך). ככה שיש להם 11 דיסקים... אני נוהג להגיד לאנשים שיש להם 9 אלבומים והופעה...

תקרא טוב...

תיארתי כל כך טוב את האלבום הזה בהודעה שלי וגם ציינתי שאני לא סופר אותו בגלל ההסתייגות שלי (תפיסת טרמפ, אי חידוש, וחוסר קשר בולט למשינה). תשעה אלבומים ללא מחלוקת, אחד מהם כפול -> 10 דיסקים. (למי שסופר את הדיסק הבעייתי - 11 דיסקים).

למעלה