היי

סאני 48

New member
היי

רשמתי הודעה גם בפורום משוב אבל לבנתיים זה לא ניקלט במערכת אז החלטתי לנסות את מזלי גם כאן,הכינוי המקורי שלי זה sani48,אני גולש באתר של תפוז כבר הרבה שנים(משהו כמו 8-9 שנים)בשבועיים האחרונים לא הצלחתי להיכנס לאתר בשם משתמש המקורי שלי,היה רשום שיש מערכת אבטחה חדשה והסיסמה החדשה אמורה להישלח אלי למייל,הבעיה שהמייל שלי שאיתו נירשמתי בעבר לאתר כבר לא קיים,כך שלא היה לי דרך לקבל את הסיסמה החדשה,הם השאירו כתובת מייל ( [email protected] )למיקרה שיש בעיה,שלחתי לשם את המייל החדש שלי שישלחו לי לשם את הסיסמה,אבל אין שום היתיחסות,אני מכיר עוד אנשים שיש להם בדיוק את אותה בעיה,וגם הם לא קיבלו שום היתיחסות(הם שלחו מייל לשם כבר לפני 3 שבועות)האם יש לכם מושג למה לא מעניין אותם מאף אחד?על כל מיקרה מה שרציתי לשאול,בגלל שנאלצתי להירשם מחדש(אחרת לא היה למי לפנות כי אין תגובה מאף אחד) אין לי גישה למסרים הקודמים שלי,ויש לי שם הודעות חשובות מאוד,האם יש סיכוי שיחזירו לי את השם הקודם שלי או שזה אבוד?

Witchcrafts

New member
במיוחד לאור החגים.

רצוי לפנות אליהם שוב בנושא אחרי סוכות (ולא לשכוח לצרף כל מיני פרטים בסגנון כתובת המייל שהוגדרה בכרטיס וממי היו לך מסרים בתיבה, על מנת לאמת שאתה הבעלים של הכינוי).

למעלה