היי

חסויH

New member
היי

אני בת 18 ועד עכשיו לא ממש התעניינתי באלכוהול. אני מעוניינת להתחיל לשתות. יש הצעות?

cafesito

New member
מעוניינת להתחיל לשתות מסיבה מסויימת

או סתם כי זה נראה לך בוגר ומתאים לגיל 18? קודם כל תטעמי מה שהחברים שלך שותים ואחר כך תגבשי העדפות וכיוונים. לא כל אלכוהול "איכותי" יזכה להערכה אם לא ניסית גם דברים בסיסיים שאהבת או שנאת. להתחיל מהמלצות של אנשים, שניסיונם והתעמקותם בנושא, בסיוע יעוץ ודיון עם בעלי עניין אחרים הוא כמו ללמוד אנגלית ממחזות של שקספיר. חלק מהחוויה זה הניסוי הראשוני. תשתי ותהני, רק תזכרי להציב גבולות ולהשתמש בהיגיון.

חסויH

New member
קודם כל תודה

דבר שני הוא שהעיניין שמשום מה אני וחברים שלי לא שותים. לא יודעת למה, פשוט לא ממש נמשכנו לזה אז אני החלטתי שהגיע הזמן להתחיל, רק אני לא יודעת איך ואיפה.

cafesito

New member
בירה תמיד בחירה טובה

גינס, בירת מינזרים בירה בלגית או דנית כהה תמיד עושה לי את זה. לוקחת כל משקה אלכוהולי בהליכה לאחור. אישית מאוד אוהב גם ערק אוזו ומשקאות מבוססי אניס (אבל רק איכותיים. בירה היא התחלה מצוינת והמשך נהדר.

תדם

New member
../images/Emo150.gifהבירה

רק תיזהר שמרוב בירה השריף לא יעצור אותך

אם לא אוהבת בירה ועדיין רוצה

להשאר בתחום הנמוך של האלכוהול לכי על בירה בטעמים של חברת "בקרדי בריזר" בטעם לימון ,אבטיח,תפוז וכו´(לימון הכי מוצלח) או על סמירנוף אייס. את מוזמנת לבוא לשתות איתי אלמד אותך כל מה שתרצי...

cafesito

New member
בירה בטעמים???? יש שם שעורה???

בבקרדי בריזר יש איזה שהוא תהליך תסיסה שקרוב לבירה או שיכר? ילד תעבור לפורום מוצצים וחיתולים. ולחסויה איתו ע תלכי לשתות כלום...כי לא תלמדי כלום. תחום נמוך של אלכוהול? לא אגיב אפילו.

yonist

New member
בריזר זה בכלל לא בירה

בירה בטעמים אם כבר זה הלף למיניהן.

"ילד" תקרא לא יודע למי

אבל זה רק כינוי בפי הרבה מאוד אנשים ששותים והם לא מומחים. אני במקרה מבין קצת יותר או פחות ממך את זה נשאיר ביננו אבל יש שם רום של חברת בקרדי האנגלית שמופק בתהליך שלא אכנס אליו...אבל היא שותה טרייה ולכן היא תיתקל במושג "בירה בטעמים" מהמון אנשים. לא ניסיתי ללמד אותה תהליך מה הוא או כל דבר אחר רק שסתם תהנה מהאלכוהול זה הכל... וכן מי שאינו שתיין עדיף שיתחיל בשתיית משקאות חלשים כדוגמת בירה וכו´ שנשתים בצורה איטית ולא משפיעים במהרה כמו שתייה חריפה חזקה. שתלמד איך להתייחס לאנשים שלא מבינים אולי רק אולי תוכל להקרא מומחה. לא כל אחד יבין את המונחים "הגאוניים" שלך אם בכלל יש לך כאלו טירון שכמוך.

nostradamus18

New member
קדימה תראה לו!

גיא אל אחי לא צריך לקחת ללב כול דבר שאיזה שטיינקר שחושב את עצמו אומר לך בחיים ובעיקר בפורום באינטרנט... (

nostradamus18

New member
אלכוהול טעים

שלום לך ילדה חסויה וברוכה הבאה לפורום, האמת מה שאמרת נשמע דיי מצחיק מה זה בעצם "להתחיל לשתות"?, תראי שותים אלכוהול כי זה אמור להיות כיף ולא בגלל שהולכים להגיד ואי אני מגניבה אני שותה... אני מקווה שאת לא כזאת בכול מקרה אם את רוצה ללמוד לשתות בצורה נכונה(זאת אומרת לדעת לשתות הרבה יחסית להנות, לתפוס ראש טוב ולא להקיא... :)) אז זה דבר הדרגתי ואם זה הדבר אז פשוט כשאת יוצאת לאן שהוא תזמיני קוקטיל כולשהו(ממולץ על בסיס שמנת) ופשט לראות איך זה משפיע עליך אם הזמן תוכלי לשתות יותר ויותר. לגבי הבירה אמרת שזה לא טעים לך... טוב העקרון יש טונות סוגים של בירות ויש להם המון טעים שונים ומשונים אך ברובם הם מעט מרירים בכול מקרה אם את רוצה לשתות בירה ביציאה או בבית פשוט תכיני לעצמך(או תבקשי מהברמן) שנדי שזה בעצם חצי כוס בירה והחצי השני לימונדה או ספרייט שממש נותן לבירה טעם חדש וטעים. בכול מקרה אני מקווה שתהני כי אלכוהול זה טוב...(O: נוב

שלום...

טוב אז ככה... הגעת לגיל "18"... עכשיו.. בואי נצא מנקודת הנחה שמה שאת לא רוצה שייקרה זה שאת והחברים שלך תשתו שתייה חריפה ממש וממש לא טעימה... ותוך חצי שעה את תמצאי מישהו מחזיק לך את השערות שלא תקיאי עליהם... נכון...??? אז יופי... ככה... אל תשתי משקאות לבד... אולי יכול להתאים לך אייריש קרים או אמרולה משקאות חלביים למינהם... סה"כ אני ממליץ.. שאת הולכת לבאר, פאב, מועדון... במידה ואת רוצה להתחיל לשתות.. תבקשי קוקטיילים.. אז ככה.. קוקטיילים לשותים מתחילים: שמיים כחולים בננה שוקולד פינה קולדה (לא הליקר.. אל תלכי לחנות ותקני את הליקר פינה קולדה.. אלה שאת הולכת לבר.. תבקשי שיכין לך קוקטייל פינה קולדה) בננה קולדה דאקירי קפוא מרגריטה קפואה.. אורגזמה זה גם קוקטייל נורה נשי קוקטיילים עם שמנת וחלב בד"כ אני מציע לבחורות לשתות.. פינק ליידי יהיה טוב כמו שאמרתי גם קודם.. שמיים כחולים ובננה שוקולד.. רוסי לבן אורגזמה ליידי משלמת סנאי ורוד אגוזי... יש מלא.. השאלה מה את אוהבת.. הצעה שלי.. לכי על אחד מהקוקטיילים שרשמתי לך... שתייה מהנה..., אלירן

חסויH

New member
תודה על התשובה

אבל אני לא מרבה לצאת למקומות כאלה. אנחנו יותר מעדיפים לעשות זולות בבית וכו´. ואז אף אחד לא יודע להכין קוקטל.

GHSI

New member
וודקה מלון או תות או אפרסק עם

רדבול,ספרייט...אחלה שתייה לזולה וגם טעים וגם זול... סטלה נעימה

למעלה